Gönderen Konu: Hatsan mpa ts sıfır üründe kaşığın altında pas var ?  (Okunma sayısı 1971 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bedircan KUM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Arkadaşlar bu normal birşey mi tüfeğimi alınca gerçekten çok heyecanlıydım ama bunu görünce moralim bozuldu. bu normal mi değişime göndermeli miyim? daha deneme atışı bile yapmadım.

CanSaka

• Ziyaretçi
Ynt: Hatsan mpa ts sıfır üründe kaşığın altında pas var ?
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2016, 19:49:06 »
Arkadaşlar bu normal birşey mi tüfeğimi alınca gerçekten çok heyecanlıydım ama bunu görünce moralim bozuldu. bu normal mi değişime göndermeli miyim? daha deneme atışı bile yapmadım.

Mekanizma orası büyük ihtimal biraz yağ kalmış orada oda pas yapmış benim tahminim bu ustalar yardımcı olur birazdan.

Çevrimdışı Bedircan KUM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2016, 21:27:32 »
tüfeği yarın değişime yollayacağım ancak satın alma belgeme bu tüfeğin seri numarası işlenmiş vaziyette bu nasıl düzeltilecek ona kafam takıldı.

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #3 : 26 Şubat 2016, 23:03:08 »
değişmeye gerek yok ki hangi parçada sorun varsa o değişir.
zaten ruhsata işli ise problem olur gerekte yok. söküp bir baksaydın kurumuş yağmı diye.

genelde yeni gelen tüfekler pas gibi sapsarı-turuncu değişik bir yağla geliyor

ya mekanizma ya kol demiri sanki
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Bedircan KUM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 27 Şubat 2016, 03:23:12 »
mekanizmanın oturtuldugu kizagin demiri. bunun disinda namlu icinde de cizik var hiç içime sinmedi iade edip başka yerden almayı düşünüyorum. ruhsata kayitli degil daha yeni aldim kargodan. satin alma belgeme seri no ve kaşe basılı bu nasıl düzeltilecek te başka yerden alacagim buna kafam takıldı nette taradım bulamadım cevabını?

Çevrimdışı Bedircan KUM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 27 Şubat 2016, 03:24:53 »
yok mekanizmanın kendi demiri.