Gönderen Konu: armsan armtac rs a1 domuz avı  (Okunma sayısı 2516 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CanSaka

• Ziyaretçi
armsan armtac rs a1 domuz avı
« : 10 Şubat 2016, 00:32:34 »
iyi akşamlar avcılığa gönül vermiş abilerim, kardeşlerim armsan armtac rs a1 7+1 51 cm namlu almayı düşünüyorum hem evde güvenlik için hemde domuz avında kullanmak için sizce bu tüfek nasıl kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirmisiniz beni üzermi bu tüfek suan elimde huglu 601 gb var memlunum ama namlu 71 cm dar alanda domuz için sıkıntı oluyor armsan armtac rs a1 de rampa arpacik var ve 51 cm namlu uzunluğu yeterli diye düşünüyorum  bide cly şok yazıyor sitesinde cly dedikleri sabit 5 no şok dimi yanılmiyorsam sentetik siyah modelini almayı düşünüyorum duruşu ve şekli çok hoşuma gitti ama kalitesi, işçiliği hakkında bi bilgim yok çevremde kullanan yok maalesef yaşadığım.ilçedeki av bayilerinde bulamadım fabrikadan sipariş edecem büyük ihtimal eğer  siz saygıdeğer avcı abilerim ve kardeşlerim almamı tavsiye ederse bu tüfeği.

Çevrimdışı M.Arif TURUNÇ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: armsan armtac rs a1 domuz avı
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2016, 00:45:49 »
     sayın can bey. size  gelen  yanıtları gördükten  sonra  ben de bir şeyler yazmak  istiyorum.  daha sonra. rasgele temennisiyle.
DOĞUM YILI YAZINIZ AFYON

CanSaka

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2016, 00:50:41 »
     sayın can bey. size  gelen  yanıtları gördükten  sonra  ben de bir şeyler yazmak  istiyorum.  daha sonra. rasgele temennisiyle.

ilginiz için teşekkür ederim Arif bey

Çevrimdışı Enes BAŞARAN

• Müdavim Üyemiz
  • Av avlayanın, kemer bağlayanın.
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2016, 09:43:45 »
can bey armsan kaliteli siahlar üreten bi firma  sıkıntı yaşamazsın. fakat namlu olarak 61 cm namlu tavsiye ederim domuz avında fişek içindeki tüm barutun yanıp kurşunun hedefe maksimum güçle ulaşması için.
  • Armsan A612 DW2 Slug Boar
  • Akkar 205 SP
1991-Sivas

CanSaka

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2016, 10:15:22 »
can bey armsan kaliteli siahlar üreten bi firma  sıkıntı yaşamazsın. fakat namlu olarak 61 cm namlu tavsiye ederim domuz avında fişek içindeki tüm barutun yanıp kurşunun hedefe maksimum güçle ulaşması için.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim

The following users thanked this post: Enes BAŞARAN