First class kullandım avı fena değildi kalitesi iyiydi parasının hakkını veren silah lakin affinity ile alakası yok yeni affinity başta çek estetik çok daha hafif özelliklede kinetik sistem temizlik derdiyle birlikte çok daha standart namlu iç çaplarına sahip 18.4 yani kullanıcıların çoğu fazlasıyla memnun dahası içten şoklu bir silah istediğin ava göre şok değiştir yanında bir karış boru taşımazsın, affinity fişek dolum boşaltım sistemi daha kolay basit diğer model gibi mekanizmayı her çektiğinde alttan fişek gelmiyor, mekanizma düğmesi first classda solda eski sistem ona basmak bile en basiti daha zor falanlar filanlar umarım yeterlidir açıklama bu bize göre olan tabi siz illa fark etmez derseniz karar sizin laf olsun diye atmıyoruz affinity diye yani iki silahıda alın elinize inceleyin bir yüzleyin doldur boşalt yapın anlarsınız aradaki farkı ama yine diyorum first classda parasının hakkını verir tabi ve bu parada 1500 lirayı geçmez bence fiyatlar uçmuş fazlasını etmez derim. Saygılar
Bu mesajına sabah 6 da cevap yazacaktım ama kesin emin olayım milleti yanlış yönlendirmeyeyim ve namlu iç çapını çok iyi bildiğim halde resimliyeyim milletin aklında bi şey kalmasın diye bekledim.
Franchi First class ta.18.4 mm namlu iç çapına sahiptir.
Şimdi Affinity 18.4mm namlu iç çapına sahipse First Class ta aynı çapa sahip.Değişik değil yani.
Kinetik gazlı olayına girmiyorum tercihe kalmış.
Şokların içten yada dıştan olması gôrsel olarak farklı dursada önemli olan performansı değilm midir ?
First Class gibi bir modelin üstüne bir kaç model daha yeni model çıkarınca bırakında bir kaç ufak değişiklik ,estetik ,görsellik ,eklemek gerekir zaten.
Bişeyler değişmemişse neden ben elimdekinin 2 katı fiyatına yenisini alayım ki.
Atmıyoruz filan falan gibi kelimeler yazmışsınız biz atıyormuyuz Özgür.
Bak atmayalım diye bişeyleri gôrsel olarak paylaşıyorum.
Lütfen biraz daha sakin ve üsluplu yazalım.
Tüfekler dışarıdan görsel olarak tercih edilebilir.Bunu anlarım.
Ancak sağlamlık performans pattern ve penetrasyon bu kavramlardan her avcı için önce gelir.
Ve bu seçenekleri kıyaslamadan şu iyidir bu iyidir demek hata olur.
Ne demişler yaşlandıkça değil yaşadıkça tecrübe kazanılır..