Dikkatimi çeken 2475 lira liste fiyati biçtiginiz bir ürüne neden şokların altındaki 2 adet boş alan var bunları böyle birakılıyor.Oralarda birşeyler varda bize mi verilmedi. yoksa oralar boş mu ?(Şok anahtari şok kutusunun içinde yeri var fotolarsa ben kendim dişa koydum.)
Plastik cantanın maliyeti çok ucuz... Plastik enjeksiyon ustasiyim... Çok kolay bir şekilde bir kalıp yaptırılabilir kutu üzerine steker yerine kutuda deseni olan bir ambulem yapılabilir. Hatta her parçasi için ayri yuva....
SR112KE Karar kıldım ve sipariş ettim. Tüfek elime ulaşti tüfeğin altinda SR112KE yazıyor seri no da 15 le başlıyor..
Huğlunun sitesinde yada ideal av de SR112KE 2 kuşlu olarak görünüyor.
Bendeki SR112KE neden 3 küşlu onu anlamadim herkezin bahsetiği 103F leri mi bize gönderiyorlar ?
Ben sipariş verirken SR112KE 71 namlu mabil şok. 2015 modeli monoblok olan beyaz küşlü model diye verdim...........
Hatta telefonda ben konuştum. SR112KE yeni model 103fe degil dediler
SR112KE Ürün özeliklerinde monoblok olarak geçiyor..
Bana gönderilenin altinda da yazmakta ama 3 küş işi beni gerdi
Monoblok olayi kafami iyiçe kariştirdi.
Şimdi benim aldiğim monoblok mu ?
nerden nasil anlarimm
Bi ara nerdeyse geri gönderecektim...
Hayirlisi dedik ve bunu aldık.
Bu gün de ruhsata işlettim...
1 kutu ilk aldiğim gün 1 kutu da bu ğün atiş yaptim.. sesi güzel kundak sanki yüzüme çarpıyor atişlardan sonra kafami nişan almak için kundaga yapiştirmak zorunda kaliyorum gibi. tek eksigi bu gibi bence..
2. si ise malun daha önceleri de dile getirilen tüfegin kirma noktasindaki açıklık (alltaki açıklık.)
Selektör enjektör ws ilk alt namlü atiş enjektör yaptırma sonra fişek ekleyip 2 sini seri atiş. sonra ilk üst namlü attirdim sonra enjektör sonra 2 sini seri tik demedi enjektör sorunsuz çalişiyo
40 gr üstü fişeklerde tepme kat kat artmakta..
Sağlıklı gurupman testleri yapamadim kimseye yanliş bilgi vermemek açısından.
çünkü metreden tut hedefe kadar sabit ölçü vermek gerekir.
benim denediğim 10 kiloluk yağ tanekesi 70 80 adım 47 saçma 3 no şok 28 gr .
diğer attigim fişeklerde aynı tenekeye farklı mesafelerden daha uzak daha yakın gibi yada aniden tüfegi hedefe cekip ateş etmek gibi birçok atiş yaptim..
sonuç olarak dededen kalma tek kırmayi 2 ye katlayip 3 e bölüp 10 kati daha iyi olduğu konusuna vardim...
çifte kullanmadiğimdan mıdir nedir...
Enjektör sistemi daha sağlam yapılabilirdi bence sorun çıkarırmı ilerleyen günlerde göreceğiz.
tüfegi sert kapatiyoruz bu sert kapatma izler yapacakmi ? bu da beni düşündürüyor..
tüfegi açtigimizda enjektör çalişmasi için yeni oldugundan mıdır nedir sert açmak gerekiyor fazla sert e kaçarsak tabiki ses yapıyor buda biraz canımı skıyor..
kundak da çizgi kardar (-) bi çizik yer var pek bi + - si yok benim için...
İyi bi harbi seti içerigine neden konmaz onuda çok merek etmekteyim....
Çünkü cebimizden para verip aldigimiz bile o kadar dandik kiiiii yan sanayi mallar çok yoğunlukta bulundugumuz bölgede.
kutusunu görsen teknoloji harikasi atiş yap gece eve gir. kutu aç . tuvalete süresi gelmiyo insanın o harbiyi...
Son olarak da ben çok ard arda atişler yaptim fişegin tam patladigi her el kundağinin altinda hemen boya deformeleri olmaya başlamiş sanırım sicaktan her tüfekte böyle mi görmek istiyorum...
Fiber arpacik olsa iyi olurdu. Kayişa Huğlu yazmak yerine kondagi koruyacak üstünde amblemi olan koruyucu bir kılıf yapılabilirdi bence.
Son olarakta Ben bu tüfekle kaç gr a kadar atiş yapabilirim 76 mm yatak var 3'' diya tabir ettikleri. yüksek gr atmanın tüfeye zararı olurmu ?
Tek kurşun atarken 4 ile 5 nolu şokları mı takmalıyım 3 ile 2 ile geziyorum diyelım domuz çikti tek kurşunu atsam ne olur ? 4 ile 5 no şok takarken hangi namluya takmaliyim alt üst siralamasi
üst namlü yakın için diyelim alt uzak alta 4 üste 5 taksam 2 sinin mesafesini ortalar mi gurupman olarak yoksa yanliş mi yaparım
anlayacanız işim sürekli şok la degil 1 kere takarım öyle kalır.
Tek kurşun cok atmam arada atttigim oluyor. 9 lu misket de arada atarım. 1ile 10 numara arasi saçmalari yerıne göre kendimce kullanmaya çalişirim.
BENİM İZLENİMLERİM BUNLAR.
garanti süresi 2 yil yazmakta katalogta bayi 5 yil dedi hangisine inanacaz ? ruhsat garanti yerine geçer dedi.
hadi hayirlisi.
önerebileçeginiz iyi fişekler ? ne atmaliyim tek kurşunda ne marka kaç gr 9 miskete ne marka normal fişekte nedir neden nasıl sonuç aldınız ?
benim gibi bu tüfeği almiş kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
İyi bir yağ ve beni çok ügraştirmadan bol aparat la tüfegimi temizleyebileçegim harbi takımı almak istiyorum.
Şimdiden çok teşşekür ederim..
RASGELE....