Gönderen Konu: internette avlak paylasmanın sonucu  (Okunma sayısı 4245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim ÖZTÜRK 27

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
internette avlak paylasmanın sonucu
« : 06 Şubat 2016, 16:47:53 »

internette avlak paylasmanın sonucu...
ava gıttıgınız yerlerı dıger avcılarla paylasıyormusunuz yoksa gızlımı tutarsınız...
genelde avcılar av yaptıkları yeri paylasmak ıstemıyorlar baslarda  bana garıp gelıyordu ama bırkac defa ava goturdugumuz arkadas ertesı gun kendı grubunu alıp gıdınce soylememenın daha dogru olduguna ınananlardan oldum..
YA SİZ??
1976 gaziantep

Çevrimdışı Atagan YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AV DOĞA YAŞAM..
Ynt: internette avlak paylasmanın sonucu
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2016, 16:52:05 »
Ben artık bu duruma katılıyorum.Avcıyım diye geçinen bazı barbar insanlar bir yer duydumu artık Orayı kurutana kadar gidiyor,yetmiyor Ekibiyle gidiyor.
Banada ilk başta millet gittiği yeri söylemiyordu bende kızıyordum ama sonradan adamlara hak verdim.
Bizim maksatımız temiz hava almak,gerisi bahane...
  • -Česka Zbrojovka CZ 550 Lüx .308 Win
  • -Smıth&Wesson 5906 9x19 Parabellum
  • -Fabrıque Nationale Herstal Belgıque Browning HP 9x19 Parabellum
  • -Baikal NK 43 E S&S
  • -Churchıll 206 Silver O&U
  • -Winchester 1300 Defender Pump Action

***Kastamonu Avcılar Ve Atıcılar Spor Klubü***

The following users thanked this post: Gökmen TAŞAR, Emrah AKDENİZ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2016, 16:55:30 »
Ben artık bu duruma katılıyorum.Avcıyım diye geçinen bazı barbar insanlar bir yer duydumu artık Orayı kurutana kadar gidiyor,yetmiyor Ekibiyle gidiyor.
Banada ilk başta millet gittiği yeri söylemiyordu bende kızıyordum ama sonradan adamlara hak verdim.
Bizim maksatımız temiz hava almak,gerisi bahane...
BENDE baslarda sankı dag adamın babasının malı nevar obur avcıda gelse avlansa dıye dusunuyordum ama oyle degılms zaten av yerı bulana kadar canımız cıkıyor bırde bırıyle paylasırsan o ona soyluyor oburu oburune dedıgınız gıbı ucan dısı sınek kalmayana kadar altını ustune getırıyorlar
1976 gaziantep

The following users thanked this post: Gökmen TAŞAR, Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Elver ENGİN

• *
  • Amaç spor
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2016, 17:07:25 »
Ben çok avlak bilmiyorum ama beni götürdükleri yeri kimseyede söylemiyorum neden olarakta 7/24 av yapan kökünü kurutasıya kadar içi rahat etmeyen tipler var

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• YILDIZ SPZ-ME
  • ÖZKANLAR FX17
1976 İZMİR KARŞIYAKA ÖRNEK AVCILAR DERNEĞİ

The following users thanked this post: Gökmen TAŞAR

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2016, 17:22:39 »
Aynen öle sorana cevabım hazır ÇİTİN ARKASI, BEYENMEDİ KAMBUR SÖĞÜTÜN ALTI.:d:d:d:d
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN, Emrah AKDENİZ, Kadir YILDIZ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2016, 17:36:12 »
Aynen öle sorana cevabım hazır ÇİTİN ARKASI, BEYENMEDİ KAMBUR SÖĞÜTÜN ALTI.:d:d:d:d
bızde mısafır dagı dedıklerı yere yolluyoruz artık
1976 gaziantep

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2016, 17:38:34 »
Bende hep derdim hep başkalarıda avlansın ne olucak koca arazi avı herkese yeter elbet ama öyle değilmiş,gecen sene anladım baktım kasabadan cok arazide insan var,tarlada yürüyemeyen adam eline tüfek almış,ozamandan beri avlandığım yeri cok samimim 1-2 arkadaşım hariç kimseyle paylaşmam.
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2016, 19:53:04 »
Yazılanlara aynen hak veriyorum. Geçen yıl hata ettim tahtalı avına getirdim adamı, sen git benden habersiz ekip topla 4 kişi 30 küsür tahtalı vur ve bunu bikaç kez tekrarla.. olacak iş mi. jandarmayı tepelerine dikmediğime dua etsinler eşkal verdim daha da giremediler bizim bölgeye. Sen benim bölgemde bunu yapacaksında benim haberim olmayacak mı sandın ?
Öbür adam da telefon açıyo emrah müsaitmisin arkadaşımla gelsek uygun olurmu av yapabilirmiyiz diye. Bende o adamı kendim arabayla alıp ava götürüyorum. Adam var ADAM ! var ADAMına göre muamele...
Bu yıl yeni bir yer keşfettim tahtalı için. oraya da referansla giriyorum hani, sağolsunlar canım istediğinde gidip avımı yapabiliyorum.. adam istese tarlasına köyüne sokmaz sıkıntı çıkarabilir. ben yaşadım bunu deniz kenarında gölete gidince yabancı görüp hemen tepeme üşüştü oranın avcıları, bende birkaç isim verdim oraya yakın akrabalardan oo yeğenim hoş geldin rast gelsin deyip gittiler..
velhasıl tahtalıya gidip gün doğumunu tahtalı geçişlerini seyredip fotoğraf video ne yakalarsam nasiptede varsa 2-3 tahtalı alıp geliyorum. Doğanın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Benim ava çağıracağım kaç kişi bu zihniyete sahip acaba ? vurmaya kırmaya odaklanmışlarsa olmaz o iş kimse kusura bakmasın. Oyüzden bu sezon kimseye yer söylemedim. Bu bencillik değil. öyle gerekiyo çünkü..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 06 Şubat 2016, 19:56:42 »

;D ;D ;D

Gökhan bey  ^-^
bu yazıyı okuyunca akşam akşam
hiç bir yorgunlugum kalmadı
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Gökhan KAN, Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Mustafa AYDIN 54

• Müdavim Üyemiz
  • avcılık özgürlüktür.
« Yanıtla #9 : 06 Şubat 2016, 21:05:44 »
Ava götürdügümüz misafir avcı bir süre sonra kendi meramızda bizi saf dışı etmeye kalktı. :) bende eskiden bu misafir avlağı meselesine karşıydım ama zamanla hak vermeye başladım. Artık soranlara eğri söğüdün orası diyorum. :) :) :)

GT-S6810P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Franchi Affinity y.oto. 71
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda
Mustafa AYDIN  1973 SAKARYA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 06 Şubat 2016, 23:14:28 »
Yazılanlara aynen hak veriyorum. Geçen yıl hata ettim tahtalı avına getirdim adamı, sen git benden habersiz ekip topla 4 kişi 30 küsür tahtalı vur ve bunu bikaç kez tekrarla.. olacak iş mi. jandarmayı tepelerine dikmediğime dua etsinler eşkal verdim daha da giremediler bizim bölgeye. Sen benim bölgemde bunu yapacaksında benim haberim olmayacak mı sandın ?
Öbür adam da telefon açıyo emrah müsaitmisin arkadaşımla gelsek uygun olurmu av yapabilirmiyiz diye. Bende o adamı kendim arabayla alıp ava götürüyorum. Adam var ADAM ! var ADAMına göre muamele...
Bu yıl yeni bir yer keşfettim tahtalı için. oraya da referansla giriyorum hani, sağolsunlar canım istediğinde gidip avımı yapabiliyorum.. adam istese tarlasına köyüne sokmaz sıkıntı çıkarabilir. ben yaşadım bunu deniz kenarında gölete gidince yabancı görüp hemen tepeme üşüştü oranın avcıları, bende birkaç isim verdim oraya yakın akrabalardan oo yeğenim hoş geldin rast gelsin deyip gittiler..
velhasıl tahtalıya gidip gün doğumunu tahtalı geçişlerini seyredip fotoğraf video ne yakalarsam nasiptede varsa 2-3 tahtalı alıp geliyorum. Doğanın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Benim ava çağıracağım kaç kişi bu zihniyete sahip acaba ? vurmaya kırmaya odaklanmışlarsa olmaz o iş kimse kusura bakmasın. Oyüzden bu sezon kimseye yer söylemedim. Bu bencillik değil. öyle gerekiyo çünkü..
benım bolgem demenız tartısalabılır emrah sonucta hıc bırımızın ozel avlagı degıl gıttıgımız yerler
1976 gaziantep

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2016, 09:52:53 »
benım bolgem demenız tartısalabılır emrah sonucta hıc bırımızın ozel avlagı degıl gıttıgımız yerler
Benim köyümün sınırlarında sürekli ava gittiğim yerde bahsettiğim şekilde gelip katliam yaparsa buna müsade edemem. Ha birçok kişi gelir ördek tahtalı çulluk falan av yapar o sahada kimse karışmaz bende başka yerlere gidiyorum. Ama herşeyin usulü adabı var İbrahim bey. Düşünün sizin tahtalı avı yaptığınız yere beni davet ettiniz ben sonra sizden habersiz aynı yere 4-5 kez gidip vurabildiğim kadar kırdım hayvanı ve ürkütüp yer değiştirmelerine sebep oldum. Bu sizin hoşunuza gidermi ? Hiçbirimizin özel avlağı değil evet ama birde böyle düşünün..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Necdet GÜNEY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2016, 12:58:53 »
Bende diyorum kendi kendime neden sadece pet şişelere fişek atıp , kırıntı görmeden dönüyoruz onca yolu
  • 104A. 71
  • Ata Neo. 66
  • Armsan Phenoma Aura Lamine Granite 71
Necdet GÜNEY
1966 izmir

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 07 Şubat 2016, 17:47:14 »
Bende diyorum kendi kendime neden sadece pet şişelere fişek atıp , kırıntı görmeden dönüyoruz onca yolu
gelecekte pet sısede bulamıyabılırsınız sıze tavsıyem soda sıselerını bırıktırın sımdıden lazım olacak ınanın
1976 gaziantep

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #14 : 07 Şubat 2016, 18:20:03 »
bunu SIR gibi düşünmek lazım.
sırrını vereceğin insan var veremeyeceğin insan var.

Sır herkese verilmez. Sır verilen kişide sırrı veren kişi gözeterek davranır. Bende herkese katılıyorum.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

The following users thanked this post: Gürcan BAYRAM, İbrahim ÖZTÜRK 27

Çevrimdışı Bülent KOCA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 07 Şubat 2016, 18:51:30 »
Gerçekten avlandığı yeri söyleyen (%20 yi tenzih ederim)varmış gibi yorum yazmışsınız ya,şaşırdım.
Bülent KOCA-1970  Çal   505 8281132 Alaşehir

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 07 Şubat 2016, 19:03:43 »
Gerçekten avlandığı yeri söyleyen (%20 yi tenzih ederim)varmış gibi yorum yazmışsınız ya,şaşırdım.
her onumuze gelene elbette kımse soylemıyor mevzu bunların dısında kalanlar hocam...
1976 gaziantep

Çevrimdışı Necdet GÜNEY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 07 Şubat 2016, 21:46:14 »
gelecekte pet sısede bulamıyabılırsınız sıze tavsıyem soda sıselerını bırıktırın sımdıden lazım olacak ınanın

Bana Yazmış olduğunuz yorumu anlayamadım. Bu yüzden birşeyler yazayım dedim. Öncelikle senede işimdeki yoğunluk nedeni ile üç bilemedin dört kez ava gidebiliyorum. Ondada tanımadığım samimi olmadığım hiç kimseye bana avlak yeri söyle ve/veya benide götür demedim herşeyin paylaşıldığı bu forumda dahil.
İşin esprisi (doğrusu) idi bu yazdığım . Kaldıkı üç kişilik bir grubumuz var kafamıza göre durup burada avlanalım diyoruz. Bulamadığımızdan O nedenle pet şişelere atıyoruz.mangalımızı yapıp  çayımızı içiyoruz ( bu arada toplum olarak pasaklı olduğumuzdan çevre pisliği artarak devam eder.pet şişede sıkıntı yok  ) bencede kimse hiçkimseye avlak yerini paylaşmamalı , tek  başına ava gitmeli.
  • 104A. 71
  • Ata Neo. 66
  • Armsan Phenoma Aura Lamine Granite 71
Necdet GÜNEY
1966 izmir

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 07 Şubat 2016, 22:15:09 »
İstanbulda öyle bir sıkıntı yok herkes iç içe av yaptığı için herhangi bir yeri kimseden saklama durumunuz olmuyor.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 07 Şubat 2016, 22:34:41 »

Bana Yazmış olduğunuz yorumu anlayamadım. Bu yüzden birşeyler yazayım dedim. Öncelikle senede işimdeki yoğunluk nedeni ile üç bilemedin dört kez ava gidebiliyorum. Ondada tanımadığım samimi olmadığım hiç kimseye bana avlak yeri söyle ve/veya benide götür demedim herşeyin paylaşıldığı bu forumda dahil.
İşin esprisi (doğrusu) idi bu yazdığım . Kaldıkı üç kişilik bir grubumuz var kafamıza göre durup burada avlanalım diyoruz. Bulamadığımızdan O nedenle pet şişelere atıyoruz.mangalımızı yapıp  çayımızı içiyoruz ( bu arada toplum olarak pasaklı olduğumuzdan çevre pisliği artarak devam eder.pet şişede sıkıntı yok  ) bencede kimse hiçkimseye avlak yerini paylaşmamalı , tek  başına ava gitmeli.
sıkıntı yok necdet abım keyfınız bol olsun
1976 gaziantep

Çevrimdışı Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 07 Şubat 2016, 22:37:43 »
İstanbulda öyle bir sıkıntı yok herkes iç içe av yaptığı için herhangi bir yeri kimseden saklama durumunuz olmuyor.

İstanbul da yapılan çoğu avcılıkda daha çok yürüme sporu yapıyoruz.Avcı çok av yok :) Biraz şile de çulluk tavşan  biraz da çatalca-ormanlı  tarafında ördek bıldırcın ..!İstanbul avcısı şehiraşırı şöyle en az 250-300 km giderse av görüyor.
1982-İstanbul