0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eline sağlık çırakcım,güzel paylaşım olmuş. İnşaallah seneyede böyle güzel ve bol muhabbetli günler geçiririz.
maşallah 10 numara av yapmışsınız
Hüseyin abi çok güzel fotoğraflar çok güzel paylaşım olmuş ellerine sağlık. İnşallah yeni sezonada böyle mutlu güzel kazasız belasız avlar olur inşallah
Güzel bereketli bir sezon geçirmişsiniz tebrikler,daha nice güzel keyifli avlara rast gele.
Hüseyin Abi, çok güzel avlar yapmışsınız. Allah daim ve bereketli eylesin.Ayrıca, hemşehri sayılırız, fotoğraflarınız memleketimin meralarını hatırlattı bana. Yeni sezonda rast gele!1988 - Fethiye/Muğla - Bayramiç/Çanakkale
Sevgili dostum Gardaşım benim harika resimler harika anılar geride kalıp gider.....Allah nice sağlıklı güzel günler bol avlar nasip etsin..
Hüseyin kardeşim fotoğraflarda görüldüğü gibi güzel avlar ve vakitler yaşamışsın, inşalllah seneye daha iyisini ve güzelini yaşarsın...
Güzel bereketli bir sezon geçirmişsiniz tebrikler
Maşallah Hüseyin bey avınız daim olsun güzel kareler. En mutlu anlarımız bunlar . Crio comfort ta maşallah yani göz alıyor. duruşuna hep hayran olmuşumdur. Fişekte yavaşçalar kullanıyorsunuz galiba.