Gönderen Konu: Varmı böyle tüfek atabilen :D  (Okunma sayısı 2674 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Varmı böyle tüfek atabilen :D
« : 13 Şubat 2016, 12:01:33 »
Bu sabah gittim meraya, tahtalı çalışmaya başladı açtım kamerayı o ara baktım biri önüne gelene saydırıyo yüksek uzak demeden, attığı mesafeleri görünce inanamadım videoya aldım. Avıma sebep oldu kızdım kamerayı kapatım ava son verdim ama yapacak birşey yok millette denk gelirse düşer mantığı aynen devam 1-2 kişi değilki bu tip insanlar çok... Ellerinde kanas var tabi bizdeki yivsiz av tüfeği sonuçta. Hadi ben uzak atmayı seviyorum zaman zaman atarım da bu nasıl bir özgüvendir arkadaş.. Etraftan dolaşan üzerime gelecek olan alçak grupları da korkutup kaçırdı sağolsun. Bende buraya videosunu atayım dedim. Bende kafayı kırıp mesafeye bakmadan atacağım artık nerde benim 100 metri fişeklerim  ;D ;D

! No longer available
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Özgür UYAR, Erol ÖZTÜRK

Çevrimiçi Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Varmı böyle tüfek atabilen :D
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2016, 12:11:41 »
bunlar tahminimce 1 2 numara fişek koyup denk gelirse düşer mantığıyla gördüğüne atıyolar
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2016, 12:20:59 »
Daha dün bu konuyla ilgili yazılar yazdık Emrah :) bu arkadaşlardan çok memlekette en azından bizimkiler 1 - 2 numara falanda değil direk drem atıyorlar böyle geçen sürülere tutarsa düşüyor kesin bu avı ürkütmekten başka birşey değil :) :)
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 13:11:32 Gönderen: Özgür UYAR »
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2016, 12:40:04 »
Takozu felanda çıkarmış allahtan jarjörlü almamış yanına.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ, Kadir YILDIZ

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2016, 12:42:16 »
 :D
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 13 Şubat 2016, 14:12:54 »
sınırları zorlayanlar yaw :)
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #6 : 13 Şubat 2016, 16:32:25 »
bunlar tahminimce 1 2 numara fişek koyup denk gelirse düşer mantığıyla gördüğüne atıyolar
Fişekleri nedir bilmiyorum ama o mesafeyede atılmaz normal fişekle.
sınırları zorlayanlar yaw :)
Benim yüksek atışlar çok masum kaldı bunun yanında :)
Takozu felanda çıkarmış allahtan jarjörlü almamış yanına.
Adamlar 7+1 le ava gidiyolar takoz takanı görmedim..
Daha dün bu konuyla ilgili yazılar yazdık Emrah :) bu arkadaşlardan çok memlekette en azından bizimkiler 1 - 2 numara falanda değil direk drem atıyorlar böyle geçen sürülere tutarsa düşüyor kesin bu avı ürkütmekten başka birşey değil :) :)
Abi başkasına da sebep oluyorlar böyle. Konusu geçti ondan paylaştım zaten malumun ispatı :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 13 Şubat 2016, 17:16:13 »
Uzaklarda arama bizim sitemizde bile 55 metreden % 95 basarı sağlar diye bas bas bağırdılar olmaz öyle şey o iş allahın taktirine kalıyor dedim o metreden millet oo ben söyle vurdum ben böyle vurdum 55 metrede % 95 bekleyen 80 metreyede atar % 50 olsun bizim olsun haklılarda kızmayın boşuna mesafe tayini sıkıntılı deyincede ooo sen ne anlarsın 35 40 metrelerde bile bazen düşürmek zor oluyo deyice oo yok tüfeğin arkasındaki yok önünde ki dalga konusu olduk bide iyimi

12 yaşından beri amatör olsada atış yarışmalarına katılırım düzüne ile madalyam var ama ben bile hala avda idda edemem söyle vururum böyle vuurum die kısmet derim her zaman av işi ama bakıyorum herkez TOM KNAPP valla bi kişi görmedim yaw abi ben iyi atamıyorum dien sanki 35 metrede oldu mu her keklik her ördek torbada av sahasında görüyoruz 3 yetmeyip keklik sürüsüne yedi atıp ondan sonrada ya tüfeğe ya fişeğe kusur bulanı

Ama ata sözleri nie var işte bunun için

İŞ LAFA GELİNCE HERKEZ YARIŞ ATI İŞ İCRAATE GELİNCE HEPSİ SÜTCÜ BEYGİRİ  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Onun için hiç üzme kardeşim kendini atacak vatandaş 100 metre fişeği atacak güdümlü atacak bizim beretta söyle vuruyor diyecek atacak fişekciler ac mı ölsün  ;D ;D ;D ;D
Taner MEMET
Bursa-1988

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #8 : 13 Şubat 2016, 18:45:02 »
Uzaklarda arama bizim sitemizde bile 55 metreden % 95 basarı sağlar diye bas bas bağırdılar olmaz öyle şey o iş allahın taktirine kalıyor dedim o metreden millet oo ben söyle vurdum ben böyle vurdum 55 metrede % 95 bekleyen 80 metreyede atar % 50 olsun bizim olsun haklılarda kızmayın boşuna mesafe tayini sıkıntılı deyincede ooo sen ne anlarsın 35 40 metrelerde bile bazen düşürmek zor oluyo deyice oo yok tüfeğin arkasındaki yok önünde ki dalga konusu olduk bide iyimi

12 yaşından beri amatör olsada atış yarışmalarına katılırım düzüne ile madalyam var ama ben bile hala avda idda edemem söyle vururum böyle vuurum die kısmet derim her zaman av işi ama bakıyorum herkez TOM KNAPP valla bi kişi görmedim yaw abi ben iyi atamıyorum dien sanki 35 metrede oldu mu her keklik her ördek torbada av sahasında görüyoruz 3 yetmeyip keklik sürüsüne yedi atıp ondan sonrada ya tüfeğe ya fişeğe kusur bulanı

Ama ata sözleri nie var işte bunun için

İŞ LAFA GELİNCE HERKEZ YARIŞ ATI İŞ İCRAATE GELİNCE HEPSİ SÜTCÜ BEYGİRİ  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Onun için hiç üzme kardeşim kendini atacak vatandaş 100 metre fişeği atacak güdümlü atacak bizim beretta söyle vuruyor diyecek atacak fişekciler ac mı ölsün  ;D ;D ;D ;D
Ben tahtalı avlarımda şuna kesinlikle emin oldum kuşu iyice görmeden yapılan her atış başarısız oluyor. Vurulacağından emin olduğumu hissettiğim her tahtalıyı aldım ama gerisi hep boş atış. Bazen macera arayıp atıyorum göz kararı 40-50 metreye kadar bazen hiç vurmuyor bazen biraz tüy kalıyor arkada devam ediyor. Düşenlerde oldu tabi bazen ben bile şaşırdım çok iyi mesafelerden aldığım tahtalılara ama kaç tane 2 veya 3 defa olan bişey. imza resmimdeki tahtalılar ortalama 20-25 metre. kesin vurulacak mesafe o işte. Biraz daha uzadığında 30-35m yine vuruluyor iyi fişek ve iyi atıcıyla. Ama tahtalı hakikaten sağlam hayvan gerçekten iyi grupman ve etkili vuruş şart. Yoksa düşmüyor bu hayvancağız. Sabahki olay tam anlamıyla film tadında otur izle :D her kimse o şahıs okadar fişek attı 1 tane bile düşüremedi, nasıl düşürsün o mesafeye. tüfeği kenara koydum durdum izliyorum. tahtalılar hiç oralı bile olmuyor. Ama Taner bey haklı. Av bayileri açmı kalsın, bu adamlar sayesinde koli koli fişek satılıyor :D
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 18:46:18 Gönderen: Emrah AKDENİZ »
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986