yanlış anlamayın tüfeği gönderdim 1 hafta olmasına rağmen hep ben aradım 15 sefer aramışımdır diyince ben böyle yazdım
12 günde tüfek geri gelmiş.
şimdi baktım yolladığım tüfek 01.02.2016 eline geçmiş.
hatta kargoda Aknarçay benzerliğinden amcaoğullarına teslim etmiş o oradan aldı.
09.02.2016 da bana kundak ölçülerimi sormuş
bu süreden sonra ben 2 defa aramışım ulaşamamışım
geri dönüş tarihine dikkat edin.
16.03.2016 da tekrar geri dönüş yapmış yukarıdaki görüntüdeki valmenti karara bağlamışız.
bugün ayın 26 sı. şimdi kimi için bu süre fazla olabilir. kimine görede sabah başlasa akşam bitirir diyebilir.
bu işler böyle olmuyor. önce sıra gelecek sıra gelip işlemi yapıldıktan sonra misal krom mu kaplanacak
o tüfek için kroma oraya buraya gidilmez onun gibi 10 tüfek olur 10 dane parça birden aynı anda kroma girer.
bu tabi misaldi. Bu yüzden ustaya fazla ilişmeyeceksiniz demek istedim. misal günde sadece 2 kundak işi alsa
1 ini yapar 1 i yarına kalır yarında 2 kundak gelecek dünkünü yapar 2 si yarına kalır yarında 2 kundak işi gelse öncekinin 1 ini yapar 3 ü yarına kalır. sonra kundak işi biter son kundağı yapar hepsi birden verniğe gider. ilkide sonuncusuda aslında bitmiş değildir.
herkes bekler. demek istediğim sadece bu. 1 hafta 10 gün işi olan tek bir usta için kısa bir zamandır
koca sarsılmaza bile iğne değişimi için poze gönderiyorsunuz 20-30 güne geliyor iğne ya. ama anca sıra gelir.
arkadaş hatsana havalı tüfek gönderdi servise 20 güne geldi. Ben genelde hiçbir üründe servisle çalışmam
1 ay garantisi verirler ama çalışmam 3 ay olsun sağlam olsun. Aracımı bile sıfır aldım hiç serviste bakım yaptırmadım garantisini
yaktım yinede gitmedim. Bi yağ değişimi için belki 10 sefer arıyorum ustamı lift dolu bugunde lift dolu belki
7-8 gunde boş lift denk getiriyorum ama içim rahat bi yağ için lifte çıktımı arabanın egzozuna kadar bakılacağını biliyorum
bunun gibi.
bu tip işlerde tezcanlı olursanız sabırsız olursanız hep siz kaybedersiniz. benim tüfeğin ağustosa kadar vakti var.
bu aşamadan sonra ustayı temmuz gibi gelmezse ararım.
ben desemki ustam ne var 10 güne yapar gönderirsin. ya eğreti olacak yada tunç çok yoğunum o zaman bu işi ben almayayım diyecek.