Gönderen Konu: ördek avı için bildiğiniz güzel kaliteli bir tulum arıyorum?  (Okunma sayısı 1307 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
sezonun kapanışını yaptığım hafta ördek avında malesef talihsiz bir kaza geçirip buz gibi suya boğazıma kadar düştüm şok olmuştum ama verilmiş sadakm varmışki iyi yırttım yine ....şimdi tulum kasık çizmesi ama özellikle tulumda yardımcı olabilecek tecrubeli arkdaşların fikirlerini bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • d-docxarms dcx 16 otomatik
  • akdaş ak 212 s otomatik
  • tek kirma
1981 MUŞ

Yokluktan değil,adaletsizlikten çıkar bu dünyada sorunlar.....

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Dediğiniz gibi verilmiş sadakanız varmış,yalnız tulum cizme ile boğaza kadar suya gömüldüğünüzde ve icine su almaya başlarsa o zaman sonuc cok daha kötü olur Allah göstermesin dikkatli olmakta fayda var.Ben resimdeki tulum cizmeyi gecen sene aldım 1-2 defa kullandım cok zor şartlarda kullanmadığım icin cok methedemem ama gayet güzel bence cok sık ava gitmediğim icin şahsen iş görür ilk izlenim olarak.Piyasada cok çeşitli alternatifler var farklı model ve fiyat aralığında özellikleri yazıyor zaten ona göre bakarsınız.

« Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 16:54:47 Gönderen: Berkay TOPUZ »
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

The following users thanked this post: Mesut ÖZKAN

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
mazallah dediğiniz gibi olur ama bizi misafırliğe götüren arkadaşta yabancıymış oralara birazda onun suçu var...
  • d-docxarms dcx 16 otomatik
  • akdaş ak 212 s otomatik
  • tek kirma
1981 MUŞ

Yokluktan değil,adaletsizlikten çıkar bu dünyada sorunlar.....