Gönderen Konu: Şila 1 yaşında  (Okunma sayısı 14462 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Şila 1 yaşında
« Yanıtla #25 : 19 Şubat 2016, 11:33:38 »
   Hasan kardeşim güzel temennilerin için teşekkür ederim, sağolasın, köpeğinle uzun yıllar bol ve güzel avlar yaparsınız, sağlıklı nesiller yetiştirerek, değerli avcı dostlarınıza kaliteli asil kana sahip gerçek avcı av köpekleri sahiplendirir sende bundan haklı gurur duyarsın. Sn. Ahmet YAMAN gibi. Av kanı yüksek D. Drahthaar'a hiç bişey göstermeye gerek yok, her ava gidişte kaabiliyetlerini biraz daha gösterip sahibini şaşırtmaya devam edecektir. Bende senin gibi güzel ilkler çok yaşadım, Drahthaarın itaatinde de kusursuzsa bundan daha güzel bir ırk olamaz, av makinası, Alman panzeri gibi gözünü budaktan ayırmadan, yorulmadan zevkle avlandırır ekibi. Selam ve sevgilerimle.

Savaş abim çoğu şey kendiliğinden oluyor, beni şaşırtan tarafı burası, itaati, efendiliği, avdaki performansı ve şaşırtan avlanma özellikleri, henüz çok genç, ava başlayalı 5 ay oldu sezon kapandı zaten,
demekki aldıkları terbiye ve eğitimleri genlerine kazınıyor, ve doğru eşleşme yapıldığı sürece genlerini birbirlerine kusursuzca aktarıyorlar, kökten gelen bir sağlamlık var, almanların üretme işi kusursuz,

ben seterde baktım pointerde ama bu başka bambaşka bişiy abi :) ben birazda nazlı büyüttüm ama onu bile suistimal etmiyor, her drahthaar böyle değildir tabiki ama bende sizlerde olduğu gibi mayası iyi bir drahthaar sahibi olmaktan gururlu sanşlı hissediyorum kendimi,

köpeğimin seceresi herhangibir yere kaydı, bir resmi belgesi yok, ama en azından geldiği yer belli,
bende isterim ırk standartlarını karşılıyor ise bir resmiyeti olsun ama bununda bir maddi gideri olacağından şuan bunları karşılayamam,

drahthaar sahibi olan herkesi şanslı görüyorum, drahthaar sahibi olan herkes köpeğinin kıymetini bilsin daha iyisi yok,
hepsine efendisiyle birlikte sağlıklı uzun ömür, sakalı kadar av diliyorum,   
saygılar
1981 / Samsun / Malatya

The following users thanked this post: Ahmet YAMAN

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 19 Şubat 2016, 11:38:44 »
Bu sakallılarda ayrı bir güzellik oluyor ya, maşallah.
Tüyü kadar avı ve ömrü olsun inşallah

Saol Onur kardeşim,
Asalet bir efendilik var görünüşlerinde,
Alırken sakalı kadar avı olsun dediler olduda,
hepsinin canı sağolsun can sonuçta,
selamlar
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Mehmet TUNÇ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 20 Şubat 2016, 19:19:08 »
Maşallah, fiziği, duruşu ve sakalları harika.
avıda güzel, kusursuz ve bol bol olsun.
Mehmet TUNÇ
1966 İSTANBUL

The following users thanked this post: Hasan AKSU

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 22 Şubat 2016, 12:14:53 »
Maşallah, fiziği, duruşu ve sakalları harika.
avıda güzel, kusursuz ve bol bol olsun.

Sağolasın Mehmet abi, ben baktım o büyüdü, köpek soyuna çekti maşallah,
samsunun yöresel yemeklerinden yiyor, :) pancar, kelem, mısır, pırasa vs, :):) 
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Muhammet ATEŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 22 Şubat 2016, 15:13:41 »
Maşallah Hasan Şilaya çok iyi bakıyorsun.  İyiki çekmedin 2 yaşını doldursun. Annelik hakikaten zor ve köpeğinin gelişimini de belki psikolojisini de etkileyecekti olumsuz olarak bence. Asıl güzel avlarını da inşallah gelecek sene yapacaksın. Bu arada da Şilanın da son kez kardeşleri olacak allah nasip ederse  inşallah onlar da Şila gibi alımlı olurlar
  • BERETTA 686 SPECİAL L
  • KIRIKKALE KROMSUZ NAMLU
  • ARMSAN PHENOMA AURA
  • D.DRAHTHAAR (ATEŞ VOM KILIÇLI)
10.05.1982
Aydın-Sivas-İkamet Erbaa

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 22 Şubat 2016, 15:53:58 »
Maşallah Hasan Şilaya çok iyi bakıyorsun.  İyiki çekmedin 2 yaşını doldursun. Annelik hakikaten zor ve köpeğinin gelişimini de belki psikolojisini de etkileyecekti olumsuz olarak bence. Asıl güzel avlarını da inşallah gelecek sene yapacaksın. Bu arada da Şilanın da son kez kardeşleri olacak allah nasip ederse  inşallah onlar da Şila gibi alımlı olurlar

Muhammet abi sağolasın, sonuçta anne baba belli, bizim orda ' Otu Çek Köküne Bak ' derler,
tabiki bakımına özen gösteriyorum ortaya böyle bir köpek oluştu, bence ne olduysa geninden cinsinden oldu abi,
iyiki çekmedim kızanıda yeni geçti 3 hafta sürdü, ama bu kızan dönemi gerçekten zor bi dönemmiş, ekstra ilgi istiyor, bir dahaki kızana şimdilik birşey diyemiyorum:)
bu güne kadar avlandırması benimle uyumu çok çok iyi, dediğin gibi seneye inşallah tam bir patlama bekliyorum,
yeni doğacak yavrular inşallah daha daha iyi olurlar, sanırım doğuma 1 ay kaldı?
neden son kez?
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2016, 09:44:26 Gönderen: Hasan AKSU »
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Mustafa AYDIN 54

• Müdavim Üyemiz
  • avcılık özgürlüktür.
« Yanıtla #31 : 23 Şubat 2016, 00:12:09 »
Maşallah Şila güzel bir DD. Ömrü uzun  avı bol olsun. Birlikte uzun yıllar avlanmanızı diliyorum.

GT-S6810P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Franchi Affinity y.oto. 71
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda
Mustafa AYDIN  1973 SAKARYA

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 23 Şubat 2016, 09:43:49 »
Maşallah Şila güzel bir DD. Ömrü uzun  avı bol olsun. Birlikte uzun yıllar avlanmanızı diliyorum.
GT-S6810P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağolasın Mustafa abi, hepinize daha iyileri nasip olsun, güzel temennilerinizden ötürü teşekkür ediyorum,
sakaryaya selam :)
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Muhammet ATEŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 23 Şubat 2016, 10:12:41 »

yeni doğacak yavrular inşallah daha daha iyi olurlar, sanırım doğuma 1 ay kaldı?
neden son kez?
[/quote]

Sende yaşamışındır dişi köpek bakmak çok daha büyük sorumluluk hele hele yavrulatmak daha büyük bir özveri isteyen bir iştir. sen de biliyorsun ki ne Ahmet YAMAN kardeşim ne de ben bu işin ticaretini yapan insanlar değiliz. nasip olursa ben kendime bir erkek ayırıp Miki ile beraber sadece av yapmak istiyorum. bence benim köpeğim de yavru için değil av için olmalı  Ayrıca bu kızan mızan olunca ben de geriliyorum hele av sezonunda olunca :)
  • BERETTA 686 SPECİAL L
  • ARMSAN PHENOMA AURA
10.05.1982
Aydın-Sivas-İkamet Erbaa

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #34 : 23 Şubat 2016, 12:51:19 »
neden son kez?

Sende yaşamışındır dişi köpek bakmak çok daha büyük sorumluluk hele hele yavrulatmak daha büyük bir özveri isteyen bir iştir. sen de biliyorsun ki ne Ahmet YAMAN kardeşim ne de ben bu işin ticaretini yapan insanlar değiliz. nasip olursa ben kendime bir erkek ayırıp Miki ile beraber sadece av yapmak istiyorum. bence benim köpeğim de yavru için değil av için olmalı  Ayrıca bu kızan mızan olunca ben de geriliyorum hele av sezonunda olunca :)

Muhammet abi miki için verdiğin karar aklımdan geçen şeydi :)
muhtemelen bir erkek yavru alıp mikiyi daha fazla yormayıp avına bakacak dedim :)
amacında haklısın abi,

ben köpeğimi üretme konusunda profesyonel yaklaşamam
bana 2 yaşından önce çiftleştirme dediler, ben ilk kızanda bocaladım, yaptırsammı yaptırmasammı, köpek mızık mızık ediyo üzülüyorum, duygusal yaklaşıyorum çünkü :)
fizik formu bozulur öyle olur böyle olur derken çekmeden atlattım ama sen bana sor :) evlat gibi sakınıyorsun, sakınmak zorundasın.

Ahmet YAMAN 'la birbirimizi hiç tanımıyorduk, şilayı bana karşılıksız verdi, sizin bu işin ticaretini yapmadığınız aşikardır abi,
Miki den tyson gibi kalıplı bir erkek yavru ayır kendine mikinin yanında herşeyi daha çabuk öğrenir bakarsın keyfine :)
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 13:09:51 Gönderen: Hasan AKSU »
1981 / Samsun / Malatya

The following users thanked this post: Muhammet ATEŞ

Çevrimdışı Muhammet ATEŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 24 Şubat 2016, 08:44:39 »
Muhammet abi miki için verdiğin karar aklımdan geçen şeydi :)
muhtemelen bir erkek yavru alıp mikiyi daha fazla yormayıp avına bakacak dedim :)
amacında haklısın abi, keşke hepimiz böyle yapsakta üretme işini bu işi profesyonelce yapan resmi kurumlara bıraksak,

ben köpeğimi üretme konusunda kurumlar kadar profesyonel yaklaşamam
bana 2 yaşından önce çiftleştirme dediler, ben ilk kızanda bocaladım, yaptırsammı yaptırmasammı, köpek mızık mızık ediyo üzülüyorum, duygusal yaklaşıyorum çünkü :)
fizik formu bozulur öyle olur böyle olur derken çekmeden atlattım ama sen bana sor :) evlat gibi sakınıyorsun, sakınmak zorundasın.

Ahmet YAMAN 'la birbirimizi hiç tanımıyorduk, şilayı bana karşılıksız verdi, sizin bu işin ticaretini yapmadığınız aşikardır abi,
Miki den tyson gibi kalıplı bir erkek yavru ayır kendine mikinin yanında herşeyi daha çabuk öğrenir bakarsın keyfine :)

evet insan üzülüyor, stres ,geriliyor ister istemez  dişi köpek bakmak onun için zor. 
Miki de kalıp ve büyüklük olarak gördüğüm bir çok erkek köpekten büyük zaten. Tyson  bambaşka bir şey :) Anlatması zor. Yavrular ister istemez kalıplı olacaktır. inşallah sağ salim doğarlar ve büyüyüp sezona yetişirler
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 11:53:31 Gönderen: Muhammet ATEŞ »
  • BERETTA 686 SPECİAL L
  • ARMSAN PHENOMA AURA
10.05.1982
Aydın-Sivas-İkamet Erbaa

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #36 : 24 Şubat 2016, 14:57:52 »
evet insan üzülüyor, stres ,geriliyor ister istemez  dişi köpek bakmak onun için zor. 
Miki de kalıp ve büyüklük olarak gördüğüm bir çok erkek köpekten büyük zaten. Tyson bir başka  Yavrular ister istemez kalıplı olacaktır. inşallah sağ salim doğarlar ve büyüyüp sezona yetişirler

Abi mikiyi resim dışında yakından görmedim inşallah göreceğim,
ikisinede Maşallah, tysonı görmek bana yetti :)
ilk gördüğümde tırstım açık söylüyorum :)
ayrıca bu taraflarda çevrede av, köpek muhabbeti ederken Ahmet'i tanıyanda var tanımayanda ama tysonın adını duymayana rastlamadım :) drahthaar olarak tysonın adına aşina insanlar.
miki zamanlı bi doğum yapacak, şilada bu yıl durur durur tam sezon içinde kızana gelir :( sezonu ikiye böler :(

1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Ahmet YAMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #37 : 26 Şubat 2016, 09:31:14 »
Abi mikiyi resim dışında yakından görmedim inşallah göreceğim,
ikisinede Maşallah, tysonı görmek bana yetti :)
ilk gördüğümde tırstım açık söylüyorum :)
ayrıca bu taraflarda çevrede av, köpek muhabbeti ederken Ahmet'i tanıyanda var tanımayanda ama tysonın adını duymayana rastlamadım :) drahthaar olarak tysonın adına aşina insanlar.
miki zamanlı bi doğum yapacak, şilada bu yıl durur durur tam sezon içinde kızana gelir :( sezonu ikiye böler :(
benim evlat benden meşhur demek ki :))) arkadaşlar kardeşler iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum
Ahmet YAMAN 1980 SAMSUN LADIK

The following users thanked this post: Hasan AKSU, Muhammet ATEŞ

Çevrimdışı Muhammet ATEŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #38 : 26 Şubat 2016, 11:50:27 »
benim evlat benden meşhur demek ki :))) arkadaşlar kardeşler iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum

ÖYLE GÖZÜKÜYOR  :)     AMA İNSANLARI YAŞATAN EVLATLAR ve YETİŞTİRDİKLERİDİR. AVCILAR VURDUKLARI KUŞLARIN SAYISI, ÇEŞİDİNDEN ZİYADE AVCILIĞA HİZMETİNE BAKARLAR. YETİŞTİRDİĞİN KÖPEK ve SONUCUNDA ÇEVRENE KAZANDIRDIĞIN İYİ KANLAR, AVCILIKLA İLGİLİ TEMEL BİRİKİMLERİNDEN , TECRÜBELERİNİ PAYLAŞMANDAN...  DEMEK Kİ DOĞRU YOLDASIN GÜZEL İNSAN.
  • BERETTA 686 SPECİAL L
  • ARMSAN PHENOMA AURA
10.05.1982
Aydın-Sivas-İkamet Erbaa

The following users thanked this post: Hasan AKSU, Ahmet YAMAN

Çevrimdışı Adem ÖZENEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 26 Şubat 2016, 13:32:46 »
valla bende D.D.leri çok seviyorum ama üzü,lerek söylüyorum köpeğimi vermek zorunda kaldım çünkü dert olmaya başladı
bir defa mahallede kedi kalmadı iki yaşını geçincede köpeklere sarmaya başladı eğitim için bir yere gönderdim
kurumun iki köpeğini boğmuş acil aradılar gel al diye neyse aldık av sezonunda bir ağbimin erkek setterine daldı vallahi üç kişi
elinden zor aldık son zamanlarda torunumu kucağıma alamaz oldum yırtıyor kendini düzceye bir arkadaşa gönderdim
bir hafta sonra geri getirdi çiftlikte hayvan bırakmamış çullukta karşılaştığımız bir avcı kardeşimin köpeğine musallat oldu
korkudan zincir cebimde dolaşıyorum vazda geçemiyorum bir iki kişiyle takışınca şapka düştü kel göründü avda onu vuracaklar
bende onu vuranı vuracam başıma iş alacam öyle ya herkesin köpeği kendine kıymetli aynı şey banada olsa ben de öyle davranırım
o yüzden çok üzülerekten tekirdağda bir arkadaşa bıraktık yani ben onu yetiştiremedim oysa alırken beraber yaşlanırız diye düşünmüştüm
D.D. sevgim bitmez ama benim harcım değilmiş erkek D.D. bakanlara Allah kolaylık versin
1963 Maltepe-İstanbul

Çevrimiçi Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 26 Şubat 2016, 14:15:13 »
valla bende D.D.leri çok seviyorum ama üzü,lerek söylüyorum köpeğimi vermek zorunda kaldım çünkü dert olmaya başladı
bir defa mahallede kedi kalmadı iki yaşını geçincede köpeklere sarmaya başladı eğitim için bir yere gönderdim
kurumun iki köpeğini boğmuş acil aradılar gel al diye neyse aldık av sezonunda bir ağbimin erkek setterine daldı vallahi üç kişi
elinden zor aldık son zamanlarda torunumu kucağıma alamaz oldum yırtıyor kendini düzceye bir arkadaşa gönderdim
bir hafta sonra geri getirdi çiftlikte hayvan bırakmamış çullukta karşılaştığımız bir avcı kardeşimin köpeğine musallat oldu
korkudan zincir cebimde dolaşıyorum vazda geçemiyorum bir iki kişiyle takışınca şapka düştü kel göründü avda onu vuracaklar
bende onu vuranı vuracam başıma iş alacam öyle ya herkesin köpeği kendine kıymetli aynı şey banada olsa ben de öyle davranırım
o yüzden çok üzülerekten tekirdağda bir arkadaşa bıraktık yani ben onu yetiştiremedim oysa alırken beraber yaşlanırız diye düşünmüştüm
D.D. sevgim bitmez ama benim harcım değilmiş erkek D.D. bakanlara Allah kolaylık versin
Sağol abi  ;D ;D ;D  Drahthaar çok güzel hayvanlar ama eğitim şart avdan önce eğitim eğitim eğitim yoksa zorlanırsınız. Bide alfanın siz olduğunun bilmesini sağlayın hayır sa hayır bunu bilmeli yoksa vay halinize.
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #41 : 26 Şubat 2016, 14:21:22 »

Valla öyle Ahmet :) Tyson deyince duymayana rastlamadım,
Senin emeklerin özverin sayesinde oluşan güzellikler,
Eyvallah YAMAN Ahmet ;)
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #42 : 26 Şubat 2016, 14:32:27 »

Adem abi çok şaşırdım, aldığın günü hatırlıyorum, yine burada paylaşımların olmuştu yanılmıyorsam,
dışarıya karşı bu kadar agresif olmasının altında birşeyler yatıyor olması gerekiyor,
konunun uzmanlarından daha bilir kişi drahthaar'cılardan öğrenelim bende merak ettim doğrusu,
resmen köpek çığrından çıkmış, sanırım bu durumda itaatide zayıf görünüyor, yada artık itaat etmiyordur,
ilk satırları okurken aklıma ilk gelen çiftleşme oldu, hiç çiftleştimi bu köpeğiniz?
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #43 : 26 Şubat 2016, 15:08:14 »
Sağol abi  ;D ;D ;D  Drahthaar çok güzel hayvanlar ama eğitim şart avdan önce eğitim eğitim eğitim yoksa zorlanırsınız. Bide alfanın siz olduğunun bilmesini sağlayın hayır sa hayır bunu bilmeli yoksa vay halinize.

Gökhan, Drahthaar için banada böyle anlatıldı, önce itaat eğitim, sonra av denildi,
ama benim fazla vaktim yoktu, sezon açılacaktı ben avı düşünerek biraz kulak arkası ettim bu sözleri,
itaatin üzerine fazla düşmedim, temel itaate dayalı birkaç şeyin üzerine düştüm okadar,  sonuçta şov köpeği olmayacaktı,
sadece ilk zamanlar meraya ilk girişte en az bir saat başına buruk depar şeklinde koşardı, ancak hırsını atınca önüme düşer uyum sağlardı,
bunu sorun olarak görüyordum ve doğru olacağına inanarak şilaya üzülerek sert komutlarla davrandım,
bu sert çıkışlarım kimin efendi olduğunu anlamasına yaradı, bunun dışında neyseki Allah 'a şükür şila beni zorlamadı.
Adem abideki durum çok farklı köpek tam anlamıyla başına buyruk sinirleri bozuk aşırı hırslı, sonradan böyle olmuş
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimiçi Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #44 : 26 Şubat 2016, 15:17:59 »
Gökhan, Drahthaar için banada böyle anlatıldı, önce itaat eğitim, sonra av denildi,
ama benim fazla vaktim yoktu, sezon açılacaktı ben avı düşünerek biraz kulak arkası ettim bu sözleri,
itaatin üzerine fazla düşmedim, temel itaate dayalı birkaç şeyin üzerine düştüm okadar,  sonuçta şov köpeği olmayacaktı,
sadece ilk zamanlar meraya ilk girişte en az bir saat başına buruk depar şeklinde koşardı, ancak hırsını atınca önüme düşer uyum sağlardı,
bunu sorun olarak görüyordum ve doğru olacağına inanarak şilaya üzülerek sert komutlarla davrandım,
bu sert çıkışlarım kimin efendi olduğunu anlamasına yaradı, bunun dışında neyseki Allah 'a şükür şila beni zorlamadı.
Adem abideki durum çok farklı köpek tam anlamıyla başına buyruk sinirleri bozuk aşırı hırslı, sonradan böyle olmuş
Anne babayada bakmalı eğer iki ağresif köpek çiftleştiyse normal geçmiş konularda Uğur abi söylemişti bu gibi konuları. Tabi işin evveliyatını bilmeden birşey demek yanlış olur.
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

The following users thanked this post: Hasan AKSU, Selim UYGUN

Çevrimdışı Adem ÖZENEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #45 : 26 Şubat 2016, 15:35:19 »
Hasan,cım insana karşı kesinlikle yaramazlığı yok karşı gelmesi hırlaması saldırması bırak beni yabancılara bile kesinlikle yok
çünkü ağzından köpekleri kurtarırken hiç tanımadığı insanlarla muhatap oldu kulağını çekenler ağzını açmaya çalışanlar oldu
kesinlikle kimseye zararı olmadı ama kedi gördümü sihirli birşey değiyor bir bayanın kucağından kedisini kaptı ve sonuç malum
işte o an ben etkisiz elemanım sanki hiç yokmuşum gibi köpeklerde de aynı durumu yaşadım kedi için 4 metre duvarı aştı ya onuda bırak vallahi 6 metrelik ağacın en sonuna kadar çıktı burda bütün esnaf şahittir abi bunu neyle besliyorsun diyorlardı ama son çullukta Erkin diye Eyüp sultanlı arkadaşımla beraber çıktık avdayız bir km ileride ağıl var tabi köpeklerde var havlıyorlar avı bıraktı direk oraya kitlendi
bende korkudan hemen zincirleyip arabaya götürdüm o gün arkadaşımında telkiniyle yollarımızı ayırmaya karar verdim20 kasımdan beri ayrıyız
1963 Maltepe-İstanbul

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #46 : 26 Şubat 2016, 16:44:01 »
Anne babayada bakmalı eğer iki ağresif köpek çiftleştiyse normal geçmiş konularda Uğur abi söylemişti bu gibi konuları. Tabi işin evveliyatını bilmeden birşey demek yanlış olur.

Doğrudur Gökhan anne baba ve öncesi, soyundan gelen birşeyde olabilir, önemli olan bundan sonra bu köpeği nasıl dizginlemek ?
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #47 : 26 Şubat 2016, 16:47:38 »
Hasan,cım insana karşı kesinlikle yaramazlığı yok karşı gelmesi hırlaması saldırması bırak beni yabancılara bile kesinlikle yok
çünkü ağzından köpekleri kurtarırken hiç tanımadığı insanlarla muhatap oldu kulağını çekenler ağzını açmaya çalışanlar oldu
kesinlikle kimseye zararı olmadı ama kedi gördümü sihirli birşey değiyor bir bayanın kucağından kedisini kaptı ve sonuç malum
işte o an ben etkisiz elemanım sanki hiç yokmuşum gibi köpeklerde de aynı durumu yaşadım kedi için 4 metre duvarı aştı ya onuda bırak vallahi 6 metrelik ağacın en sonuna kadar çıktı burda bütün esnaf şahittir abi bunu neyle besliyorsun diyorlardı ama son çullukta Erkin diye Eyüp sultanlı arkadaşımla beraber çıktık avdayız bir km ileride ağıl var tabi köpeklerde var havlıyorlar avı bıraktı direk oraya kitlendi
bende korkudan hemen zincirleyip arabaya götürdüm o gün arkadaşımında telkiniyle yollarımızı ayırmaya karar verdim20 kasımdan beri ayrıyız

Adem abi Allah yardımcın olsun, elinden geleni yapmışsın, bundan sonrası için köpeğini terbiye etmenin yolları mutlaka olmalı, köpeğin seni çok kıskanıyor, senin olmadığın yerlerdede aynı şeyleri yapıyor.
Ustalardan yorum bekliyoruz?
1981 / Samsun / Malatya