ibrahim bey ,
öncelikle , bu forum , gerçekten çok kaliteli ve güzel bir forum . çok değerli bilgilerin , çok değerli insanların bir arada , aynı eksen içerisinde teati yapabildiği , dostluk ve arkadaşlıkların kurulduğu , biz avcılar için gerçekten büyük bir nimet . .
illaki bazı aksaklıklar , fikir uyuşmazlıkları ve istenmeyen tartışmaların olabildiğini hepimiz biliyoruz . . . ama şunuda unutmayalım ki , hiç birimiz mükemmel değiliz . 10 üzerinden 10 değiliz . insanız , illakide eksikliklerimiz noksanlıklarımız olacaktır . .
bize düşen , birbirimizin hatalarını kapatabilmek , hataları telafi edebilmektir . birbirimizi sevebilmektir .
bende 1 ay yasaklandım . bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı benide bir ay yasakladılar . rahmetli muhsin YAZICIOĞLUnuda , ihtilal döneminde , 2 , 5 sene hapse atmışlar . o merhumun sözleri ne kadar güzel ki , ben ülkeme memleketime küsmedim demiş . . kalp kırgınlığınız illaki vardır , ama bu küsüp darılmak anlamına gelmemeli . . hayat hep engellerle dolu malumunuzca . önemli olan engelleri aşabilmektir .
sayın forum yöneticilerimizede biraz hak vermenizi sizden rica ediyorum . malumunuzca hepimiz geçim derdindeyiz . hepimizin ailesi , çoluk çocuğu , sorumlu olduğu işleri güçleri var . bu hayat hengamesi arasında , bu foruma değer katabilmek için vakit ayırmaları bile benim için gerçekten taktire şayandır . ve iyide biliyorumki , bu işten hiç bir menfaatleri yok .
sizden ve diğer üyelerden istirhamın , lütfen biraz daha hoş görü ve anlayış . . sonuç olarak insanız , beşeriz , bazen şaşarız .