Gönderen Konu: huğlu nitro da sorun var mı?  (Okunma sayısı 2438 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fevzi KOYUNCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
huğlu nitro da sorun var mı?
« : 15 Şubat 2016, 14:59:47 »
merhaba arkadaşlar huğlu nitro almayı düşünüyorum önceki nitrolarda sola atma olayı olduğundan şikayet ediyordu bütün kullananlar şimdi yenilerde bu sorun giderildimi kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
1979 Konya

Çevrimdışı Fevzi KOYUNCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: huğlu nitro da sorun var mı?
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2016, 00:56:18 »
arkadaşlar yokmu yeni nitro kullanıcısı bu konuda beni aydınlatıp yardımcı olacak olan
1979 Konya

Çevrimdışı Salih KATLANIR

• *
  • GENÇ AVCI
« Yanıtla #2 : 17 Şubat 2016, 01:20:45 »
Fevzi bey tam bilgim yok ama  galiba nitro üretimi durdu resmi internet sitesinde bile gözükmüyor. Tüfek alacaksanız bence bekleyin sezon zaten kapandı Akdaş döner başlık gaz pistonlu yeni tüfek çıkartıcakmış firma yetkilisi Selim Bey foruma kendi yazdı. Ayrıca armsanın da yeni tüfek çıkartacağını forumda okudum ama ne kadar doğru bilemem..

abdurrahman tanyeri

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2016, 20:51:47 »
fevzi bey selamlar
salih bey in dedigi gibi nitro uretimi durdu ve nitro kullanan arkadslarim cok sorunlar yasadi
su anda piyasada bircok marka gazli doner basli uretiyor ki bu sebepten bence doner basli olmasi bir arti katmiyor sonucta yine gaz pistonu kullaniyorlar...ben duz gazli sabit basli yari otomatik kullaniyorum ve doner basli tufeklerden daha seri fisek atiyor
grupman olarak bence daha iyi ve deliciliginde hicbir fark yok ..nacisane tavsiyem tufegi omuzladiginizda size en uygun olani almaniz..
simdiden hayirli olsun..

Çevrimdışı Fevzi KOYUNCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2016, 23:16:28 »
arkadaşlar yardımınız için teşekkürler peki bana önerebileceğiniz başka marka model tavsiyesi varmı bugün biraz daha araştırdım poze de huğlu,otomatikte armsan düşünüyorum bana bu marka ve modellerde tavsiye de bulunup yardımcı olabilirmisiniz
1979 Konya

Çevrimdışı Enes BAŞARAN

• Müdavim Üyemiz
  • Av avlayanın, kemer bağlayanın.
« Yanıtla #5 : 18 Şubat 2016, 08:51:58 »
Nitroyla atış yapma imkanım oldu sola attığı şikayetleri vardı bu kesinlikle doğru 50 metrede 20 cm kadar sola atıyor.

Huğlu nun poze ve çiftedeki kalitesi tartışılmaz ama otomatikde sınıfta kaldığını düşünüyorum ben,size Akkar Altay incelemenizi öneririm,bütçeniz yeterse de Armsan dan şaşmayın derim.
  • Armsan A612 DW2 Slug Boar
  • Akkar 205 SP
1991-Sivas

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2016, 16:53:40 »
Bende nitro kullandım, sol atmadan fabrikaya yolladım düzelmişti sonradan namlu söküp takmakla tekrar oluşan sola ve alta çekmeler,  ve bazı teknik sorunlar çıkınca iade ettim. iade ederken sorun olmayan yeni bir nitro istediğimde nitro için ar-ge çalışması başlattıklarını söylediler. Şuan halen ar-ge çalışmaları sürüyormuş duyduğum kadarıyla. internette fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla sol atmaysıyla ilgili hiç işlem görmeyen ve güzel av fotoğrafları paylaşılan tüfekler var. işlem görüp sorunsuz devam edenler var (bir örneği yeğenimde) birde hiç taban tutmayıp iade edilenler var. 2013 seri nolu ve uzun süre rafta duran bir nitro yaklaşık 1 ay kadar önce satıldı bayide. dün sordum bayiye, sahibi çok memnunmuş sola çekmesi yokmuş dedi, çok keyifli avlar yapıyormuş. bana da öylesi denk gelseydi asla bırakmazdım o tüfeği ama nasip işte..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Fevzi KOYUNCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 19 Şubat 2016, 00:27:59 »
evet armsanı inceledim forumlardan takip ettiğim kadarıyla kullanan arkadaşlar dan pek şikayet görmedim genelde kullanan herkes memnun ve tavsiye ediyor otomatik alırsam bu büyük olasılıkla armsan olacak gibi ama poze alırsam huğludan şaşmam şimdilik sezon kapalı nasıl olsa araştırıp tavsiye almak için bolca vaktim var yeni av sezonuna kadar bu arada armsan ve huğlu poze kullanan arkadaşlardan yorum ve tavsiye bekliyorum herkese teşekkürler
1979 Konya

Çevrimdışı Yıldız SARI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 19 Şubat 2016, 08:28:22 »
ustam birde ataya bakın derim butun kullanıcılar memnun bi arkadaşım var arada bende atış yapıyorum güzel tüfek kınetik sistem zaten degerlendirmende fayda var derim servis sorunuda yok herangı bi sorunda ilgeleniyorlar
1985 İSTANBUL

Çevrimdışı Fevzi KOYUNCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 19 Şubat 2016, 15:24:56 »
eyvallah arkadaşım saolasın tavsiyen için teşekkürler evet ata venzayı baya bi meteden olmuştu
1979 Konya