Gönderen Konu: Sarsilmaz bella mi 103 fe mi  (Okunma sayısı 3238 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asadas74

• Ziyaretçi
Sarsilmaz bella mi 103 fe mi
« : 12 Şubat 2016, 15:55:23 »
Sizce 2000 2500 arasi

Çevrimdışı Taner YENİGÜN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Sarsilmaz bella mi 103 fe mi
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2016, 18:28:33 »
Ben Huğlu 103 fe derim.Saygılar
Taner YENİGÜN
1974 SİVAS

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2016, 18:36:31 »
Bende 103 fe alın derim. biraz ağırdır ama güzel ve ömürlük silahtır.
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

asadas74

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2016, 18:49:56 »
Sebebi nedir bu gün aşacaktim satin alma belgem çikti 2100 dediler fe ye 6 ya bölüyo sarsilmaz i çok övdüler. Birde fe 2015 modeli oldugunu nerden anlarim eski tüfege göre bütün çakmak yada yarım çalmak nedir artisi eksisi

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2016, 18:58:04 »
Sebebi nedir bu gün aşacaktim satin alma belgem çikti 2100 dediler fe ye 6 ya bölüyo sarsilmaz i çok övdüler. Birde fe 2015 modeli oldugunu nerden anlarim eski tüfege göre bütün çakmak yada yarım çalmak nedir artisi eksisi
Kenan bey fe nin 2015 modeli yok. en son 2014 vardır onunda zaten seri nosu 14 le başlar. 2015 te yeni modeller üretmeye başladı koop eski 104a 103 c,d,f modelleri artık üretmiyor. Fe modeli kapaklıdır çakmak olayı yok sanırım.
Bende bilmiyorum bu tam çakmak yarım çakmak nedir ne değildir bilen biri bilgilendirirse istifade etmiş oluruz.
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

asadas74

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 12 Şubat 2016, 19:53:23 »
Sr112ke filan onlar ideal av sitesinde geçiyor onlar 2015

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 14 Şubat 2016, 15:30:14 »
Kenan bey fe nin 2015 modeli yok. en son 2014 vardır onunda zaten seri nosu 14 le başlar. 2015 te yeni modeller üretmeye başladı koop eski 104a 103 c,d,f modelleri artık üretmiyor. Fe modeli kapaklıdır çakmak olayı yok sanırım.
Bende bilmiyorum bu tam çakmak yarım çakmak nedir ne değildir bilen biri bilgilendirirse istifade etmiş oluruz.

tam çakmak bu işte emrah . tam çakmak 4 pimli . horozlu . .

resim gönder

resim yüke

benim bildiğim kadarıyla , bu tüfeklerin ateşleme sistemleri yüz senede geçse ateşlemeye devam eder . tüfek eskir yıpranır ama , akü bitmez  :D

bu tüfek 1951 model . en ufak bir sallantı laçka yok . 1951 model olmasına rağmen , işçilik üst seviyede . kromsuz namlu . ama namlu içinde  en ufak bir beneklenme karıncalanma yok .

resim yülke

tüfekle ilgili tüm bilgiler maalesefki  :( mevcut . . . ve namludada namlu iç çapı , şok çıkışları , ve ne kadar basınca dayanıklı olduğu ne acıdır ki maalesef yine var .  :(  bütün bilgileri bi tamam yazmışlar .  :(

resim yülke

çoklu resim upload

tüfekle ilgili tüm bilgileri , döküman şeklinde sunmuşlar . ne aldığını ne sattığını bil , der gibi . .

aman allahım , el kundağının ahşabına bile seri numarasını başmışlar . . .  :(

çoklu resim upload

bu tip tüfekleri değerli kılan el işçiliğinin fazla olmasıdır . kapak çakmaklarda pim yoktur . pim sayısı artarsa değeride o kadar artar .yerlilerde , tam çakmak pimli tüfekleri , bildiğim kadarıyla sadece akus yapıyor . fiyatlarıda 9 - 10 bin tl gibi .

keşke diyorum , yerli üreticilerimizde , şu ürettikleri tüfeklerin üzerine bir kaç bilgi damgalasalarda  , bizde bilsek ne aldığımızı . keza çok üzülüyorum , hiç bir bilgi yok . biz yaptık , mal bu , ister al ister alma der gibi . . .  :(

birazcık aydınlatabildiysem ne mutlu bana . her ne kadar sarsılmazmı huğlumu konusu olsada . . .
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 15:35:55 Gönderen: Yusuf SAĞLAM »
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #7 : 14 Şubat 2016, 15:47:30 »
ben sarsılmaz öneririm.
fe ilede 512 ilede atma imkanım oldu.

yeni sarsılmazlar çok güzel.
otomatik emniyet darbeli tetik değişme
güzel bir boya kaplama
ürün güzel grupman güzel ağırlık dengeli

huğlu kesinlekle kötü değil ben tercihimi sarsılmazdan yana yapmıştım
yüzümü kara çıkarmadı sizede tavsiye ediyorum.

tam çakmak tüfek 2000-2500 gibi rakamlara alamazsınız. akusta var sanırım tam çakmak.
pim sayısı çok fazladır oradan anlarsınız. fe deki sadece çakmak görünümlü görünüş farkı yani

bella eskide var yenide var sanırsam yeni model tercih edin anlamanın yolu
tüfeği kırıp kurun kapatın tetik düşürün i kez düşüyor selektörden diğer namluyu seçmeden
diğer tetik düşmüyorsa (darbe almadığı için) yeni sistemdir.

ayrıca yeni sistemde emniyet açıkkende kapalıikende selektör namlu seçebiliyor emniyeti kapatmanıza
gerek kalmadan.

! No longer available

otomatik emniyete alışmak zaman alıyor. bence güvenlik olarak güzel bir özellik
ikinci olarak tüfeği yüzlediniz emniyet açtınız anlık namlu değişmek istediniz sarsılmazda namlu değişmek daha kısa zaman alıyor
ilk fişek ateşlemediği zaman tek yapmanız gereken hemen emniyet açıkken selektörden diğer namluyu seçmek bu aslında
dezavantaj zaman kaybı gibi duruyor ama güvenlik açısından çok önemli

bella elimdeki bu tüfeğin lüks modeli oluyor özellikler aynı boya kundak kalitesi daha yüksek zaten benimki plastik kundak.
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 15:58:04 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #8 : 14 Şubat 2016, 15:52:44 »
tam çakmak bu işte emrah . tam çakmak 4 pimli . horozlu . .

resim gönder

resim yüke

benim bildiğim kadarıyla , bu tüfeklerin ateşleme sistemleri yüz senede geçse ateşlemeye devam eder . tüfek eskir yıpranır ama , akü bitmez  :D

bu tüfek 1951 model . en ufak bir sallantı laçka yok . 1951 model olmasına rağmen , işçilik üst seviyede . kromsuz namlu . ama namlu içinde  en ufak bir beneklenme karıncalanma yok .

resim yülke

tüfekle ilgili tüm bilgiler maalesefki  :( mevcut . . . ve namludada namlu iç çapı , şok çıkışları , ve ne kadar basınca dayanıklı olduğu ne acıdır ki maalesef yine var .  :(  bütün bilgileri bi tamam yazmışlar .  :(

resim yülke

çoklu resim upload

tüfekle ilgili tüm bilgileri , döküman şeklinde sunmuşlar . ne aldığını ne sattığını bil , der gibi . .

aman allahım , el kundağının ahşabına bile seri numarasını başmışlar . . .  :(

çoklu resim upload

bu tip tüfekleri değerli kılan el işçiliğinin fazla olmasıdır . kapak çakmaklarda pim yoktur . pim sayısı artarsa değeride o kadar artar .yerlilerde , tam çakmak pimli tüfekleri , bildiğim kadarıyla sadece akus yapıyor . fiyatlarıda 9 - 10 bin tl gibi .

keşke diyorum , yerli üreticilerimizde , şu ürettikleri tüfeklerin üzerine bir kaç bilgi damgalasalarda  , bizde bilsek ne aldığımızı . keza çok üzülüyorum , hiç bir bilgi yok . biz yaptık , mal bu , ister al ister alma der gibi . . .  :(

birazcık aydınlatabildiysem ne mutlu bana . her ne kadar sarsılmazmı huğlumu konusu olsada . . .
Teşekkürler Yusuf abi. Ömürlük olması nekadar güzel bişey. Adamlar yıllar önce ürettikleri silaha nekadar titiz ve özverili davranmışlar. Bizimkilerde nerde öyle titizlik...
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Yusuf SAĞLAM

asadas74

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 18 Şubat 2016, 20:08:27 »
Sr112 ke aldim seri no15 le başliyor hayirlisi