2000 model sarsılmaz concort tüfeğim vardı sattım magic aldım şokları 7 cm yani daha uzun Ahmet beye ilaveten yazdım güzel tüfek saygılar.
Taner Bey, bende de 2000 model 61 namlu(uzatma şoklu) concorde var. Bu sene 71cm namlu yaptırmak için fabrikaya gönderecektim. Ancak bu tüfeğe dipçik ayarı yapabilmek için yaptığım bazı revizyonlardan dolayı tüfeğin boş ağırlığı 3,3kg oldu. Üstüne birde 71cm namlu yaptırınca ortalama 3,4-3,5kg olacak. Bu konu tam kafamı karıştırıyorken Magic i gördüm.
Aynı şekilde Concorde u satıp Magic almayı düşünüyorum. Estetik, ağırlık, dipçik ayar kolaylığı, namlu boyu, fiberoptik arpacık konuları kabaca olmazsa olmaz kriterlerim. Birde performans açısından yapılan yenilikler, 7cm şok, birleşme konisi 40mm konuları teorik açıdan kulağa hoş geliyor. Son kullanıcı tarafından test edilmeden konuşmak doğru olmaz. Bu da biraz şans işi. Ama 16 yıllık sarsılmaz kullanıcısı olmam bu şansı normalden fazla artırıyor kanısındayım. İnşallah muvaffak oluruz. İyi günlerde kazasız belasız kullanın, rastgele.
İzlenim ve tüfek hakkında yorumlarınızı bekliyorum...