Aslında şimdi bulunuyor olsa ilk tercihim hiç şüphesiz federal tek kurşun olurdu,Elimde 3-4 kaldı son olarak bu sene kullanmak nasip olmadı belki seneye zaten bu kurşunu kullananlar domuzun üzerinde yaptıklarını gayet iyi bilirler
2.Winchester Slug foster 28 gram,av üzerinde cok etkili isabet oranı yüksek yumuşak bir kurşun gecen sene 35-40 metreden 3 domuz vurdum bu kurşunla 2.kurşunu atmaya gerek kalmadı nerde attıysam orda kaldı ilk fişekte.
Fiocchi brenneke cok methettiler almıştım 2 kutu kullananda var cevremde bayağı ama ya bende problem var yada başka bişeyde hedef atışı yaptık 50 metreden oturarak destekli şekilde 30 litrelik mavi bidonlara bir türlü istediğim yerden vuramadım,avda kullanmaya da cekindim sonra.
B&P thrıll shock da denemeye niyetim var şimdi,Ben cok sık domuz avına gitmem pek anlamam da aslında sezonda 1-2 kere belki gidiyoruz.Ben sadece görüş ve düşüncelerimi yazdım.Sürekli domuz avına giden bir arkadaşım var sezonda 8-10 domuz vurduğunu biliyorum,B&P'nin kurşununu ısrarla tavsiye etti resimler falan gösterdi zaten forumda da bu kurşunu kullanıp cok güzel avlar yapanlar var.
Yerli olarakta Meca rifled slug derim
En iyisi Birkaç marka model farklı gram fişek alıp deneme yapmak en cok hangisini beyenirseniz onunla devam edersiniz.Şimdi biz memnun kaldığımız olanları yazdık belki siz beyenmezsiniz olabililir.