Volkan kardeşim ben de yılardır concord kullanıyorum 24-28 -30 gr hiç fişek marka ayırmadan kullanıyorum sorunsuz ben derimki fabirkasına gönderin sorun varsa çözerler RABBİM kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Çok teşekkür ederim Metin Bey. İnanıyorum, çözebilirler. Lakin şimdiki hali de 32-34 g fişeklerle çok güzel. Kalıcı olmayan bir değişiklik bulacağım inşallah.
Volkan bey ben 40 yıla yakın hep Avrupa tüfek kullandım 2003 yılında av bayiinde sarsılmaz-camo gördüm inceledim omuzladım çok hoşuma gitti namluda USA ve İngilizce yazılar vardı namlu iç çapı 18.4 yazıyor namlu 71 cm içten şoklu 2.tüfek olarak aldım 2003 ten beri İtalyan tüfeğimle ava 3-5 kere gitmedim SARSILMAZ-CAMO vuruşundan her şeyinden çok memnunum 24 gr.dan 36 gr ma kadar çok Fişek attım en sevdiğim yanı tetik boşluğunun olması ve çok konforlu atış yapması yani 3 fişeği peş peşe ani atışlarda hedefi kaybetmemesi adı gibi sarsılmadan atış yapıyor net ağırlığı 2.270kg.
Teşekkür ederim Niyazi Bey. Sayın abim güzel bir Sarsılmaz'a denk gelmenize sevindim. İlk modelleri ekseri en beğenilenleri ama her ne kadar yenilerini kullanmış olmasam bile daha eksik, kötü falan görünen bir yerleri yok. Videoyu da izledim, güzel konuşturmuşsunuz.
Tetik boşluğu dediğiniz benimkinde de var elbet ve başka tüfeklerde rastladıklarımdan daha sert olduğu da kesin. Fakat atış sırasında faydasını hissediyorum, memnunum.
Tekrar teşekkürler...