Yok o kısımlarda video çok az. Özellikle Blaser yaka kartını gördüğü dakikalarda biraz gerginlik oldu. Daha sonra, ortam yumuşadıktan sonra başlayan sohbette Beretta'nın ve bazı rakiplerin adı geçtiği için olsa gerek, video kaydına doğru bir iki bakış attı Mauro abi, rahatsız olabilir diye düşünüp biz de kaydı kapattık.
Beretta için hiç hoş şeyler söylemedi ama
gerçi ben zorladım , "ama Beretta şöyle yapıyor, ama Beretta böyle yapıyor " falan diye sürekli gol pası verdim
hepsine röveşatayı çaktı adam
Hiç birini kaçırmadı, top hepsinde filelerde
Yok namlu iç çapıymış, yok kilit sistemiymiş falan filan.
Krom kaplamayla ilgili geçen kısmı aktarayım:
Adam , "hayır" dedi, "Beretta da üst modellerinde kaplama yapmaz" dedi. Dedim ki "DT11 üst model değil mi?" Adam cevaben aynen şunu dedi: "Evet üst modelleri ama DT11'de krom kaplama yapmıyorlar ki zaten" . Dedim ki "emin misiniz, krom kaplamayı underline yaparak marketing objesi olarak kullanıyorlar bile"... "Yok hayır olmaması lazım" dedi, arkasındaki bir adama İtalyanca sordu, o da emin değildi. Döndü bana, "eğer DT11'de de yapıyorlarsa, dertlerinin sebebi şimdi anlaşıldı"
Vallahi aynen böyle dedi.
Bunu da diğerlerini de teknik sebep ve sonuçlarıyla birlikte uzun uzun konuştuk. Parça parça yeri geldikçe karşılıklı tartışarak yazarız
Hocam Mauro Perazzi ile yaptığınız iç çap vb konuardaki muhabbei kaydetmişsinizdir umarım..Yada hafıza kartınızdadır zaten..merakla bekliyorum sohbeti..