Bu sabah çıktık yola bafraya gidelim dedik. Sarıköy bölgesindeydik bilenler bilir. tarlalarda bile dizi aşkın su vardı. yasak bölgeye yakındık şöyle bir kulak verdim ördekler gırla gidiyo
Ama genel avlak sahasına gelenler yüksek ve az sayıda geliyo. 3 kişi gittik ben 1 boz ördekle 4 tane sakar meke aldım. ördeğe de suda kurbağalama yüzme öğrettik biraz
mekan ve hava şartları güzeldi ama av pek tat vermedi. Yalnız denetimleri sıkı tutuyorlar jandarmalar avcı kıyafetiyle sahada denetleme yapıyor.
Dönüşte bu defa bizim bölgeye yakın sahil kenarına indik gölete. denizde ve içerde müthiş rüzgar vardı. Fırtınadanmıdır nedir bafradan daha fazla ördek gördük
kumsala paralel 100-150 metre mesafeden alçak uçuş 100 lerce ördek geçti sadece seyrettik
akşam sahilden içeri girenlerden bir boz daha almak nasip oldu.
bugün 250 km yol yaptık göle girdik fırtına yağmur yedik ıslandık yorulduk. ördek avının zorluğu bir yana hele de sonuç tatmin edici değilse insan üzülüyor ama yine de içimize işlemiş ya bu hastalık vazgeçemiyoruz
Sezonun bitmesine az kaldı.. kazasız belasız nice güzel sezonlara ve avlara inşallah... Herkese rast gelsin.