Gönderen Konu: bora br99  (Okunma sayısı 2701 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zekeriya ŞAHİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bora br99
« : 22 Şubat 2016, 01:39:36 »
s.a arkadaşlar forumda yenıyım bu ılk mesajım avcılıkta henuz amator bıle deılım arkadas yada akrabalarımın tufeklerı ıle ava gıdıyorum ancak sılah almaya karar verdım avlanma saham ormanlık ve sık alan (karadenız bolgesı) kullanacagım mermıler genelde domuz sacması ve tek kursun olacak domuz avına kullanmak ıcın bora br99 alacam namluyu 61cm yaptıracam fırma ıle konusdum bu sılahı tavsıye edermısınız ozellıkle kullanan arkadasımız varsa tavsıyelerınıze ıhtıyacım var
1973 ANKARA

The following users thanked this post: Şener CANKAT

Çevrimdışı Şener CANKAT

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1983 / ANTALYA
Ynt: bora br99
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2016, 10:07:13 »
A.s br99 güzel tüfek ülkemizde şarjörlü tüfeği alınabilecek Husan ve  Bora var. Diğer konunada söylediğim gibi ben kullandım firma ilgili Husan' da öyle br99 um olmasına rağmen Husan' ın metal arpacığını ücretsiz göndermişlerdi. Ama ne alırsan al domuz avı için 12 kalibre bir tüfek al. Bora' yı ilk aldım bununla av olmaz diyen çok oldu. Domuz avı da oldu kuş avı için yüksek arpacığını söküp sabit arpacık taktik namluya ayarlı plastik dikpçiği söküp ceviz kundak yaptırdım kuş avı da yaptım. Tüfek av hastalığı farklı birşey olur mu yapılır mı? Diye birşey yok en iyisi alıp kendin tecrübe edeceksin.
1983 - Antalya

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2016, 11:51:30 »
sener kardesım cevabın ıcın tesekkur ederım ısde konuya tam hakım olmayınca kafa karısdıran cok oluyo senın gıbı kullanıcının fıkırı cok onemlı pekı sıze bır sey sorabılırmıyım borada nısan alabılme olayı nasıl denıyorkı bu tufeklerde hedefı tutturmak mucıze bırde tek kursunda performansı ve menzılı nasıldır
1973 ANKARA

Çevrimdışı Şener CANKAT

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1983 / ANTALYA
« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2016, 12:15:53 »
Nişan almak hedefi tutturmak mucize diyenlere itibar etme. Ayarlı gezi var kullanacağın mesafeye göre sağa sola aşağı yukarıya tek kurşun kullanarak sıfırlayabilirsin. Tutma kolunun takıldığı yerde rayı var oraya red dot takabilirsin. El kundağının üstüne yada altına 5cm fener vs takmak için de sert plastik ray içinde geliyor. 1.3.5 şokları var 5 şoka alev gizleyen takılabiliyor. İlk aldığımda düşük gramajla otomatik yapmıyordu fabrika halletti 28 gramla bile çalışır hale geldi. Namlunun kromunu boyasını kaynakla kendim bozdum yolladım komple yenilediler kargo ücreti bile almadılar. Ben de hevesle aldım hatta alırken avcı abilerim napacaksın onunla av mı olur dediler. Onun üzerine bir sürü tüfek aldım. Ama br99 un yeri bir başkadır. Abi 61 namlu yaptıracağım demişsin ama 50cm namlunun yanında 10 cm uzatma geliyor zaten çokta bir farkı olmuyor.
1983 - Antalya

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2016, 00:30:25 »
sener kardesım ılgıne cok tesekkur ederım senın tavsıyen uzerıne gozumu kararttım bugun aldım bora mı daha dogrusu siparişini verdik parasını yatırdık 1haftaya gelır ınsallah ben ozellıkle namluyu 61 cm istedım cunkı kısa namluda sacma dagılımı daha cok oluyomus 10cm lık gelen uzatmayı sacma kullanacagım zaman takacam yanı sok tak olmasın dıe 61 cm namlu ıstedım bayıı oyle tavsıye ettı sılah geldıkten sonra basını agrıtırız ankaradan dogru artık
1973 ANKARA

Çevrimdışı Şener CANKAT

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1983 / ANTALYA
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2016, 09:17:42 »
sener kardesım ılgıne cok tesekkur ederım senın tavsıyen uzerıne gozumu kararttım bugun aldım bora mı daha dogrusu siparişini verdik parasını yatırdık 1haftaya gelır ınsallah ben ozellıkle namluyu 61 cm istedım cunkı kısa namluda sacma dagılımı daha cok oluyomus 10cm lık gelen uzatmayı sacma kullanacagım zaman takacam yanı sok tak olmasın dıe 61 cm namlu ıstedım bayıı oyle tavsıye ettı sılah geldıkten sonra basını agrıtırız ankaradan dogru artık

Rica ederim Abi ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Güle güle kullan ağız tadıyla bol azılı indirmek nasip olsun.
1983 - Antalya