slm.tüfekler çok güzeller gerçekten.iyi avlarda kullanın.slug namlu anlatılmaz yaşanır zaten.bilen biliyor.ben 5 yıl a612w combo modelini kullandım.rica minnet birine devrettim.şimdi phenoma alıyorum yine.slug namlu ile tabiki.vazgeçemedim şu armsan dan gitti.öyleki belki maddi olarak daha cazip geldi ama franchi affinity modeline gücüm yetmedi.evdeki hesap bizim millette çok vakit çarşıya uymuyor.onun alternatifi olarak ise kafamdaki tek yerli tüfek phenoma idi.paragon biraz kaba geldi sanki bana.çok beğendiğim bir model olmadı hiç.phenoma daha estetik,keskin hatları ve de agresif duruşuyla bence tabiri caizse yerli benelli.phenoma da karar kıldım tabiki.umarım 612 gibi buda beni pişman etmez.kullanıcı yorumları pozitif yönde.yerli silahlarda en iyi birkaç seçenekten biri olarak gösteriiliyor.armsan gerçekten fişek canavarı makinalar üretmeye devam ediyor.böyle firmalarımızın çoğalması dileklerimle herkese bol avlar,keyifli forumlar dilerim.forumda olmaktan büyük bir keyif aldığımı da ayrıca belirtmek isterim.hadi cümleten rasgele...