Demekki barut,kapsül,tapa,saçma uygun bir şekilde harmanlanınca oluyor bu iş.Nediyelim inşallah bozmadan aynı şekilde hakkıyla üretime devam ederler,teşekkürler.
Erol bey bahsettiğim yaf 34 gr 6 no fişekle yürüyüş adımımla (60 cm) 80 adım sayarak atış yaptım. net olarak 45-50 metre arası mesafeye tekabül eder. 75 cm toplamında 107 saçma 50 cm dairede 66 saçma var. ara boşluğa 41 saçma deymiş. dışarıda kalan 17 saçma. ayakta attığım için hafif kaydırmışım kusuruma bakmayın
Stoegerin extra ful şokunu nitroya takarak yaptığım bir atış. Namlu toplamda 74 cm oluyor
Pattern yüzdesi iyidir kötüdür o konuya girmiyorum. Sadece avda başarı sağlayan bu kombinasyonu iyi yada kötü kağıt üstünde görmenizi istedim. Çünkü bu gördüğünüz kombinasyonla kağıt mesafesinden hiç de aşşağı kalmayacak şekilde tahtalılar paketledim. Hele kargalardan hiç bahsetmiyorum
Bayiye de bahsetmiştim bu fişeği kullanıca, bunu kullananlar avrupa fişek almayı bıraktı demişti ve 1 aydan kısa sürede 10 koli sattığına şahit oldum. Kendini bozmazsa eğer bence her avda gönül rahatlığıyla kullanılabilir.
Kısaca, anlatmak istediğim şeyi size ve değerli üyelerimize elden geldiğince görsel olarak sunmak istedim.