KONU YERİ DOĞRUMU BİLEMİYORUM. HOŞGÖRÜ İÇİN TEŞEKKÜR...
Çok sayıda tüfek kullandım ancak genel bir değerlendirme ile YARDIMINIZI BEKLİYORUM...
marka sarsılmaz olunca bariz diye bildiğim özelliklerden birisi uzun mesafelere toplu penetrasyon yapması. Sarsılmaz beğeni ile izlediğim yerli tüfeklerimizden. Mega star ve Concorde modelini de daha önce kullandım. şimdiye kadar 70-71cm namlu ağırlıklı tüfeklerim olmasına karşın, 72,5-74-76 namluları ve bir tüfeğimdede 66 ve 61 slug sahibi oldum. Ancak konu sarsılmaz olunca toplu atışları olmasını göz ardı edemeden teredütte kaldım. 66 NAMLU mu 71 NAMLU mu?.
Avını yapmaya çalıştığım av türleri açık arazide tavşan ve keklik, göl içi ve göl kenarından gündüz ve akşam ördek avları ağırlıklı. bıldırcın, çulluk ve domuz avları için 66cm 18.4 61cm 18.4 olmak üzere üzümlü y.otomatik tüfeğim var.
ORTA ve UZUN MESAFE için Sarsılmaz Magic modelini almak istiyorum. 66 ve 71 namlunun her ikiside bayiye gelmek üzere, ancak deneme müsaadesi verirse sorun yok. Bende atış denemelerimi buradan paylaşırım... AMA YA DENEME FIRSATI VERMEDEN KARAR GEREKİRSE DİYE DENEYEN YADA TECRÜBE OLARAK BİLGİ VEREBİLECEK ARKADAŞLARIMIZIN YARDIMINI TALEP EDİYORUM. ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER... İRT.TEL. 0505 546 48 76