0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok bu okadar yapmaz Kamil bey,defolu bu iki vida üst üste binmiş hatalı bu hatalı
Sauerler hepsinden iyiymiş ...Akıllı başlı şekilleri şemalleri en azından ,almanlığa isyan edercesine ...
Yok öyle olmaz, nifak için daha etkili metodlar lazım
Nifakla ne alakası var ya , elinizi vicdanınıza koyun rica edeceğim ...Otoritelerin fikir birliği yaptığı kuğu gibi side by side formu bunlardır ,çirkin ördek yavrusu temasının değişik varyasyonları değil ..
K80 satıp DT11 alan mı var ? Ciddi mi ? Bunu yapan insan mı ? Yani yanlış anlaşılmasın Hani bir bayi olur, ticari olarak 35 TL'lik K80'i 40 TL'ye satıp, 20 TL'ye DT11 alır, hem kar eder, para ihtiyacını karşılar hem de yine tüfeği olmuş olur. DT11'i de 25 TL'ye satar örneğin. Güne başlarken elinde 35 TL'lik K80 varken, günün sonunda elinde 45 TL nakit parası olur. Böyle şeyler mantıklı. Ama yok eğer kullanmak amaçlı, kar amacı ve/veya ihtiyacı olmadan, normal insansa.... Böyle bizim gibi normal insan mı yani bunu yapan ?
. Reklam ve marka . Üst düzey namludan habersiz kromlu krumsuz bilmiyorlar. Perazzinin namlusu kromsuz dedim temizlediler ve baktılar inandırıcı bulamadılar İbrahim bey sizin paylaşımlarınızı gösterdim şaşırdılar.
Yok bu L4S gözümden düştü XLR kompozit`e bakacaz artık
K-80 Action :
O zaman XLR kısmını paylaşmayayım Erol Bey
Yok hergün değil tabiki..Arada bir off season'da poligonda 6-7 seri skeet, 3-5 seri trap attığımız günler oluyor..375 fişeğe kadar atmışlığım varböyle günlerde..Yıllık av dahil 5500-6000 fişeği geçtiğim bir sezon yoktur herhalde..
"Tüfek"... Blaser, yivli. Üçlü , Drilling
Bunun neresine sığdırmışlar üç namluyu yanlışlık yok değilmi
Önce deyin ki, bunun neresine sığdırmışlar 3 namluyu, ondan sonra Alman'a kaba deyin durun Elinizi vicdanınıza koyun efendim Evet üç namlulu, resme dikkatle bakarsanız, üç kalibresi de gravürün üzerinde yazar. Fotoğraf yüksek çözünürlüklüdür, tıklaryın, büyüsün, bir shotgun, iki rifle namlusu var bu tüfeğin. Üzerinde