0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bunlar tahminimce 1 2 numara fişek koyup denk gelirse düşer mantığıyla gördüğüne atıyolar
sınırları zorlayanlar yaw
Takozu felanda çıkarmış allahtan jarjörlü almamış yanına.
Daha dün bu konuyla ilgili yazılar yazdık Emrah bu arkadaşlardan çok memlekette en azından bizimkiler 1 - 2 numara falanda değil direk drem atıyorlar böyle geçen sürülere tutarsa düşüyor kesin bu avı ürkütmekten başka birşey değil
Uzaklarda arama bizim sitemizde bile 55 metreden % 95 basarı sağlar diye bas bas bağırdılar olmaz öyle şey o iş allahın taktirine kalıyor dedim o metreden millet oo ben söyle vurdum ben böyle vurdum 55 metrede % 95 bekleyen 80 metreyede atar % 50 olsun bizim olsun haklılarda kızmayın boşuna mesafe tayini sıkıntılı deyincede ooo sen ne anlarsın 35 40 metrelerde bile bazen düşürmek zor oluyo deyice oo yok tüfeğin arkasındaki yok önünde ki dalga konusu olduk bide iyimi12 yaşından beri amatör olsada atış yarışmalarına katılırım düzüne ile madalyam var ama ben bile hala avda idda edemem söyle vururum böyle vuurum die kısmet derim her zaman av işi ama bakıyorum herkez TOM KNAPP valla bi kişi görmedim yaw abi ben iyi atamıyorum dien sanki 35 metrede oldu mu her keklik her ördek torbada av sahasında görüyoruz 3 yetmeyip keklik sürüsüne yedi atıp ondan sonrada ya tüfeğe ya fişeğe kusur bulanıAma ata sözleri nie var işte bunun içinİŞ LAFA GELİNCE HERKEZ YARIŞ ATI İŞ İCRAATE GELİNCE HEPSİ SÜTCÜ BEYGİRİ Onun için hiç üzme kardeşim kendini atacak vatandaş 100 metre fişeği atacak güdümlü atacak bizim beretta söyle vuruyor diyecek atacak fişekciler ac mı ölsün