Bence hepsi de güzel tüfekler,tercih size kalmış,yalnız ben olsam Akdaş alırdım
Müşteri Memnuniyeti,kalitesi,istikrarlı çalışması ve Sadık Akdaş garantisi bence yeterli.
+1 Akdaş için bu tür tavsiyeleri kulak arkası etme derim Onur kardeşim
Kadir Akdaş sempati ve saydı duyduğum bir firma hatta 1-2 gün önce arkadaşım Akdaş'a ölçüleri için gitmişti muhabbette bulundum Akdaş 1 Nisandan sonra zam yapıcakmış(ben arkadaşın yalancısıyım)
ve benim satın alma işlememim heralde en erken 15-16 nisan gibi olucağı için ve fiyatı hakkında bilgi sahibi olmadığım için tercih etmedim AK-212 VE AG-212 Modelleri Kinetik 15.000 testi var gayet güzel fakat bana kaba geliyor AG 212 Hakkında'da mekanizma olarak birşey konuşmuştuk fakat şuan hatırlayamadım
Akdaş ürünlerine zam yapacak olsada senin seçtiğin 3 marka ile arasında kaç para oynarki,
100/200 lira için kaliteden ödün verme,
Akdaş kaba geliyor demişsin, neresi kaba'ki, bana 16 numara otomatik gibi geliyor, gayet estetik hatlara sahip, ergonomik bir yapısı var,
heleki daha önce farklı markalar kullandıktan sonra akdaşı elimde çeviriyorum,
2900/3000 kg bir ağırlığa sahipki akşama kadar yormuyor, hafifliği ile atışlarda zaman kazandırıyor,
ben alalı domuz hariç diğer avlarımda kullandım, daha önce kullandığım ussr ij 27 ve vursanı aratmadı, bunu bir kenara yaz Onur,
Firmayı anlatmama gerek yok İsmi yetiyor, Bey efendi mütevazi insanlar Sadık & Ömer AKDAŞ, ve çalışanları.
zamanın varsa her yönüyle iyi araştır Onur,
kolay gelsin