Gönderen Konu: Tahtalı  (Okunma sayısı 5894 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
Tahtalı
« : 31 Ocak 2016, 13:42:28 »
Bu sabah tahtalıya gideyim dedim. Hava açık güzel ayaz var böyle havalarda yarım saat öncesinden güneş doğana kadar iyi geçiş yapacaklarını biliyorum tabi, umduğumdan fazlası geçiş oldu hepsini videoya yansıtamadım ama sanki anlaşmışlar gibi hepsi bana inat yüksek geçtiler :D Birkaç yüksek atış denedim baktım olmuyor bari dedim tüfek patlasın en azından sesten korkup düşerler :D  1. dk 5. saniyedeki atışımda bitanesi beni kırmayıp zorda olsa ormana indi sağolsun ;D Mesafeler yüksek ama videoda olduğundan daha fazla görünüyor. En yakını ortalama 50 metre civarıydı. Gönül isterdi kuş mesafede olup güzel vuruşlar olsun size de izlettireyim ama napalım böyle oldu. Videoyu da av videosu olarak değil tahtalıların geçişi gibi düşünün :D Manzara güzel.. serin ve temiz bir sabah havası, bizde havamızı almış olduk  ;D
Avlarınızda şansınız hep açık olsun. Rast gelsin..

! No longer available
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
Ynt: Tahtalı
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2016, 14:45:54 »
O görüntüleri nasıl özledim,busene hiç olmadı iyice kuruduk  :( o mesafeye netür fişek ve saçma kullandınız ? normal 4-5 numara saçma ve 34-36 gr. fişekle zor o iş,yinede görmek ve o havayı solumak bile güzel.Rast gele.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2016, 14:52:20 »
Güzel görüntüler.Vuramamak ayri bir üzüntü olsada ortamın havasını solumak bile yeterli.Rasgele...
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Zafer YÜKSEL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2016, 16:09:43 »
Emrah kardeşim tahtalı nın yayılım alanları nereler nerde yemlemiyor bunca kuş ?
1980
ORDU

Çevrimdışı Emrah TUNCA 57

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #4 : 31 Ocak 2016, 16:22:29 »
Müzik seçimi bi harika  :)
  • Armsan A612W Yarı Otomatik
  • Setter-Paşa
1994/SİNOP

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #5 : 31 Ocak 2016, 16:52:07 »
O görüntüleri nasıl özledim,busene hiç olmadı iyice kuruduk  :( o mesafeye netür fişek ve saçma kullandınız ? normal 4-5 numara saçma ve 34-36 gr. fişekle zor o iş,yinede görmek ve o havayı solumak bile güzel.Rast gele.
Erol bey 34 gr 4 ve 5 no fişekle gittim mesafede gelseydi çok güzel ozel olacaktı ama yüksek geçtiler .. Av vuramasamda gittim gezdim fişek attım o bile yetti :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #6 : 31 Ocak 2016, 16:52:55 »
Güzel görüntüler.Vuramamak ayri bir üzüntü olsada ortamın havasını solumak bile yeterli.Rasgele...
Teşekkürler Suat bey. Aynen dediğiniz gibi o havayı solumak bile yetiyor
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #7 : 31 Ocak 2016, 16:55:35 »
Emrah kardeşim tahtalı nın yayılım alanları nereler nerde yemlemiyor bunca kuş ?
Zafer bey çobanyatağı göl ardı ormanlarından yasak bölgeden kalkar güney batı hattı boyunca ilerler. O hat üzerinde sabah bekine gidiyorum. Ama yemlenmeye nerede takılıyorlar bilmiyorum çünkü uzak gidiyorlar. Geçen yıl bizim bölgede hem geçiş yapıp hem yemleniyorlardı çok güzel av yapmıştık.
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Zafer YÜKSEL

Çevrimdışı Zafer YÜKSEL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 31 Ocak 2016, 17:07:16 »
Zafer bey çobanyatağı göl ardı ormanlarından yasak bölgeden kalkar güney batı hattı boyunca ilerler. O hat üzerinde sabah bekine gidiyorum. Ama yemlenmeye nerede takılıyorlar bilmiyorum çünkü uzak gidiyorlar. Geçen yıl bizim bölgede hem geçiş yapıp hem yemleniyorlardı çok güzel av yapmıştık.

bu haftasonu bende bafraya gicektim ama grip yakamı bırakmadı sayende tahtalıları pc den izliyoruz :) yemlenme alanlarını sorma sebebimse geçen yıl bafrada da çoktu ,dikkatimi çeken çeltiklere çok az neredeyse binde biri konuyordu ama büyük sürüler yüksek yamaçlardaki tahıl olarak tahmin ettiğim tarlalara hücum ediyordu meşe ormanları ise kaynıyordu şubat ayı sezon kapanmasına çok az kalmıştı tabi o zamanda meşe palamutu kalırmı bilmem neyse demem o ki iyi bi gözlemle yayılım yerleri bulunsa çok zevkli av yapılabilir ....
1980
ORDU

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #9 : 31 Ocak 2016, 19:08:47 »
  bu haftasonu bende bafraya gicektim ama grip yakamı bırakmadı sayende tahtalıları pc den izliyoruz :) yemlenme alanlarını sorma sebebimse geçen yıl bafrada da çoktu ,dikkatimi çeken çeltiklere çok az neredeyse binde biri konuyordu ama büyük sürüler yüksek yamaçlardaki tahıl olarak tahmin ettiğim tarlalara hücum ediyordu meşe ormanları ise kaynıyordu şubat ayı sezon kapanmasına çok az kalmıştı tabi o zamanda meşe palamutu kalırmı bilmem neyse demem o ki iyi bi gözlemle yayılım yerleri bulunsa çok zevkli av yapılabilir ....
Geçen yıl terme çarşamba arası hatta gelemen çiftliğine kadar uzanan geniş alanda takılıyorlardı bizde güzel av yapıyorduk. Bu yıl bizim bu bölgeye inmiyorlar inenler de küçük gruplar. Çeltik tarlasına çok aç kalırsa konar. Genelde soya tarlalarında yemleniyorlar. Geçen yıl avladıklarımın kursaklarından soya ve bütün bütün fındıklar çıkıyordu..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Zafer YÜKSEL

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 31 Ocak 2016, 20:12:10 »
rast gele emrahcım  bende bu hafta  tahtalı avına başlıyorum keşif yapıp yaylım yerlerini buldum :)
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Şevki MİRZA

• Müdavim Üyemiz
  • PARTRİDGE HUNTER
« Yanıtla #11 : 31 Ocak 2016, 20:12:53 »
ördek olmayınca napar gariban avcı tahtalıya sarar :D hacı abi bakamıyorum işteyim yarın ilk işim vuruşlarını seyretmek olcak... diycem ama diyemiyorum yazındanda anlaşıldığı üzere bir tane var . Allah bilir ya oda eceli gelmiştir saçmadan felan depildir :D :D
  • Huğlu 103 Ce Süper poze
  • Huğlu Renova
  • Canik 55 shark fc
  • Huğlu 200AC
1985 - Ankara

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #12 : 31 Ocak 2016, 20:17:34 »
ördek olmayınca napar gariban avcı tahtalıya sarar :D hacı abi bakamıyorum işteyim yarın ilk işim vuruşlarını seyretmek olcak... diycem ama diyemiyorum yazındanda anlaşıldığı üzere bir tane var . Allah bilir ya oda eceli gelmiştir saçmadan felan depildir :D :D
Napalım ustam gariban avı böyle oluyo :D ördek varmış ya videodaki tarladan 3 tane kaldırdım gün ışımadan uzak kalktılar tahtalıya girmeden iyi ördek geçti sabah ama onlarda yüksek  :-\ az kalsın kazara ördek vuracakmışım  ;D videoda 1 tane vuruş var oda vuruş sayılmaz bana ayıp olmasın diye düştü yoksa benim vurmamla alakası yok ben kim tahtalı vurmak kim nerde bende öyle avcılık  ;D
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 20:19:50 Gönderen: Emrah AKDENİZ »
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Şevki MİRZA

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #13 : 31 Ocak 2016, 20:18:54 »
rast gele emrahcım  bende bu hafta  tahtalı avına başlıyorum keşif yapıp yaylım yerlerini buldum :)
Keşif önemli aman diym bak ben keşif yaptım videoda görüyosun süper av yapıyorum  ;D eyvallah sana da rast gelsin ;)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Mustafa AYDIN 54

• Müdavim Üyemiz
  • avcılık özgürlüktür.
« Yanıtla #14 : 31 Ocak 2016, 20:56:35 »
Emrah kardeşim bende senin gibi geçişlerini izliyorum sadece. Bu kuşların huyumu değişti bizmi yaşlandık bilemiyorum. :)
Hep seyrediyorum ama çanta boş :) rasgelsin hepimize :)

GT-S6810P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Franchi Affinity y.oto. 71
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda
Mustafa AYDIN  1973 SAKARYA

Çevrimdışı İbrahim ÖZTÜRK 27

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 31 Ocak 2016, 21:11:19 »
av ısı nasıp kısmet bunu bugun bırkez daha anladım.....
kesıfle mesıfle olmuyor he tecrube elbette lazım ama kısmetınızde yoksa hersey bos...
bır hafta once bınlerce kusun oldugu bı bolgede bır hafta sonra bır kus goremıyorsunuz...

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007841026129

1976 gaziantep

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 31 Ocak 2016, 21:21:08 »
Emrah ,
Senin videoları izleye izleye , tahtalarım oynadı bak  :D kaz gibi görmeye başladım artık tahtalıları .
Daim olsun .
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #17 : 31 Ocak 2016, 21:58:18 »
Emrah kardeşim bende senin gibi geçişlerini izliyorum sadece. Bu kuşların huyumu değişti bizmi yaşlandık bilemiyorum. :)
Hep seyrediyorum ama çanta boş :) rasgelsin hepimize :)

GT-S6810P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğrudur ustam bu sene huyları değişti bunların çok agresifler  :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #18 : 31 Ocak 2016, 22:03:01 »
av ısı nasıp kısmet bunu bugun bırkez daha anladım.....
kesıfle mesıfle olmuyor he tecrube elbette lazım ama kısmetınızde yoksa hersey bos...
bır hafta once bınlerce kusun oldugu bı bolgede bır hafta sonra bır kus goremıyorsunuz...

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007841026129
Keşif tamam yeri biliyorum tecrübe havanın açık olduğu ayaz sabahlarda bu hayvan su gibi akar burda o da tamam hava durumu hafif lodoslu ılık sabah gösteriyordu böyle sabahlarda hep alçak uçuş sıkı gruplar sorti yaparak uçardı işte tam bu noktada ters köşe oldum işte. Eğer dediğim gibi olsaydı av da görüntüler de muhteşem olurdu. Dedim ya bu sene huyları değişti bunların bir gün bir günü tutmuyor. Geçen sezon herşey stabildi sanki beni bekliyolar gibi av sabahı gider hiç kasmadan 2 3 tane alır gelirdim... herşey bir yana gerçekten av nasip işi..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #19 : 31 Ocak 2016, 22:06:27 »
Emrah ,
Senin videoları izleye izleye , tahtalarım oynadı bak  :D kaz gibi görmeye başladım artık tahtalıları .
Daim olsun .
Allah nasip ederse sezon bitmeden denk getirip güzel bi tahtalı avı yapıcam abi içimde ukte kaldı. Yeğenlerle gittiğimde onlara ağırlık verdim hep kendim ağız tadıyla bi tahtalı yapamadım bu sene. Bu sabah gideyim dedim durum ortada :D Bu arada daim olsun derken bu videodaki avdan bahsetmedin dimi  ;D ;D
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Yusuf SAĞLAM

Çevrimdışı İbrahim ÖZTÜRK 27

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 31 Ocak 2016, 22:09:56 »
Keşif tamam yeri biliyorum tecrübe havanın açık olduğu ayaz sabahlarda bu hayvan su gibi akar burda o da tamam hava durumu hafif lodoslu ılık sabah gösteriyordu böyle sabahlarda hep alçak uçuş sıkı gruplar sorti yaparak uçardı işte tam bu noktada ters köşe oldum işte. Eğer dediğim gibi olsaydı av da görüntüler de muhteşem olurdu. Dedim ya bu sene huyları değişti bunların bir gün bir günü tutmuyor. Geçen sezon herşey stabildi sanki beni bekliyolar gibi av sabahı gider hiç kasmadan 2 3 tane alır gelirdim... herşey bir yana gerçekten av nasip işi..
1976 gaziantep