0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 4 ay önce aldığım hatsan 20 no tüfek ve diz üstü bilgisayar çalındı evimden 1.5 ay oldu istanbul sultangazi sultançiftliği mahallesinde ikamet ediyorum görenlerin duyanların haber vermelerini rica ediyorum satılmaya çalışılırsa lütfen kimse almasın alırsada evinden çıkartmasın çünkü tüfeği kimde bulursam onunla özel olarak ilgileneceğim adam diyebilir ben satın aldım ruhsatsız tüfeği satın almasaydın kardeşim derim orası beni bağlamaz ama çalan hırsız evinde güvenlik amacıyla tutmayamı çalışır yoksa satmayamı çalışır onu öğrenmeye çalışıyorum tüfeğin seri nosu HATSAN RAİDER ŞARJÖRLÜ YARI OTO SERİ 435999 namludada yazıyor seri nosu polis köylere filan satılabileceğini söyledi pek ilgilenmedi ruhsattan düşürmedim sıkıntı olurmu bir süresi varmı teşekkürler
Çalıdığıa dair polise tutanak tutturup, ruhsattan düşürmek en iyisi. Ruhsattan düşürülmez ve o silahla suç işlenirse siz de zor durumda kalırsınız.
teşekkür ederim can bey buralarda dolaşıyorlar yine takipteyim hasta halime denk geldi kötü grip olmuştum daha tam düzelemedim yoksa çekecekleri vardı benden kendimi göstere göstere takip ettim renkleri kaçtı bu adam niyeti bozmuş diye 1 haftadır görünmüyorlar bir tanesini evin önünden geçerken yakaladım eve girilen kömürlük penceresine bakıyordu çaktırmadan korkuluk yoktu o zaman şimdi yaptırdım
yavuz bey geçmiş olsun, silahı ruhsattan düşürebiliyorsan hemen düşür , bir suç örgütünün eline geçer seri noyu da kazımadan yakalatırlarsa çok sıkıntı yaşarsın.
ruhsattan düşürsek sonra silah bulunsa ne olacak geri vermeyeceklermi benim bildiğim ruhsatta düşürsek bile o silahın bana ait olduğu çıkar ortaya dosyada faturası var seri numarası silinme olayı kazısalar belli olur namluda da yazıyor seri no boyatmaya kalksalar büyük ihtimal ihbar edilir bakalım hayırlısı pazartesi ruhsat büroyu arayıp sorayım sonuçta polis tutanak tuttu