Konunun benim araçlarıma yada aracım varmı yokmuya geldiğinden anlaşılıyoki sandığınız parası olmuyanlar benelli alamıyanlar değmez etmez diyip karalama çabasına giriyo. Benelliye 8.000tl sayınca marka sevdasına kapılıpta insanların maddiyatını eleştirme işi ekonomik statü konusuna çevirmenin anlamı yok. Belki bu konuyu ilk açan arkadaşın 5 tane benelli alıcak parası var nerden biliyosunuz? Kim kimin cebindeki parayı biliyo?
Ozaman sizin dilinizden konuşayım Allaha şükür 3 tane aracım var kendimin eşimin ve arazi için kullandığım. tüfeğe gelince 9 tane tüfeğim var elimdende ithal tüfekler geldi geçti halende yeterince var. İstesem yarında gider benellinin nekadar taktik tüfeği varsa serisiyle alırım tek tek. Ama ben etmez diyorum. Zaten konuda bu kim benelli alabilicek maddiyata sahip aranızda konusu değil. Bu tüfeğe 8.000tl verilmeye değermi konusu. Bende diyorum eğer çölde kumda savaşmıyacaksanız yada su altından çıkıp çamura bulanıp atış yapmıyacaksanız normal şartlarda gerek yok. Madem bu tüfek sıradışı şartlar için üretildi o sıra dışı şartlarda tüfeği kullanmıyacaksanız okadar para vermeye gerek yok diyorum. Mantıksızmı bu söylediğim?