Berkay standart game 34 gr mirage fişekle tahtalıları alığım mesafeleri görseydin bayide nekadar varsa el koyardın bu fişek diğer normal 34 gramlardan öne çıkıyo performansta. Tapasının özel bir kesik şekli var. Jk6 tapaları da aynı tabi. Oyüzden dağılım deseni daha güzel çıkabiliyo. Bp f2 çok severim ama bpnin bazen yaralı düşürdüğü oldu. mirageyle vurduğum avlara bıçak sürmeye fırsat kalmazdı.malzemesi çok kaliteli. Jk6 sını sürekli kullanıyosun bilirsin bu onun biraz daha yumuşak ve dengeli versyonu diyebilirim. Ama etki tesir mükemmel.. eski kutularda ağzında sülün olan köpek resmi var şimdikilerde geyik resimleri var. Ama alırsan mavi kovan olmasın onun barutu farklı aynı verimi alamayabilirsin. Siyah kovan olsun. Fişeği kullan bana hak vereceksin..
Emrah abi senin yaptığın avları görüyoruz biliyoruz sen öyle diyorsan vardır bir bildiğin elbet saolasın verdiğin bilgiler icin
Facebookta Mehmet ali köksal videolarında ördek ve tahtalı avlarında bu fişeği kullandığını yazmıştı cok etkili atışlar yaptığını izlemiştim.Bu fişeğin bilgi kısmında '' Dünyanın her yerinde avcılar tarafından memnuniyetle kullanılmaktadır. Yüksek hızı nedeniyle,hiç bir performans kaybına neden olmayacağından, özellikle soğuk ve nemli iklimler için uygundur.'' diye belirtmişler tam bizim buranın yani Trakyanın havasına suyuna uygun fişek
Yeni sezon icin siyah kovanlı olanından bulabilrsem şimdiden birkaç kutu almaya niyetim var.