Tevfik bey aklıma gelen başıma geldi derler ya.Tevfik bey tenekenin üzerine büyük bir taş koysaydınız daha güzel olurdu videoyu izlerken inşallah ilk atışta teneke kameranın açısından çıkmaz dedim yinede 3 atış müsade etti.Tebrikler çok başarılı atış bunlar Saygılar
Teşekkür ederim Taner Bey,normalde her defasında taş koyardım dalgın anıma denk gelince unutmuşum biraz şanslıyım hedef kadraj da kalmış.
S.A. Teyfik Bey,
Diğer videolarınızı da dikkatle izledin... Hazır kurşunla el dolusu kurşun arasında dağlar kadar fark var... emeğinize sağlık...
Aleyküm selam,
teşekkür ederim Fuat Bey, kendi dolularım da hazır fişeklere göre gözle görülür farklar var bunun sebebi fişek doldururken biraz titiz davranmam(sıfırdan sonraki birkaç rakama bile çok dikkat ederim,mühendislik alışkanlığı)
Tevfik bey,
Hem size hem tüfek ve mühimmatınıza Maşallah..
Teşekkür ederim Tuncay Bey.
Güzel atış tebrikler.
O mesafede o vuruş hiçte kolay olmasa gerek.
Teşekkür ederim Suat Hocam,tüfeğin terazisi çok güzel ayarlanmış mühimmatta güzel, hocam tüfeği hedefe doğrultmak yeterli.(Sadi ustaya bir kez daha teşekkür ederim)
valla keramet ne fişekte ne tüfekte
sanatçı burada bir yağ tenekesini tuval gibi kullanmış. eserini tenekeye motif motif özenle işlemiş.
Sanatçının sürrealist bu çalışmasında anlatılmak istenen tema "ben tehlikeli adamım" dır.
Hocam teşekkür ederim,Öyle şeyler yazmayın utanıyorum.
Tebrikler çok güzel atışlar Tevfik kardeş. Tüfeğini ve fişeğini değiştirme.
Teşekkür ederim Osman Bey.