Çok güzel bir dişi, görünüşü, tüy formu, boyu, yüksekliği, adeleleri tam bir damızlık, ömürlü olsun hasan kardeşim, birlikte bol ve güzel avlar yapar bu değerli sitemizde bizlerle paylaşırsınız. Gökhan kardeşimin dediğine kulak ver lütfen, görünüşe bakılırsa bahçe durumu müsait, bu ırk zincire vurulmayı pek kabullenemez malum sahibine aşık olan tek ırkdır, ama boynuna zincir vurulduğundada kendini kötü hissedebilen bir yapısı vardır. Selam ve sevgilerimle.
Savaş abim daha iyisi sizlerin olsun inşallah, boyu posu yerinde çok şükür, hatta acaba çokmu büyüdü ırk standardının dışınamı çıktı diye düşündüğüm oldu
neyseki ölçüleri ideal şekilde,
şilada bana gerekli olacak itaatleri öğrettim zaman zaman tekrarlıyorumda, av konusunda eğitim vermedim sadece ava götürdüm avda istediğim şekilde hareket etmesini sağlıyorum o kadar, bıldırcın keklik ördek çulluk tavşan hepsini gördü, arama ferma aport tam, görmeden inanmam denilecek birçok özelliklerine şahit oldum,
Yukarıdada yazdığım gibi şuan kızanda mecburen bağlamak zorundayım, çünkü kaçacağından eminim, o esnada belki beni bile dinlemez kaçar işini görür gelir
sonra uğraş dur, onun dışında günlük tuvalet ihtiyacı için salınıyor zaten, sahibine aşık dedinya aynen öyle birşey,
eyvallah Savaş abi saygı sevgi bizden