Suat bey ellerinize sağlık,herzamanki gibi gayet güzel ve aydınlatıcı bir çalışma olmuş teşekkürler.Benim bugüne kadar gördüklerimden anladığım,iri saçma ince saçma meselesinden ziyade,saçma kalitesi,tapa kalitesi ve çapının namlu iççapı ile uyumu daha önemli olduğu yönünde.
Erol abi selamlar.Takdir edersinizki avın büyüklüğüne göre saçma seçimi yapıyoruz.İnce saçma her zaman tercihimdir.Tabi gereğinden fazlada olmayacak.
Mesela bıldırcına 9 numaradan daha ince saçma atmam.
Etin içerisinden saçma toplamak istemiyorum.
İnce saçmaların avı sarıp sarmalaması gibi bir gerçeği var.Genellikle ava kaçış penceresi pek bırakmıyor.Tabiki uygun mesafe ve yeterince enerjiliyken.
Sizin tezinize sonuna kadar katılıyorum.
Sadece ince saçmaların güzel grupman yapmak gibi kötü alışkanlıkları vardır.😀😀😀😀