Gönderen Konu: Ata neo mu stoeger mi  (Okunma sayısı 6452 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M.Alp AKKAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ata neo mu stoeger mi
« : 20 Mart 2016, 11:05:41 »
Ata neo mu yoksa stoeger mi .. avci dostlar sizce hangisini tercih etmeliyim sacma dagilimi ve penetrasyon konusunda ustun olan marka hangisi?
  • Ata arms cy fonex
  • Avsan 20 kalibre
  • Akus hunter lux 12 kalibre
  • Özkanlar fx015
1986 KAYSERİ

Çevrimdışı Salih COŞKUN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Ata neo mu stoeger mi
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2016, 18:42:50 »
Bende ikisi arasında kaldım stoeger tercih ettim stoeger daha kaliteli...
1976 Balıkesir

Çevrimdışı Murat ÇELİKBAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2016, 18:44:16 »
Stoperler var bende boyası çok kalitesiz geldi bana aldıktan sonra farkettim şimdi satamıyorumda
Murat ÇELİKBAŞ
1970 ANTALYA

Çevrimdışı Ergin ŞİMŞEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 20 Mart 2016, 18:49:08 »
Stoeger m3000  kullandim saçmayi yiyipde gideni görmedim  gidende vurulmamiştir yada vuramamişindir
1984 SAMSUN/BAFRA  *****HAYALİN KADAR YAŞAR CESARETİN KADAR BÜYÜR ADAMLIĞIN KADAR ANILIRSIN*****

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #4 : 20 Mart 2016, 19:14:56 »
Ata neoda görsellik ve işçilik güzel ama stoeger works as hard as you do :)
Ata neo kullananlar memnun venzadan şikayet duydum ama neo kullanıcılarından duymadım.
66 namlu stoeger 3000 tüfeğini deneme amaçlı 2 hafta kullandım sağlamlığı ve av performansı güzel.
Bu arada stoeger iyi zam yemiş..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2016, 20:33:37 »
Stoperler var bende boyası çok kalitesiz geldi bana aldıktan sonra farkettim şimdi satamıyorumda

Stoper demiyeydin iyiydide....
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

Çevrimdışı Onur CİVCİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2016, 20:36:37 »
Aslında köküne baktığın zaman iki tüfekte bir zaman aynı ustanın elinden çıkmıştır VURSAN A92 Bir zamanların efsanesi Celal YOLLU Ustanın yapımıdır ve o kadar çok popüler olmuştur ki benelli vursan fabrikasını satın almıştır.

ata dediğimiz markamız yine Celal YOLLU'nun kurduğu bir firmadır benim naçizane fikrim ülkemizdeki kinetik yapmayı başabilirmiş bir kaç ustadan biridir ki türkiyenin ilk kinetğini huğlu 401 Sayın Sadık AKDAŞ ustamızın babası yapmıştır ki şuanda Sadık Ustamız Akdaş Markası Adı altında AK-212 Kinetik Modelini Çıkarmıştır.

Velasıl kelam abi forumda her iki modelinde markası altında açılan konularda problemler olduğu mevcut her alınan tüfekte olmasada bazılarında sorunlar çıkıyor  benim fikrim eğer yerli alıcaksanız gazlı modelleri tercih etmenizden yanayım.
Antalya/Serik B+ 1995

Çevrimdışı M.Alp AKKAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 22 Mart 2016, 09:48:14 »
Yorumlariniz icin teşekkür ederim artik birinden birini tercih edecegim kullananlat olarak daha aydinlatici yorumlarada ihtiyacim yok d3gil . Gazli tufek onerisine gelince atnin cy serisi tüfeğim var kış  avlarina gectigim anda duvara asiyorum beni rezil etti kac defa vuruyorsun dusmuyor dusse olmuyor . En cok zoruma gidende cok yarali kacirdim buda vicdan azabindan baska bisey birakmiyor insanda
  • Ata arms cy fonex
  • Avsan 20 kalibre
  • Akus hunter lux 12 kalibre
  • Özkanlar fx015
1986 KAYSERİ

Çevrimdışı Yakup GÖKDEMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 22 Mart 2016, 11:57:33 »
sezon kapandığından beri ben de aynı ikilemde gittim geldim yeni sezon için..
gerek forumdan gerekse internetten ve arkadaşların tavsiyeleri sonucu stoeger aldım. İlk incelemelere göre herkesin dediği gibi tüfeğin dış kalitesi ataya göre biraz daha basit ama ben dış görüntüden çok işlevsellik aradığım için stoeger tercih ettim. Siz de ne istediğinize bağlı olarak tercihinizi yapmalısınız.
stoeger in namlu kalitesi ve yıkıcılığı bende ağır bastı.
ata neo da kullanma fırsatım olmuştu. Omza oturuşu ve kullanımı çok rahat bir tüfek. Dış görünüşü olarak boyası daha kaliteli duruyor. Sonuç olarak ben tercihimi stoeger den yana yaptım.
Bahsettiğim tüfekler ata neo camo max5 66cm ve stoeger m2000 camo 66cm.
m2000 tercih etmemdeki sebep de çulluk,bıldırcın ve keklikte kullanıcam çoğunlukla. m3000 ve 3500 daha yüksek bant biraz daha ördek avı için üretilmiş tüfekler.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 11:59:06 Gönderen: Yakup GÖKDEMİR »
1986 MANİSA

The following users thanked this post: Özgür UYAR

Çevrimdışı Salih COŞKUN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 22 Mart 2016, 12:47:05 »
15 yıllık polis memuruyum kullanmadığı m silah kalmadı kendimde fs92 var 15 yıldır bende yılda 300 mermi atıyorum halen daha tıkır tıkır stoeger seçme sebebi de aynı firma üretiyor diye oldu iki silahı nda genetikleri neredeyse aynı ayrıca m2000 tıpkı fs92 gibi titanyum alaşım gövde ve krom kaplı yani üzerinde boya yok bilmeden boyası çok adı falan yazmayın namlu ve  hareketli akşamlar krom kaplı namlu işlenmemiş krom hareketli kısımlar silinmiş ayrıca stoeger italyan  firması yerli değil beretta grubu o yüzden yerli silah tavsiye ederken stoeger yazmayın komik oluyo aksaray da mercesedes kamyon fabrikası var o zaman mercedes te türk malı ..? Uzun uzadıya yazamıcam 0553643457
1976 Balıkesir

Çevrimdışı Hamza SEDA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 22 Mart 2016, 14:20:29 »
Aslında köküne baktığın zaman iki tüfekte bir zaman aynı ustanın elinden çıkmıştır VURSAN A92 Bir zamanların efsanesi Celal YOLLU Ustanın yapımıdır ve o kadar çok popüler olmuştur ki benelli vursan fabrikasını satın almıştır.

ata dediğimiz markamız yine Celal YOLLU'nun kurduğu bir firmadır benim naçizane fikrim ülkemizdeki kinetik yapmayı başabilirmiş bir kaç ustadan biridir ki türkiyenin ilk kinetğini huğlu 401 Sayın Sadık AKDAŞ ustamızın babası yapmıştır ki şuanda Sadık Ustamız Akdaş Markası Adı altında AK-212 Kinetik Modelini Çıkarmıştır.

Velasıl kelam abi forumda her iki modelinde markası altında açılan konularda problemler olduğu mevcut her alınan tüfekte olmasada bazılarında sorunlar çıkıyor  benim fikrim eğer yerli alıcaksanız gazlı modelleri tercih etmenizden yanayım.
Kesinlikle katılıyorum. Hala bırakın yerliyi bu işin mucidi Benelli bile sıkıntı çıkartabiliyor;inanmayan shotgunworld'a bakabilir. Benelli'nin bile en sorunsuz modeli gazlı sistemli Benelli m4 dür Ak47,m16 vs çoğu askeri piyade tüfekleri gazlı sistemdir. G3 kinetik sistemdir lakin malumunuz tutukluk çok yapar. Obun için Y.oto da gazlı sistem diyorum.
  • Özkanlar Fx12 (Standart) 66 cm namlu Yarı Kamuflaj
1984 AFYON

Çevrimiçi Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #11 : 22 Mart 2016, 15:30:44 »
Her iki tüfeği de kullanmış ve memnun kalmış olan biri olarak;
Hafif tüfek istiyorsanız Ata, Ağır olsun oturaklı olsun diyorsanız Stoeger.
Ahşap kundaklı tüfek istiyorsanız Ata, Sentettik kundaklı olsun diyorsanız Stoeger.
Düz bant tüfek istiyorsanız Ata, Yüksek bant rampa şeritli olsun diyorsanız Stoeger.
Estetiğe önem veriyorsanız Ata, Estetik önemli değil diyorsanız Stoeger.
Sonuç olarak her iki Markayı da tavsiye ederim, karar sizin...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK