Gönderen Konu: Zahmet çok av yok..  (Okunma sayısı 4372 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Zahmet çok av yok..
« : 06 Şubat 2016, 20:19:26 »
Bu sabah çıktık yola bafraya gidelim dedik. Sarıköy bölgesindeydik bilenler bilir. tarlalarda bile dizi aşkın su vardı. yasak bölgeye yakındık şöyle bir kulak verdim ördekler gırla gidiyo :) Ama genel avlak sahasına gelenler yüksek ve az sayıda geliyo. 3 kişi gittik ben 1 boz ördekle 4 tane sakar meke aldım. ördeğe de suda kurbağalama yüzme öğrettik biraz :) mekan ve hava şartları güzeldi ama av pek tat vermedi. Yalnız denetimleri sıkı tutuyorlar jandarmalar avcı kıyafetiyle sahada denetleme yapıyor.
Dönüşte bu defa bizim bölgeye yakın sahil kenarına indik gölete. denizde ve içerde müthiş rüzgar vardı. Fırtınadanmıdır nedir bafradan daha fazla ördek gördük :D kumsala paralel 100-150 metre mesafeden alçak uçuş 100 lerce ördek geçti sadece seyrettik  :-\ akşam sahilden içeri girenlerden bir boz daha almak nasip oldu.
bugün 250 km yol yaptık göle girdik fırtına yağmur yedik ıslandık yorulduk. ördek avının zorluğu bir yana hele de sonuç tatmin edici değilse insan üzülüyor ama yine de içimize işlemiş ya bu hastalık vazgeçemiyoruz :D
Sezonun bitmesine az kaldı.. kazasız belasız nice güzel sezonlara ve avlara inşallah... Herkese rast gelsin.

• Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Ynt: Zahmet çok av yok..
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2016, 20:22:29 »
Zahmeti olmasa keyfi de olmaz ki. :)

Nasibinizi de almışsınız sonuçta... Nice bereketli avlara... Rast gele Emrah Bey.
  • Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2016, 20:24:20 »
Zahmeti olmasa keyfi de olmaz ki. :)

Nasibinizi de almışsınız sonuçta... Nice bereketli avlara... Rast gele Emrah Bey.
Zahmete deyse daha güzel oluyorda yinede zahmet çekmeye razıyız hastalık var çünkü  ;D
Teşekkürler İbrahim bey :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı Atagan YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AV DOĞA YAŞAM..
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2016, 20:32:20 »
Avcılıkta oluyor bazen Emrah bey,bunlarda tuzu biberi😀
Avınız daim olsun,Rastgelsin...
  • -Česka Zbrojovka CZ 550 Lüx .308 Win
  • -Smıth&Wesson 5906 9x19 Parabellum
  • -Fabrıque Nationale Herstal Belgıque Browning HP 9x19 Parabellum
  • -Baikal NK 43 E S&S
  • -Churchıll 206 Silver O&U
  • -Winchester 1300 Defender Pump Action

***Kastamonu Avcılar Ve Atıcılar Spor Klubü***

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2016, 20:34:08 »
Avcılıkta oluyor bazen Emrah bey,bunlarda tuzu biberi😀
Avınız daim olsun,Rastgelsin...
Sağolun Atagan bey tuzlu ve biberli bir avdı :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Atagan YILDIZ

Çevrimdışı Mustafa AYDIN 54

• Müdavim Üyemiz
  • avcılık özgürlüktür.
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2016, 20:35:44 »
Ördek adamın canını almadan canını vermemiş    Emrah bey. Azda olsa nasibinizi almışsınız. Daha bereketli avlar ve sezonlar diliyorum. Rastgelsin.

GT-S6810P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 20:37:21 Gönderen: Mustafa AYDIN 54 »
  • Franchi Affinity y.oto. 71
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda
Mustafa AYDIN  1973 SAKARYA

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2016, 20:37:56 »
Emrahcim boşver bozma moralini 1 ördek bile yeter ben koca sezon insanlar 200 ördek vurarken ben 24 26 ördek 12 av günü boyunca hiç canını sıkma sen keyfini aldıysan gerisi hikaye kardeşim
1953 Kırklareli Lüleburgaz

Çevrimdışı Şevki MİRZA

• Müdavim Üyemiz
  • PARTRİDGE HUNTER
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2016, 20:52:02 »
hacı abi ben kekliği özledim be :( nedir bu böyle ruzgarı yiye yiye bir hoş oldum bugun . senin hesap çok kuş ördek sabah ıkı ordek bırı cantaya otekı ırmaga aksam yıne ıkı ordek. yıne bırı ırmga otekı guc bela cantaya cektığım rezıllık diz boyu. .keklğin gözünü seviyim dur dur arbayı yürü bababam ürü mıs gıbı kuru hava ayaz yok soğuk yok missssssss.yarın buyuk ıhtımal sezonu kapatcam
  • Huğlu 103 Ce Süper poze
  • Huğlu Renova
  • Canik 55 shark fc
  • Huğlu 200AC
1985 - Ankara

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #8 : 06 Şubat 2016, 21:03:31 »
Emrahcim boşver bozma moralini 1 ördek bile yeter ben koca sezon insanlar 200 ördek vurarken ben 24 26 ördek 12 av günü boyunca hiç canını sıkma sen keyfini aldıysan gerisi hikaye kardeşim
Keyif alıyoruz tabi sonuçta herşey av vurmak değil. ama bu sezon 1 defa bafraya gittim onuda ördekte bari gittiğime deyecek av yapamamak sıkıntı.. taa kalkıp bafraya gidip 1 ördekle dönünce böyle oluyor malesef :) Yorum için teşekkürler.
hacı abi ben kekliği özledim be :( nedir bu böyle ruzgarı yiye yiye bir hoş oldum bugun . senin hesap çok kuş ördek sabah ıkı ordek bırı cantaya otekı ırmaga aksam yıne ıkı ordek. yıne bırı ırmga otekı guc bela cantaya cektığım rezıllık diz boyu. .keklğin gözünü seviyim dur dur arbayı yürü bababam ürü mıs gıbı kuru hava ayaz yok soğuk yok missssssss.yarın buyuk ıhtımal sezonu kapatcam
Alıştın dimi rahat rahat gezip keklik vurmaya  :D napalım usta rüzgar soğuk yemeden iliklere kadar üşüyüp ıslanmadan ördek avı olmuyor  :)
Ördek adamın canını almadan canını vermemiş    Emrah bey. Azda olsa nasibinizi almışsınız. Daha bereketli avlar ve sezonlar diliyorum. Rastgelsin.

GT-S6810P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyleymiş evet :) çok teşekkürler Mustafa Bey bereketli avlar hepimizin olsun inşallah.
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Murat ÖZBAŞ

• *
« Yanıtla #9 : 06 Şubat 2016, 21:10:21 »
rasgele emrah bey daim olsun
Murat ÖZBAŞ
1988 TERME

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #10 : 06 Şubat 2016, 21:15:12 »
Bafra'yı okuyunca aklıma ilkin filtresiz sigaraları geliyor :) Bafra'dan sonra Yenice, bir de Gelincik miydi (uydurdum galiba) bir sigara :D Görmedik ki başka numarasını. Orda da kafasız bir tanecik kuş var. Demek Bafra bana sigaradan başka şey çağrıştıramıyacak :D Rast gele.

(not: Gerçekten bir tane mi ördek geldi yoksa tonla karavanadan geriye bu mu kaldı? Aramızda kalacak.)
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #11 : 06 Şubat 2016, 21:19:48 »
Bafra'yı okuyunca aklıma ilkin filtresiz sigaraları geliyor :) Bafra'dan sonra Yenice, bir de Gelincik miydi (uydurdum galiba) bir sigara :D Görmedik ki başka numarasını. Orda da kafasız bir tanecik kuş var. Demek Bafra bana sigaradan başka şey çağrıştıramıyacak :D Rast gele.

(not: Gerçekten bir tane mi ördek geldi yoksa tonla karavanadan geriye bu mu kaldı? Aramızda kalacak.)
;D kendim sigara kullanmıyorum ama bafra sigarasını çok getir götür yaptım tiryakilerine  :D Karavana olmazsa olurmu, Nasreddin Hocanın ya tutarsa hesabı gibi öyle mesafelere attım ki gören avcılığı bırakır  ;D zaten hava sertti bugün de göl havası başka oluyor iyice yaklaşmadan menzile tam girmeden hangi kuşda olsa düşmüyor.. Esprili yorum için teşekkürler :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2016, 11:49:24 »
Rast gele
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 07 Şubat 2016, 13:24:31 »
Biz de 275 km yol gidiyoruz ördek avına, ava başlamamız vardıktan sonra 1 saat ancak hazırlanıyoruz. Dönüş içinde giyinmek soyunmak mühre toplamak botu toplamak falan 1 saat sürüyor.3 saat gidiş 3 saat geliş 6 saat de yolda geçiyor.Dün 3 kişi gittik boş döndük sezonu kapattık galiba ördek avı gerçekten çok meşakkatli
1982-İstanbul

Çevrimdışı Onur ÇELİKOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 07 Şubat 2016, 14:11:16 »
Abi harbiden ya bu ördek adamı perişan ediyormuş. Dün derelerde ileri geri anam ağladı yemin ediyorum. Bir de öyle bir rüzgar var ki tüfeği yuzledigimde dengemi kaybediyordu.

Bakın bu dün yaptığım mesafe

Buda çektiğim eziyet ve meşakkatin sonucu
  • Ata Arms Venza 12 Kalibre 71 cm Yarı Otomatik
  • Kral Azarax 71 cm Y.Oto - Sarsılmaz Trapper Trap Tüfeği
  • Akkar Churchill 12 Kalibre 71 cm Süperpoze Av Tüfeği
  • Deustch Kurzhaar EFE & English Pointer TOMMY
Onur ÇELİKOĞLU  A rh +
1994 İzmir / Bayındır
Bayındır Avcılar Derneği
Trap Shooting

Çevrimdışı İbrahim ÖZTÜRK 27

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 07 Şubat 2016, 18:52:51 »
Bu sabah çıktık yola bafraya gidelim dedik. Sarıköy bölgesindeydik bilenler bilir. tarlalarda bile dizi aşkın su vardı. yasak bölgeye yakındık şöyle bir kulak verdim ördekler gırla gidiyo :) Ama genel avlak sahasına gelenler yüksek ve az sayıda geliyo. 3 kişi gittik ben 1 boz ördekle 4 tane sakar meke aldım. ördeğe de suda kurbağalama yüzme öğrettik biraz :) mekan ve hava şartları güzeldi ama av pek tat vermedi. Yalnız denetimleri sıkı tutuyorlar jandarmalar avcı kıyafetiyle sahada denetleme yapıyor.
Dönüşte bu defa bizim bölgeye yakın sahil kenarına indik gölete. denizde ve içerde müthiş rüzgar vardı. Fırtınadanmıdır nedir bafradan daha fazla ördek gördük :D kumsala paralel 100-150 metre mesafeden alçak uçuş 100 lerce ördek geçti sadece seyrettik  :-\ akşam sahilden içeri girenlerden bir boz daha almak nasip oldu.
bugün 250 km yol yaptık göle girdik fırtına yağmur yedik ıslandık yorulduk. ördek avının zorluğu bir yana hele de sonuç tatmin edici değilse insan üzülüyor ama yine de içimize işlemiş ya bu hastalık vazgeçemiyoruz :D
Sezonun bitmesine az kaldı.. kazasız belasız nice güzel sezonlara ve avlara inşallah... Herkese rast gelsin.

g
dogru soze ne denır....bazen avcılardan sunu duyuyorum yok efendım amacları av degıl temız hava dag tasmıs kandırmayalım bırbırımızı ılk hedefımız av ondan sonra dedıklerınızı sıralarsınız..
bes dag gezıp ıyı av yapmısken eve hıc yorulmadan donerken avsız gecen bek avından sonra eve ölü gibi döndüğümü bilirim
1976 gaziantep

Çevrimdışı Barış KAVUNCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 13 Şubat 2016, 23:51:34 »
Mera çok güzel , ufak da olsa av olmuş. Zaten zevkli ördek avı yapmak hayal oldu heryer yasak. rasgele.
Barış KAVUNCU 1977-İzmir - İkamet Bodrum 538 5909925