Gönderen Konu: Sarsılmaz Concord - 28 g, 24 g fişeklerle çalışma durumu  (Okunma sayısı 13124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sefa KOYUNCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Sarsılmaz Concord - 28 g, 24 g fişeklerle çalışma durumu
« Yanıtla #25 : 12 Nisan 2016, 15:59:48 »
Bir Sarsılmaz kullunıcısı olarak daha önce 66 namlu ve 71 namlu kullandım, halen kullandığım 71 cm namlulu Concorde LX model tüfeğimde 24 gr dan 50 grama kadar her fişeği sorunsuz çalıştırıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu anlamda sorunsuz ve gayet dayanıklı tüfeklerdir. Sarsılmaz servis anlamında da iyi bir firma isterseniz irtibata geçebilirsiniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
İyi günler dilerim.
  • Baikal USSR ij 58
  • Huğlu GT1
  • Ata Arms Cy 12
  • Deutsch Kurzhaar - Akhisar'dan GEKAS
1987 Hendek/SAKARYA

The following users thanked this post: Volkan KÖYDEMİR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #26 : 12 Nisan 2016, 18:54:04 »
            Volkan abi, seri numarasının başında 09 yazıyor, anladığım kadarıyla 2009  model benim sarsılmaz.Gaz pistonu çift yönlü, light ve mağnum yazıları mevcut.Her haliyle çok güzel bir silah.
Teşekkür ederim Mehmet Bey. Sizdeki ayarlı olanlar güzel, sağlam yapılı. Gülegüle kullanın.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #27 : 12 Nisan 2016, 18:59:53 »
Bir Sarsılmaz kullunıcısı olarak daha önce 66 namlu ve 71 namlu kullandım, halen kullandığım 71 cm namlulu Concorde LX model tüfeğimde 24 gr dan 50 grama kadar her fişeği sorunsuz çalıştırıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu anlamda sorunsuz ve gayet dayanıklı tüfeklerdir. Sarsılmaz servis anlamında da iyi bir firma isterseniz irtibata geçebilirsiniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
İyi günler dilerim.
Teşekkür ederim. Servise daha göndermedim. Mecbur kalırsam gönderirim ama sıkışmazsam kolayca gönderemem. Ücretlerin can sıkıcı olduğu şikayetini çok sık duydum (duyduk).
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Metin UÇAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 21 Nisan 2016, 04:17:32 »
Volkan kardeşim ben de yılardır concord kullanıyorum  24-28 -30 gr hiç  fişek marka ayırmadan kullanıyorum sorunsuz ben derimki fabirkasına gönderin sorun varsa çözerler  RABBİM kazasız belasız kullanmak nasip etsin
1969 çanakkale

Çevrimdışı Niyazi TÜRK

• *
« Yanıtla #29 : 15 Mayıs 2016, 13:26:08 »
Sarsılmaz'la irtibata geçtim. Alakalı bir görevliyle konuştum. Yapılacak işlemin sadece yay değişimi mi, başka işlemler de mi olacağını sordum. Olacakmış ama aklıma yatmayan bir işten bahsedildi, o işten şüphelendim. İstemediğim şeyi (gaz deliklerine müdahale) yapar gönderirler diye çekindim. Üzerine de 100 Tl civarı masrafı olacak. Kendim bir şeyler düşüneceğim.
Volkan bey ben 40 yıla yakın hep Avrupa tüfek kullandım 2003 yılında av bayiinde  sarsılmaz-camo gördüm inceledim omuzladım çok hoşuma gitti namluda  USA ve İngilizce yazılar vardı  namlu iç çapı 18.4 yazıyor namlu 71 cm içten şoklu  2.tüfek olarak aldım 2003 ten beri İtalyan  tüfeğimle ava 3-5 kere gitmedim SARSILMAZ-CAMO vuruşundan her şeyinden çok memnunum 24 gr.dan 36 gr ma kadar çok Fişek attım en sevdiğim yanı tetik boşluğunun olması ve çok konforlu atış yapması yani 3 fişeği peş peşe ani atışlarda hedefi kaybetmemesi adı gibi sarsılmadan atış yapıyor  net ağırlığı 2.270kg. 

Niyazi TÜRK
1963 KASTAMONU

Çevrimdışı Niyazi TÜRK

• *
« Yanıtla #30 : 15 Mayıs 2016, 13:27:56 »
Niyazi TÜRK
1963 KASTAMONU

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #31 : 18 Mayıs 2016, 01:17:16 »
Volkan kardeşim ben de yılardır concord kullanıyorum  24-28 -30 gr hiç  fişek marka ayırmadan kullanıyorum sorunsuz ben derimki fabirkasına gönderin sorun varsa çözerler  RABBİM kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Çok teşekkür ederim Metin Bey. İnanıyorum, çözebilirler. Lakin şimdiki hali de 32-34 g fişeklerle çok güzel. Kalıcı olmayan bir değişiklik bulacağım inşallah.

Volkan bey ben 40 yıla yakın hep Avrupa tüfek kullandım 2003 yılında av bayiinde  sarsılmaz-camo gördüm inceledim omuzladım çok hoşuma gitti namluda  USA ve İngilizce yazılar vardı  namlu iç çapı 18.4 yazıyor namlu 71 cm içten şoklu  2.tüfek olarak aldım 2003 ten beri İtalyan  tüfeğimle ava 3-5 kere gitmedim SARSILMAZ-CAMO vuruşundan her şeyinden çok memnunum 24 gr.dan 36 gr ma kadar çok Fişek attım en sevdiğim yanı tetik boşluğunun olması ve çok konforlu atış yapması yani 3 fişeği peş peşe ani atışlarda hedefi kaybetmemesi adı gibi sarsılmadan atış yapıyor  net ağırlığı 2.270kg. 

Teşekkür ederim Niyazi Bey. Sayın abim güzel bir Sarsılmaz'a denk gelmenize sevindim. İlk modelleri ekseri en beğenilenleri ama her ne kadar yenilerini kullanmış olmasam bile daha eksik, kötü falan görünen bir yerleri yok. Videoyu da izledim, güzel konuşturmuşsunuz.

Tetik boşluğu dediğiniz benimkinde de var elbet ve başka tüfeklerde rastladıklarımdan daha sert olduğu da kesin. Fakat atış sırasında faydasını hissediyorum, memnunum.

Tekrar teşekkürler...
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 01:18:53 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968