Gönderen Konu: sellier bellot 36 gr Remington35.5gr (benim ördek tavşan fişeğim)  (Okunma sayısı 2262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ceyhun SAKARYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
remingtonu -10 derece tavşana atıyorum 50 metre de güzel grupman ve Penetrasyon Veriyor.
Sellier bellot 3--1 Noları -5 den -22 dereceye kadar kullandım 55 Metre üzeri ŞOK:1-2 Kullandım 50 Den 75 Metre ye kadar güzel Sonuçlar aldım Tüfeğim Stoeger M3500 Camufilaj Remington mu Remington Mu diye Sorarsanız SELLİER belllotu Degişmem...Zira 79 Tl Her zaman Verilmiyor...32 gr Sellier Bellotu İse 0 ile -10 a kadar kullandım 6 ve % nosunu Keklikde güzel Sonuçlar 25 metreden 40 metreye kadar Daha Uzaklara da Atma Fırsatımda Oldu Hep Cansızdı Bu resimdeki Fişeklerim BİLGİLERİNİZE SUNARIM SAYGILARIMLA

Ceyhun SAKARYA
1985 ankara

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN

İbrahim ÇAMUR

• Ziyaretçi
SELLİER BELLOT 36 GR FORTUNA 6 NUMARA KIRMIZI RENKLİ FİŞEĞİ.... İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN YAKLAŞIK 50 ADIMDAN 50 VEYA 60 KİLOLUK DOMUZA ATTIM DOMUZ AYAK ÇEKMEDİ. ARKADAŞIM ONA HANGİ KURŞUNU ATTIN DİYE SORUNCA FİŞEĞİ GÖSTERDİM İNANAMADI.

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN, Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
SELLİER BELLOT 36 GR FORTUNA 6 NUMARA KIRMIZI RENKLİ FİŞEĞİ.... İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN YAKLAŞIK 50 ADIMDAN 50 VEYA 60 KİLOLUK DOMUZA ATTIM DOMUZ AYAK ÇEKMEDİ. ARKADAŞIM ONA HANGİ KURŞUNU ATTIN DİYE SORUNCA FİŞEĞİ GÖSTERDİM İNANAMADI.
Fortuna, özel seriler hariç kendi sınıfında diğer birçok 36 gram fişeğe nal toplatır.. Bayilerde bulunmuyor şuan ama internette var. fiyatı da diğer italyan fişekleriyle aynı..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN

Çevrimdışı Ceyhun SAKARYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Fortuna, özel seriler hariç kendi sınıfında diğer birçok 36 gram fişeğe nal toplatır.. Bayilerde bulunmuyor şuan ama internette var. fiyatı da diğer italyan fişekleriyle aynı..

Remington da güzel sonuçlar verdi resimdeki ama fortuna iri saçma olduğu için daha güzel sonuçlar verdi...sellier bellot un üzerine Remington yaz 79 tl ye sat 45 tl kar eder insan...tufek uyumu iyi bende tufek de sıkıntı yok  ama Remington atması heyecan verici 😀😀😀
Ceyhun SAKARYA
1985 ankara

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ