Gönderen Konu: Armsan dan vazgeçtim  (Okunma sayısı 1168 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CanSaka

• Ziyaretçi
Armsan dan vazgeçtim
« : 22 Şubat 2016, 14:55:16 »
Bi kaç gündür konu üstüne konu açarak değerli yorumlarınızı dinledim iyi diyende va kötü diyende bu gün ilçemdeki bir av bayisine gidip rs a 1 varmı dedim yok rs a 2 var dedi olur incelemek istiyorum dedim silahın boyası hakkındaki olumsuz yorumları  gördüm  fakat bu kadar tabiri caizse rezalet bir boya 400 liraya satılan tüfeklerde bile görmedim kutusundan yeni çıkan silahın namlusuna ve kasasına dokunduğum zaman hemen parmak izi kalıyor ve boya boyadan çok astara benziyor her an çıkacakmış gibi sanki kibrit çöpü deyse çizilecek. Bu sebepten dolayı huglu 812s 7+1 modelini 51 cm gezsiz slug namluyla almayı düşünüyorum yada aynı tüfeğin 61 cm şeritli namlulusuda olabilir sadece evde güvenlik amacı ve ara sıra domuz avı için alıyorum neticede.

The following users thanked this post: Engin CANBAZ

Çevrimdışı M.Ali ERTUNÇ

• *
Ynt: Armsan dan vazgeçtim
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2016, 01:38:25 »
Armsan'ı 5 yıldır kullanıyorum domuz avı için. A620S modelini birgün bile şikayetçi olmadım ilginç :) silahta hiç sorun yaşamadım ama rs serisini bilmiyorum.

Çevrimdışı Ekrem SOLMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2016, 03:09:38 »
 Ben iki senedir armsan phenoma kullanıyorum.hic bir tutukluk vesayre yaşamadım...uzak mesafeli atışlarda etkili deil diyen arkadaşlar var ,ama ne kadar doğru bilmem uzak avlar için armsan ile bir tecrübem olmadı.
1986 FRANSA/AFYON

CanSaka

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2016, 11:33:24 »
Armsan'ı 5 yıldır kullanıyorum domuz avı için. A620S modelini birgün bile şikayetçi olmadım ilginç :) silahta hiç sorun yaşamadım ama rs serisini bilmiyorum.

A serisi ve phenoma serisi için birşey diyemem ama armtac serisi tam bi rezalet tüfeğe sanki boya sıkılmamış sadece astarla kalmış.