Gönderen Konu: Stoeger m3000 mi armsan phanemo mu almaliyim.  (Okunma sayısı 2516 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Akın SİVRİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Stoeger m3000 mi armsan phanemo mu almaliyim.
« : 03 Şubat 2016, 20:23:01 »
Bugun ilk tufegimi almak icin ruhsat basvurusunda bulundum bu hafta icinde satin alma belgem cikacak ilk tufegim olacahi icinde karatsizlik diz boyu siz bu tufeklerin ozellikle ikisini de bilen abilerimizden ustalarimizdan yardimci olmalarini rica ediyorum. Oncelikle ben edirne. Uzunkoprudeyim benim cikacagim avlar ordek kaz sezonunda da birkac kez tavsan. Keklik culluk bildircin avi yapmiyacagim hic te cikmadim. Kullanicagim gramaj 32 34 36. Gram malum birkere alicam ve baba ve dayilar avci olunca neden gidip bunu aldin yok kesmiyo yok yakmiyo begenmedik olaylari cikip avda beni mahcup etmiyecek bi tufek ariyorum   biraz uzun oldu ama kendimi tam ifade etmek istedim degerli yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1982 EDİRNE

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Stoeger m3000 mi armsan phanemo mu almaliyim.
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2016, 22:31:51 »
Akın bey yazdığınız uzun olmadı tam isabet oldu :) iki silah birbirinden farklı silahlar yazdıklarınızla siz belirlediniz yönünü dediğinize tam tamına uyan ise tartışmasız stoeger derim armsanda  stoegerde kullandım şu an hiçbiri kalmadı elimde tamamen tarafsız sadece tecrübelerime dayanarak yazıyorum emin olun. Saygılar
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı İsmail SUBAKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2016, 22:54:09 »
Benimde tavsiyem kesinlikle stoeger M3000 olur. kinetik olmasıyla , yıkıcılığıyla çok memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Vursan 92A
Stoeger M3000 Max5
Fabarm xlr 5 Bulrush
D-Doxcarms 10ncı yıl
Setter Diapolis Den Diego

Çevrimdışı Akın SİVRİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2016, 00:09:37 »
Vakit ayirip degerli fikirlerinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim cuma en gec pazartesi alicam kismetse bakalim o gune kadar diger kullanan arkadaslar ne diyecekler 71 namlu idealdir kanimca

1982 EDİRNE

Çevrimdışı Salih KATLANIR

• *
  • GENÇ AVCI
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2016, 00:24:05 »
Akın bey yazdığınız avlara 2 tüfek arasından kesinlikle stoegeri öneririm, kullanmaktayım ve doğru fişekte mesafe tanımaksızın canlı kuş ney unutursunuz.  Tüfeğin eksileri ise uzun yürüyüş avlarında git gide ağır gelmesi,  çok çabuk namlunun pas tutması silince geçiyor ama olsun. Fabrika ücretsiz namluyu krom kaplıyor

Çevrimdışı Akın SİVRİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2016, 14:46:55 »
Bugun bayiye tel actim m3000 icin getirtmekte sikinti yok ama servis olaylari cok sikintili gecen yil kackisiyle tartistik servisten yana cok kotu aski kayisi aparati istedik yok kurma kolu ustedik yok sezon yarisinda giden tufek sezon sonu geliyo dedi akdas in kinetigini vereyim kullan bir hafta memnun kalmazsan yine onu getirtirim ama akdas konusunda servise ben kefilim dedi iyice isler karisti stoeger kullananlar servisle bu derece sikinti cikiyormu.

1982 EDİRNE

Çevrimdışı Salih KATLANIR

• *
  • GENÇ AVCI
« Yanıtla #6 : 04 Şubat 2016, 15:38:05 »
  Akın bey fabrikayı aradım ekstra şoklarını ve kısa dipçik pedi istedim 3 gün sonra elime ulaştı,  pas olayından mail attım 12 saat sonra cevap geldi.
Bakalım daha tüfeği göndermedim kaç haftada geldiğini paylaşırım

Bugun bayiye tel actim m3000 icin getirtmekte sikinti yok ama servis olaylari cok sikintili gecen yil kackisiyle tartistik servisten yana cok kotu aski kayisi aparati istedik yok kurma kolu ustedik yok sezon yarisinda giden tufek sezon sonu geliyo dedi akdas in kinetigini vereyim kullan bir hafta memnun kalmazsan yine onu getirtirim ama akdas konusunda servise ben kefilim dedi iyice isler karisti stoeger kullananlar servisle bu derece sikinti cikiyormu.

Çevrimdışı Akın SİVRİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 04 Şubat 2016, 15:49:41 »
Tesekkur ederim salih bey eski bi av bayii abimiz var onunla da bi istisare edelim bakalim olayi kendisi ne diyecek

1982 EDİRNE