Sen millete kulak asma bence.Kullanan bilir, satan pişman olup yeniden sarsılmaz alır.
Aynen katılıyorum, Yıllarca hep Avrupa kullandım en son Avrupa orijinal 71cm İtalyan Franchı mi avı bıraktığım için satmıştım. Ava tekrar heves sardı 2003 te sarsılmaz-camo almdım 8-9 yıl kullandım uzak vuruşu çalışması süperdi namlu üzerinde 18.4(namlu iç çapı) yazıyordu arkadaşımın çok ısrar etmesi nedeni ile ona sattım. Yerine tüfek almaya kalktım Aklımda Sarsılmaz-magıc vardı fakat namlu iç çapı yazmıyordu hayret ettim ve sattığım 2002 model sarsılmaz-camo daha dinamik ve sağlam duruyordu. İncelediğim diğer hiç bir yerlide namluda iç çapı yazmıyordu (yerli tüfeklerin sanırım hepsinde namlu iç çapları yazmıyor) Fabrikalarını ardım bana 18.2 ile 18.5 arasıdır dediler 2-3 firmayı daha aradım cevaplar hemen hemen aynı çok hayret ettim. Ayakkabı alıyorsun üzerinde numarası yok satıcı diyor ki 40 ile 46 numara arası.... Üzerinde namlu iç çapı yazmayan Avrupa tüfek görmedim gören varsa yazsın. Gittim namlusunda 18.4 yazan sıfır Beretta A300 otomatik aldım. Bir sezon kullandım yaptığım grupman testlerinde ve avdaki randımanı süper.
Net 45 m.den ortasında 13 cm lik daire bulunan 40x50 cm kağıda yaptığım atışta 13 cm lik daireye 7 saçma toplam kağıda 72 saçma geldi şok 3 çentik fişek RC 32 gr. 7 no 32 gr. bilginize .