Yazılanlara aynen hak veriyorum. Geçen yıl hata ettim tahtalı avına getirdim adamı, sen git benden habersiz ekip topla 4 kişi 30 küsür tahtalı vur ve bunu bikaç kez tekrarla.. olacak iş mi. jandarmayı tepelerine dikmediğime dua etsinler eşkal verdim daha da giremediler bizim bölgeye. Sen benim bölgemde bunu yapacaksında benim haberim olmayacak mı sandın ?
Öbür adam da telefon açıyo emrah müsaitmisin arkadaşımla gelsek uygun olurmu av yapabilirmiyiz diye. Bende o adamı kendim arabayla alıp ava götürüyorum. Adam var ADAM ! var ADAMına göre muamele...
Bu yıl yeni bir yer keşfettim tahtalı için. oraya da referansla giriyorum hani, sağolsunlar canım istediğinde gidip avımı yapabiliyorum.. adam istese tarlasına köyüne sokmaz sıkıntı çıkarabilir. ben yaşadım bunu deniz kenarında gölete gidince yabancı görüp hemen tepeme üşüştü oranın avcıları, bende birkaç isim verdim oraya yakın akrabalardan oo yeğenim hoş geldin rast gelsin deyip gittiler..
velhasıl tahtalıya gidip gün doğumunu tahtalı geçişlerini seyredip fotoğraf video ne yakalarsam nasiptede varsa 2-3 tahtalı alıp geliyorum. Doğanın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Benim ava çağıracağım kaç kişi bu zihniyete sahip acaba ? vurmaya kırmaya odaklanmışlarsa olmaz o iş kimse kusura bakmasın. Oyüzden bu sezon kimseye yer söylemedim. Bu bencillik değil. öyle gerekiyo çünkü..