0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emrah bey bu ayın 20sinde erfelekde trap-tek kurşun yarışması var tüm avcı arkadaşlarımız dawetlidir. pek tek kurşun atamam ama ben bile gitmeyi düşünüyorum
Avcı milleti böyle işte,sezon kapansada rahat durmaz o Sterlig`den üveyik kaçmaz elinize sağlık,kolaygelsin.
tahtalılar adına sevindirici görüntüler . tahtalılar , seni görünce kıs kıs gülüyorlardır emrah . hadi atsana atsana diye üstünde tur bile atıyor olabilirler . fıraktıları kırmıyorsunuzdur inşallah gidip gelirken .
hacı sizin ilçeye taşınıyım ben ankarada daha poligon felan bişi yok
Emrah bey atislar guzel ozellikle pet siseye yapmis oldugunz atislar super
Emrah bey masallah hic bos durmuyorsunuz siz bu hizla giderseniz artik 50 mt size yakin gelecek...
Bundan daha keyif vereceğine inandığım bir diğer tek kurşun atışı da var ama hedef gerisinin emniyette olduğundan emin olmak lazım. Bir eski oto lastiği içine hedef kartonu yerleştirilecek. Sonra birisi onu yuvarlayıp kaçtıktan sonra atıcılar hareketli hedefe atacaklar. Eskiden böyle bir şey varmış ama "mış" diyorum. Burada emniyeti sağlamak mühim.
Emrah hiç durmuyorsun. Maaşallah hiç bıkmadan çalışıyorsun. Helal olsun vallahi.