1-Ata Neo 12 -Neo değil ama gazlı CY modeli ata var elimde çok hafif taşımak için süper, bıldırcın - çulluk için uygun ama tahtalı - ördek gibi sert yapılı avlarda randıman yok elimizdeki diğer tüfeklere göre tesirsiz uzak mesafede yani bana göre. ( ij 58 ma baikal - toz 66 horozlu - Akkar Churchill maxi-mag ' e göre )
2-Armsan Phenoma - Domuzda kullanan arkadaşlar var grupta memnunlar ama saçmasını bilemem genelde domuza gidiyorlar.
3-Akkar Altay :İngiltere için üretilen Churchill maxi-mag modelini kullanıyorum, sanırım altay gold special ile aynı tüfek oluyor kendisi, çok tesirli ama biraz ağır süpermagnum olduğu için, dandik fişek koyarsan sıkıştırma yapabilir, süper magnum olanlar için 32 gram üzeri fişek öneriliyor. 12/ 76 alırsan hepsiyle çalışır. ( Bu benellide de böyle, örnek vermek gerekirse ben denedim 24 gram sellier bellotla, 28 gram BP ile çatır çatır çalışırken 32 gram yafla sağlıklı çalışmadı demek istediğimi anlamışsındır, süpermagnum tüfek alıp 28-30 gram atmaya çalışanı da anlamıyorum o ayrı. )