Gönderen Konu: Yeşil baş yardim  (Okunma sayısı 1538 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bekir TOZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yeşil baş yardim
« : 14 Şubat 2016, 19:25:16 »
Selam aleyküm ustalarim bi sorum olacak 12 adet yeşil mühre ve 2 adet sakarca ve 2 adette kanatli mührem var yeşil başlar ördek mührelerine hic yaklaşmiyor ördek cok geliyor ama mührelerden 150 200 metre uzagina konuyor siz degerli ustalarim neden kaynaklaniyor şimdi den teşekkürler herkese rast gele
  • SARSILMAZ FRANCHİ FİRST CLASS
  • STOEGER M3000 PEREGRİNE BRONZ MAX5
  • SARSILMAZ NOBLE
  • POİNTER - JACK

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Ynt: Yeşil baş yardim
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2016, 20:03:46 »
Selam aleyküm ustalarim bi sorum olacak 12 adet yeşil mühre ve 2 adet sakarca ve 2 adette kanatli mührem var yeşil başlar ördek mührelerine hic yaklaşmiyor ördek cok geliyor ama mührelerden 150 200 metre uzagina konuyor siz degerli ustalarim neden kaynaklaniyor şimdi den teşekkürler herkese rast gele
Ördek inmeye başladığında sadece yemleme sesi yapın inmek için dalışa geçen ördeğe halen daha çağırma sesi çıkarmak hayvanı tedirgin eder. birde mümkünse atış anına kadar ördek namlunun ucunu bile görmesin çok iyi kamufle olmanız gerekiyor. okadar mühreye karşın ördeğin tepenize inmesi gerek :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Bekir TOZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2016, 20:23:50 »
Yemleme sesi yapiyorum emrah bey gümeyi calidan yapiyorum görmesi mümkün degil ama acaba cali biraz kaba duruyor ondan da dikkat cekermi acaba?
  • SARSILMAZ FRANCHİ FİRST CLASS
  • STOEGER M3000 PEREGRİNE BRONZ MAX5
  • SARSILMAZ NOBLE
  • POİNTER - JACK

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2016, 20:29:46 »
Yemleme sesi yapiyorum emrah bey gümeyi calidan yapiyorum görmesi mümkün degil ama acaba cali biraz kaba duruyor ondan da dikkat cekermi acaba?
Ördekler çok uyanık hayvandır metrelerce uzaktan en ufak hareketi görürler. Şuan zaten çifteleşme dönemleri başladı ya da çok yakın, işin esprisi yeşilbaş artık boz peşine düşer mühre de olsa kendi hemcinsiyle ne işi olsun :D
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986