Yine üzücü bir haber ve yine ankara Yaşamını yitirenlere baş sağlığı yaşam mücadelesi olanlara tüm inancım ile dua ediyorum
Naçizane sitemkar sözlerde bulunucam
Son 1 yıl içerisinde ankarada olan 3.patlama
10 Ekim 2015,17 Şubat 2016,13 Mart 2016 Türkiye Cumhuriyetinin başkenti Olan Ankara'da 1 yıl içinde 3 bombalı saldırı, bakın ben olayı siyasi kesime çekmek istemiyorum fakat bunun suçlusu
hükümettir nerede bizim milli istihbarat teşkilatımız polisimiz güvenlik güçlerimiz A B C D Partisi farketmeksizin televizyona çıkap karşılıklı boş lakırdı yapıyorlar yahu söylenecek söz yok bu duruma
6 ay içinde 3.patlama Hükümet aldığı önlem ne Facebook ve Twitter Yasağı sebebi neymiş:Soruşturma gizliliği
Arkadaşlar abiler büyüklerim Allah sonumuzu hayır etsin Kişi farketmeksizin bu ülkede koltuk başına geçen çoğu insan kendi çıkar ve manfaetleri doğrultusunda hareket ediyor ve bu olayın faturası biz halka kesiliyor yani böyle bir olayı neresinden tutsan yüz karası ''Devlet'' Olarak nitelendirdiğimiz kurum bizden aldığı vergiler ile sosyal refah güvenlik kalkınma gibi başlıca temel haklarımızı korumak için vardır ama ne yazık ki durum hiçte böyle değil,1.dünya savaşında ''İtilaf'' Devletleri olarak adlandırdığımız 12 ülke bizi yıkamadı ama kahrolası bir kaç şerefsizin sözde özgürlük adı altında ezilmiş halkların bilmem nesi mantığnda ülkemize saldırılar düzenliyolar kendilerini gerilla diyen bu dağdaki toprak parçasından değersiz haysiyetsizler ülkemize cidde yaralar açıyor
Allah sonumuzu hayır etsin...