Emrah Bey bu tüfeğiniz çok iyi isabetli atış yapıyor görünüyor. Güzel. O 100 küsur metreden tek kurşun atışının azıcık üst vurması bantı azıcık görmenizden olmuş bile olabilir. Diğer yandan kurşun da dengeli gitmiş. Tek "d. barut canavarı" ile kıyasla delicilikte geri kalmış olabilir ama daha iri saçmayla, daha çok saçmayla giderme çözümünüze katılıyorum. Hadi diyelim canınıza tak dedi, daha delici olsun istediniz; Huğlu'dan normal çapta namlu sipariş etmeniz veya birine özel yaptırmanız hala mümkün.
Olumsuz sayabileceğim şey, yazdığınıza göre her iki namlunun şok tüplerinin içi çaplarının "bence" aynı olmaları. 0,03 farkın isteyerek yapıldığını düşünmüyorum. Onları eşit kabul ederim. Gerçi burada da önemli olanın o şoklarla memnun edici sonuçlar vermesi. Onu da deneyip görmenizle siz takdir edeceksiniz.
Elinize sağlık, bunlardan istifade edecek çok arkadaş olacağına şüphe yok.
E, bu arada kumpas aldınız herhalde. Doğru ölçüp ölçmediğini sınadınız mı?
Kumpasla ölçüm videolarına baktım internetten, doğru ölçtüğümü tahmin ediyorum inşallah doğrudur
Kendi merakımı giderip aynı zamanda faydalı olacağını düşündüğüm için paylaşıyorum, fayda sağlarsa ne mutlu..
İki tüfeğinde bütün şok numaralarının ölçüleri birbirine çok yakın hatta 2 ve 3 şok aynı ölçüde çıktı.
Tabiki istediğim takdirde özel namlu yaptırma durumum var.
Canıma tak derse 76 cm 18.30 çaplı namlu sipariş ederim her yer delik deşik olur
Fişek seçimiyle çok kolay çözlür o iş sıkıntı yok o konuda.
Kurşun atışını daha önce pozeyle 100 metre denemiştim, ilk defa yine 110 metre civarı gt1 le denedim yerden tam destekli tek atış, sonuca kendim bile şaşırdım.. Sterling palla tapası 18.60 kendisi 18.50 çapa sahip a0 barutlu 32 gr bir kurşun. her defasında tapasından ayrıldığı için belki oyüzden daha istikrarlı..
yumuşak, namluyu sıvamıyor ve zorlamıyor oyüzden son birkaç atışta özellikle bu kurşunda ısrar ediyorum.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim Volkan Bey