0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilal bey konuyu taa 2007 de açmış, şimdilerde kendisi bu işlerin piri oldu
Estağfurullah, bir şeyin Piri filan değilim sadece meraklıyım. 2007 senesinde bu konuyu açarken amacım neyse şimdi de o. Yani, bir av ve silah tutkunu olarak merak ettiğim veya öğrendiğim konuları internette diğer meraklılarla paylaşmayı seviyorum, hepsi bu. Yine de teşekkür ederim.
Ben bp kullanmaya başladım, kendi tufeklerime uygun olduğunu düşünüyorum. 32 gr 5 no power tapaFiocchi 32 gr 6 no bior tapayı da eksik etmiyorum.
BP long range 36 gram 5 numara 4 no şok veya 3 no şok ile süper verim alınabilir
Fotoğraftakilerin hepsini 30 metre civarı mesafelerde 32 gram 7 no fişekle avlamıştık. O sabah havada epey soğuktu..Tahtalı avında 36 gram bence biraz fazla olur, sezonda 1 kutu mirage almıştım 36 gram, tahtalıda pek verim alamadım. uygun mesafelerde atınca 28 gram fişek bile alıyor, 20 metre civarı trap fişeğiyle vurmuştu hatta arkadaş tahtalıyı. normal zamanlarda 30-32 gram çok güzel oluyor. mesafe veya hava şartları zorlarsa 32 veya 34 gram fişekte saçma numarasıyla oynayarak her şartta avı yapılabilecek bir hayvan.
Emrahcım bizim burda Balkanlarda öyle böyle mesafelerde uçuyorlar 40 50 metre uzaklıkta bazen 4 numara bile oluyor kullandığımız ama tek sadece bu hayvanın avına çıkarsam 30,5 gram 7 numara mirage little ilede güzel av oluyor ama sizde doğru söylemişsiniz gerçekten gramajlar çok fazla oluyor saçma numarasi ile oynamak pek istemiyorum hem ördekte hemde tahtalıda aynı fişek atıcağım için ördeğe 3 numara çok fazla gelir o yüzden saygilarimla
Biri soruma cevap verebilir mi bu tüfek kac gram tam olarak