Merhaba tüfeği aldim ruhsata işletim ertesi gün ama....
Tüfekte gravür bozuklugu var...
Bayi huğluya yönelti.
Ruhsata işletin artık o tüfek senin dedimi cinlerip tepeme geldi..
2475 lira fiyat çektigi üründe o gravür bozukluğu nasil olur anlamiş değilm bu tüfekler kontrol edilmeden mi satiliyor ?
Hadi ben güvendim aldim markaya...
Bu izler nedir ?
Bu gün 3 kere aradim 2 sinde de bağladiklari kişi açmadi. yetkili olan kişi yoktu sanırım...
Bu tüfekten o kadar soğudum ki anlatamam insani çikmaza sokuyorlar gibi geldi
Bu izler 2 tarafda da var namlunun açılmasini sağlayan iç kısımdaki bilya gibi bağlantı noktasi
Bağzen o kadar kızıyorum kı tüfeğin tüm hatalari güzel full hd bi video çek param parça olana kadar vur kır. sonra üstüne de hiç videoyu bitirmeden bir tane barreta çek birdaha da hiç bulaşma diyo. Herkeze de örnek olsun diyor.
ben de gidip gravürsüz modeli alabilirdim. de filan gitim gravürlü modelini aldik sipariş ettik gelen ürüne bak..
ordan birşey olmaz skıntı etmeyin cevabına yatişiyoruz ama her gün gördüğümde kırasim geliyor..
Neymiş orasi iyi tesviye olmamiş .
Banane kardeşim iyi tesviye yapmadiğiniz ürünü satmak için kutuya koyup müşteriye göndermeyin o zaman.
benim gibi müşteriler aradiğinda da muhatap olun dönüş yapın 2 . email i atttim resimli olarak cevap daha gelmedi aradiğimda remi gördük sorun yok.
sorun var. herkezin tavsiye ettiği fitmadan araba alir gibi expertiz raporu alıpta tüfek almak lazımmiş .
bu da fecebook larda dolaşan resim fotoşoplu manken misali