Gönderen Konu: Dusuncelerinizi aliyim  (Okunma sayısı 12739 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
Dusuncelerinizi aliyim
« : 30 Ocak 2016, 00:22:44 »

Yine trakya bunca emek kul oluyo

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Baikal ij 58 MA
  • simson sulh
  • sarsılmaz camo 61 namlu

Ali GİRGİN / EDİRNE 1986

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Dusuncelerinizi aliyim
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2016, 00:50:52 »
Metalden yapsınlar bari yanmaz en azından. Ben gümeye karşı değilim gümenin yasak olması yanlış zaten.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

Çevrimdışı Ali GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2016, 01:28:18 »
Metalden cok agir olur tasimasi kaldirmasi sorun

• Baikal ij 58 MA
  • simson sulh

Ali GİRGİN / EDİRNE 1986

Çevrimdışı Yiğit BAŞARAN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2016, 01:30:13 »
Geçen haftada arkadaşlarımın gümelerini yaktılar, harcanan emeği bir bilsen normal şartlarda 2 katlı bina cıkılır o uğraşa
  • Browning b25 gold
  • Browning b525
  • Browning maxus camo max 5
  • El reno ispanyol çifte
1988 -  İSTANBUL-ATAŞEHİR/AKSARAY

The following users thanked this post: Yasin AKTAŞ

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2016, 02:13:45 »
Bilmeyenler elbet vardır,Güme avcılığı normal ava göre cok daha masraflı,uğraşlı ve zordur.Hazırda dere yada göl kenarında uygun yer yoksa,Sezon öncesi suyu basacağın yeri hazırlarsın traktörlerle yada kazma kürekle sonra,su motorunla metrelerce boru ceker su basarsın göle.Sağı solu aşınır tadilat ister elbet bu sırada.Odunu,sobası,tüpü,yemeği v.s falan bir sürü teferruat vardır.bizim burada yani trakyada büyüklerimizden kalan bir gelenektir bu.İnsanların bunca uğraş ve emeğinin yıkılmasına yakılmasına ve hatta yakalananlara cok ağır cezalar yazılmasına şiddetle karşı cıkıyorum.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2016, 02:15:19 Gönderen: Berkay TOPUZ »
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 30 Ocak 2016, 09:29:38 »
Gümeye karşı değilim, karşı olanada karşıyım,
karşı olduğum tek şey çok vurulması,
1981 / Samsun / Malatya

The following users thanked this post: Ergin KORKUT, Yasin ŞAHİN 06

Çevrimdışı İdris MOĞOL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 30 Ocak 2016, 09:41:21 »
bunca YASAKLAR içerisinde ''SÜRDÜRÜLEBİLİR AVCILIK'' diye haykıran dkmp , mak,  avbis ve federasyonları tebrik ederim.
 avcıların kollarına , ellerine ,başlarına , ayaklarına, ve silahlarına ip takıp ''KUKLA'' gibi oynatan herkese karşı bir olup seslenmeliyiz.

avcılığın ''A''sından bihaber olan insanların sürdürülebilir avcılığın temellerini atmasını neye benzeteceğimizi bilemedik.

fırın ustası birinden '' bize güzel bir cami projesi çizer misin?'' demek gibi bir şey sanırım...

(fırıncılıkla uğraşan dostlarımız kusura bakmasın aşağılamak için yazmadım.)
  • ARMSAN PHENOMA aura 20 ga
  • SARSILMAZ SÜPER VURUCU 0/U
  • GARANTİE CESKA TEK KIRMA
1986 KAYSERİ   / ADANA

Çevrimdışı Yasin AKTAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 30 Ocak 2016, 09:53:31 »
Yazık günah insanların emeklerine.

Bu işi yasaklayarak engelleyemeyeceklerini hala anlayamadı mı bu adamlar?
Basit bir örnek vereyim; bir köşeye çöp atılıyorsa, çöp atmak yasak diye tabela koyman çözüm olmaz.
Çözüm oraya bir çöp kovası koymaktır.

Metre karesine göre pul alınsın, yıllık vergisi olsun hepsine razı gümeciler.
Yanlışım varsa düzeltin; Avrupa da güme avcılığı ve canlı mühre serbest olan bazı yerler var diye biliyorum, ve adamlar geleneksel avcılık diye yasaklamıyorlar.

Bizde de en kısa zamanda bir çözüm bulunması dileğiyle.

1988-Çanakkale

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2016, 10:27:38 »
Abi traktör le götürüp koyuyorsun sezon sonu alıp bahçeye tasirsin

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
1971 istanbul

Çevrimdışı Ali GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 30 Ocak 2016, 15:25:56 »
Onuda delip patlatirlar bisey yaparlar illa 10 larca askerle gitmisler bide

• Baikal ij 58 MA
  • simson sulh

Ali GİRGİN / EDİRNE 1986

Çevrimdışı Yiğit BAŞARAN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 30 Ocak 2016, 21:09:44 »
Bugün yine tuzgölünün orada yakıyorlardı. Uçara gittin hava bozdu tipiye döndü mecbur girip icine yatacaksın anca yakar bu millet yapmayı bir ögrenemedik
  • Browning b25 gold
  • Browning b525
  • Browning maxus camo max 5
  • El reno ispanyol çifte
1988 -  İSTANBUL-ATAŞEHİR/AKSARAY

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 30 Ocak 2016, 21:59:00 »
Öyle kararsız kaldım ki ne iyi ne kötü diyebiliyorum.
İşi baştan düzeltmek lazım ama ne yazık ki olmuyor.Hakikatten karasız kaldım güme avcılığını cok art niyetli kullanan var.Serbest bırakılmalı ama özel izin dahilinde ve sıkı denetim ile yanlıs yapanlara ciddi cezalar verilmeli ama cok ciddi.
Taner MEMET
Bursa-1988

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2016, 22:15:12 »
Güme avı yasak beyler bunu sizde biliyorsunuz. He bu yanan becene ise sözüm yok.  Lakin güme ise gayet iyi yapmışlar yakmakla ellerini kollarına sağlık.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

The following users thanked this post: İbrahim EBİL

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 30 Ocak 2016, 22:17:42 »
Gümeye karşı değilim, karşı olanada karşıyım,
karşı olduğum tek şey çok vurulması,

yok öle yama Hasan kic ıslanmadan balık tutulmaz. Güme avcısı ya skora çalışır yada TAVA YA.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2016, 22:20:24 Gönderen: Gökhan KAN »
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

The following users thanked this post: Hasan AKSU, Kenan ÇITAK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 30 Ocak 2016, 23:20:29 »
Hiç ördek avına gitmemiş gümeye girmemiş olanlar anlamazz gümenin ne demek olduğunu geçen hafta ipsalada -15 dereceydi hava akşama kadar siperde donduk kazlar 250 m den geçiyor.Akşama kadar bir ördek geçmedi . Vay efendim güme yasakmış . Yanlış karar kardeşim güme yasaksa ördeği ansiklopedilerde görürsün o zaman.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
1971 istanbul

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 30 Ocak 2016, 23:37:57 »
Hiç ördek avına gitmemiş gümeye girmemiş olanlar anlamazz gümenin ne demek olduğunu geçen hafta ipsalada -15 dereceydi hava akşama kadar siperde donduk kazlar 250 m den geçiyor.Akşama kadar bir ördek geçmedi . Vay efendim güme yasakmış . Yanlış karar kardeşim güme yasaksa ördeği ansiklopedilerde görürsün o zaman.
Konuya sert girmeyeyim dedim ama güme avcılığını bir anlatırmısınız herkez duysun bilsin bazı arkadaşlar çarşı herkeşe karşı misali karsıda eger ben bilmiyosamda öğreneyim.Ansiklopedi konusunu zaten hiç anlamadım gümeciler hayvanları mı koruyor
Taner MEMET
Bursa-1988

Çevrimdışı Ergin KORKUT

• *
  • VATAN SEVDALISI
« Yanıtla #16 : 31 Ocak 2016, 00:06:30 »
Benim üç arkadaşımın gülmeleri yakıldı yakın hiç sorun değil yenisini dileriz yenisiyle yemek yeriz özel mülküme girdiği için dava da açtım 150 deksrlımtarlama 14 araç izinsizce girip buğdayımı da ezdi her türlü bu konuda gülmeceler haklıdır uçar afına benzemez Daha zordur daha çok ıslanır daha çok üşürsün buraya yazsam ne fayda dedim ama dayanmadım herkes gidip deneyin görsün gimese vurulan ördek sayısı ortalama kırıklarelinde 4 veya en fazla 5 bu son yıllarda kaz 3 veya 5 katliam uçar avında yapılıyor deneyin görün 1 gece kalın ve farkı görün
1953 Kırklareli Lüleburgaz

The following users thanked this post: Berkay TOPUZ

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 31 Ocak 2016, 00:11:26 »
herkeze merhaba bütün bunlara binayen konuya şuradan girmek istiyorum hollandada geçtiğimiz yıllarda özel frekans yayıcılar ile paralı olarak uçar avı yapılıyordu kuzey hollanda hükümeti ekonomide tavan yaptı kaldıki avlanma izin belgesi almak bir zulüm belgeyi almak 1 yılı buluyor  bnce herşey makul kararında yapılırsa makbuldür siz bir gecede ördeği kırmazsanız güme avcılığı makbuldür derim tekrar söylüyorum ördeği kırmaz iseniz arkadaşların dediği gibi belgesel ansiklopedilerde ancak görürüz kaldıki akşam beki beki yapan avcı arkadaşlar bile dizeliyorlar mühreleri 10 lı 20 li ondan tek farkı kapalı alan da beklemek önemli olan niyettir bnce gündüz yapılan tavşan avı makbulse  vizdansızlık yapılıp 30 ördek vurmazsan   güme avcılığı makbul diye düşünüyorum rastgele saygılar...
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 00:13:04 Gönderen: İsmail BİLİR »
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
  • Huğlu 201 A Gr5 Engraved
  • Stoeger M3000 Peregrine 71 cm Şerit-61 cm Slug
1987 balıkesir

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 31 Ocak 2016, 01:13:26 »
herkeze merhaba bütün bunlara binayen konuya şuradan girmek istiyorum hollandada geçtiğimiz yıllarda özel frekans yayıcılar ile paralı olarak uçar avı yapılıyordu kuzey hollanda hükümeti ekonomide tavan yaptı kaldıki avlanma izin belgesi almak bir zulüm belgeyi almak 1 yılı buluyor  bnce herşey makul kararında yapılırsa makbuldür siz bir gecede ördeği kırmazsanız güme avcılığı makbuldür derim tekrar söylüyorum ördeği kırmaz iseniz arkadaşların dediği gibi belgesel ansiklopedilerde ancak görürüz kaldıki akşam beki beki yapan avcı arkadaşlar bile dizeliyorlar mühreleri 10 lı 20 li ondan tek farkı kapalı alan da beklemek önemli olan niyettir bnce gündüz yapılan tavşan avı makbulse  vizdansızlık yapılıp 30 ördek vurmazsan   güme avcılığı makbul diye düşünüyorum rastgele saygılar...
Sevgili İsmail Bey bahsettihiniz hollandanın yüz ölcümü konya ile eşit heryeri nehir ve göl kuş popilasyonu cok yüksek ayrıca benim bildiğim ördeklere dokunmak bile yasak eger ki normal vatandas dokunamıyor parasını veren vuruyosa o çok daha sakıncalı biz avbis için ortalığı ayağa kaldırdık kuzey hollanda hükemetinide ilk defa sizden duyuyorum ama hollanda ekonomisinden avcılık devede kulak olmaz makul kararlarda yapılırsa güme avı makbuldur demişsiniz ördeği bir gecede vurmassanız
GECEDE FAR İLE 1 TAVSAN AVLASAM HAYVANI KIRMADAN YİNE MAKBULMÜDÜR?
Aksam beki yapan avcılar mühre atıyo demişsiniz ülkemizde yapay mühre ile avlanmak kanunlara aykırı değil -10 DERECEDE BUZU KIRARAK MÜHRE ATMAK SONRA BASINDA SAAT İLE DİKİLME ARDINDAN ONLARI CUVALA TOPLAYIP O CUVALI ARABAYA TASIMAK BUYRUN SİZDE DENEYİN
HERKEZ AVRUPAYA SALLIYO BAHSETTİĞİMİZ YERİN 500 METRE İLERİSİNDE YANİ AVRUPADA
-KURSUN YASAK ÇELİK SAÇMA İLE AVLANMAK ZORUNDASINIZ DEDEKTÖR İLE DENETLİYORLAR
-HER TÜRLÜ ALDATICI MANKE DÜDÜK HATTA ÖRDEK RESMİ İLE BİLE BÖLGEYE GİRMEK YASAK
-ÖRDEK VE KAZLARIN BULUNDUĞU BÖLGEYE GİDEN YOLLARDAN ARACINIZDA TÜFEK İLE GEÇMEYİ BIRAKIN SADECE ARAÇ İLE GECMEK BİLE YASAK
-ÖRDEK AVLANAN YERDE KAZ AVLAMAK KAZ AVLANAN YERDE ÖRDEK AVLAMAK YASAK
-ADAMLAR GELEN KUSA YARIM SAAT DÜRBÜNLE BAKIYO HELE YANLIS BİŞEY VUR KUĞUNUN CEZA 15.000 EURO + TÜFEK+MAHKEME ARABADA İSE ARABA
-HAVA BOZUCAK HAYVAN SIKINTIYA GİDERECEK YANİ AVLANILACAK GİBİ İSE BİR ÖNCEKİ GÜNDEN YEMLEME YAPILIYOR LODOSTA POYRAZDA CIKMAK ZORUNDA KALIP VURULMASIN DİE
-BUNU YANINDA AVCILIK 7 GÜN ACIK
-KOTA 12 VEYA 15
-DENETİMLER COK FAZLA ORMANCI HARİCİNDE BÖLGENİN BAĞLI OLDUĞU KLÜPTEN SİVİL VATANDAŞLAR DENETİM YAPIYOR
yine gelelim ilginç bir konuya enes ile evros deltası arasındaki mesafe metre ile 100 metre gecen hafta bir resimler gösterdiler yasak alanda cekilmiş aklınızı oynatırsınız binlerce kaz nasıl oluyorda bu kaz 100 metre yana gecmiyor kaz vuran nerede ise duymadık bu yıl

ASIL SORUM ŞU GÜME AVI NASIL OLUR NE ZAMAN BASLAR NE ZAMAN BİTER ÖRDEĞİN GELDİĞİ NASIL ANLASILIR NE İLE CAĞRILIR NASIL VURULUR?
 Cehaletimi bahışlayın lütfen ? :-X :-X :-X :-X :-X
Taner MEMET
Bursa-1988

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 31 Ocak 2016, 02:35:28 »
Sevgili İsmail Bey bahsettihiniz hollandanın yüz ölcümü konya ile eşit heryeri nehir ve göl kuş popilasyonu cok yüksek ayrıca benim bildiğim ördeklere dokunmak bile yasak eger ki normal vatandas dokunamıyor parasını veren vuruyosa o çok daha sakıncalı biz avbis için ortalığı ayağa kaldırdık kuzey hollanda hükemetinide ilk defa sizden duyuyorum ama hollanda ekonomisinden avcılık devede kulak olmaz makul kararlarda yapılırsa güme avı makbuldur demişsiniz ördeği bir gecede vurmassanız
GECEDE FAR İLE 1 TAVSAN AVLASAM HAYVANI KIRMADAN YİNE MAKBULMÜDÜR?
Aksam beki yapan avcılar mühre atıyo demişsiniz ülkemizde yapay mühre ile avlanmak kanunlara aykırı değil -10 DERECEDE BUZU KIRARAK MÜHRE ATMAK SONRA BASINDA SAAT İLE DİKİLME ARDINDAN ONLARI CUVALA TOPLAYIP O CUVALI ARABAYA TASIMAK BUYRUN SİZDE DENEYİN
HERKEZ AVRUPAYA SALLIYO BAHSETTİĞİMİZ YERİN 500 METRE İLERİSİNDE YANİ AVRUPADA
-KURSUN YASAK ÇELİK SAÇMA İLE AVLANMAK ZORUNDASINIZ DEDEKTÖR İLE DENETLİYORLAR
-HER TÜRLÜ ALDATICI MANKE DÜDÜK HATTA ÖRDEK RESMİ İLE BİLE BÖLGEYE GİRMEK YASAK
-ÖRDEK VE KAZLARIN BULUNDUĞU BÖLGEYE GİDEN YOLLARDAN ARACINIZDA TÜFEK İLE GEÇMEYİ BIRAKIN SADECE ARAÇ İLE GECMEK BİLE YASAK
-ÖRDEK AVLANAN YERDE KAZ AVLAMAK KAZ AVLANAN YERDE ÖRDEK AVLAMAK YASAK
-ADAMLAR GELEN KUSA YARIM SAAT DÜRBÜNLE BAKIYO HELE YANLIS BİŞEY VUR KUĞUNUN CEZA 15.000 EURO + TÜFEK+MAHKEME ARABADA İSE ARABA
-HAVA BOZUCAK HAYVAN SIKINTIYA GİDERECEK YANİ AVLANILACAK GİBİ İSE BİR ÖNCEKİ GÜNDEN YEMLEME YAPILIYOR LODOSTA POYRAZDA CIKMAK ZORUNDA KALIP VURULMASIN DİE
-BUNU YANINDA AVCILIK 7 GÜN ACIK
-KOTA 12 VEYA 15
-DENETİMLER COK FAZLA ORMANCI HARİCİNDE BÖLGENİN BAĞLI OLDUĞU KLÜPTEN SİVİL VATANDAŞLAR DENETİM YAPIYOR
yine gelelim ilginç bir konuya enes ile evros deltası arasındaki mesafe metre ile 100 metre gecen hafta bir resimler gösterdiler yasak alanda cekilmiş aklınızı oynatırsınız binlerce kaz nasıl oluyorda bu kaz 100 metre yana gecmiyor kaz vuran nerede ise duymadık bu yıl

ASIL SORUM ŞU GÜME AVI NASIL OLUR NE ZAMAN BASLAR NE ZAMAN BİTER ÖRDEĞİN GELDİĞİ NASIL ANLASILIR NE İLE CAĞRILIR NASIL VURULUR?
 Cehaletimi bahışlayın lütfen ? :-X :-X :-X :-X :-X

Sevgili memet taner abi  bir dönem Hollanda da bulundum kuzey hollandann varlığını biliyorum yoksa sayenizde şüpheye düşücem  :D resmi bayrağıda var bu arada  gece avı  demişsiniz bana göre  gece avı vicdansızlıktır bence  ama ince bir ayrıntı var  örneğin : siz gece ışıklı  tavşan avı ile akşam beklerini aynı katogoriye koyarsanız tıpı bile yanıltırsınız eminim abi kardeşlerimin arasında akşam bek avına giden vardır sonuçta ava kararıyor oda vicdansızlıktır o zaman ölemi buarada siz böyle konuştuğunuza göre kesin ömrünüzde akşam bek avına gitmemişsinizdir die düşünüyorum  :) bnm daha gümede oturmuşluğum bile yok anlamamda ama sınırlar çerçevesinde mantığıma yattığını beyan ettim  :) avrupa olayına gelince avrupayı avrupa yapan coğrafi olarak bölge değildir tamamıyla düşünce sistemidir bugün ülkemizde trafik ışıklarında daha kırmızıdan sarı geçerken arkadaki vatandaş korna çalıyorsa daha çok yolumuz var demektir bugün gidin bir polonyaya 9 aylık emekliyen çocuğu isterseniz otobana salın emeklesin insanların  birbirine  nasıl saygısı var görün o trafik resmen kilit ve tek bir korna sesi duymazsınız italya haricinde (kültüre bize çok yakın olduğundan olsa gerek ;D) yani anlatmak istediğim malesef toplum yapısı olarak geriyiz onu anlatmaya çalışıyorum  kırıcı olduysam özür dilerim saygılar rastgele :)...
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2020, 00:50:50 Gönderen: İsmail BİLİR »
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı Ali GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 31 Ocak 2016, 13:23:28 »
Taner bey sizin oralarda nasildir bilmiyotlrum ama trakyada bu avlanma turu cok eski bi olay gece ordek bekleyenleride duyuyoruz ve goruyoruz ipsalada gununde nekadar ordek vurduklarini gumede 1 gecede vurucaginiz ordek miktari 5 bilemedin 6  tabi hic vuramadigin zamanlarda cok o gumeyi yaptirmak bi emek muhre yetistirmek daha fazla bi emekxordek sezonu acilir acilmaz gume atilmaz buralarda atilsqda gidilmez havalar sertlesince gidilir cok buyuk bi emek gerektirir benim gumem yok ama rahmetli babamin gumeleri vardi seneler once biz trakya bolgesinde cocukluktan asinayiz gume avciligina o yuzden bize cok normal geliyo tabikide herkezin dusuncesine saygimiz var gormemissinizdir gitmemissinizdir acayip gelir veya kulaktan dolma haberlerle katliam yapiliyor gibide algilayabilirsiniz ama oyle degildir canli muhrelerle yapilir

• Baikal ij 58 MA
  • simson sulh

Ali GİRGİN / EDİRNE 1986

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 31 Ocak 2016, 13:26:03 »
Ben avrupa vatandasıyım avrupada 4  ülke haricinde diğer avrupa ülkeleri ile ülkemizi kıyaslamayın bile ülkemiz gerisinde olduğu aşikar su avrupa sevdasınıda bırakın hollandanın kaldırımlarında köpek pisiliği ve türükten yürünmüyor her konuya bakıyorum mutlaka biri cıkıyor avrupa öylemi die nasıl avrupa böyle değill nedir kanunları bir söyle doğru durüst bilen bile yok bu sözüm sahsınıza değil siz gidip görmüssünüz sözüm edirne yi görmeden avrupa anlatanlara  neyse konumuz ne avrupa ne amsterdam

HALA SUNU MERAK EDİYORUM GÜME AVI NASIL YAPILIR SAAT KAÇTA BASLAR KAÇTA BİTER ÖRDEK ORAYA NASIL ÇEKİLİR ÖRDEĞİN GELDİĞİ NASIL ANLAŞILIR NASIL CVP BEKLİYORUM?
Taner MEMET
Bursa-1988

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 31 Ocak 2016, 13:42:43 »
Ben avrupa vatandasıyım avrupada 4  ülke haricinde diğer avrupa ülkeleri ile ülkemizi kıyaslamayın bile ülkemiz gerisinde olduğu aşikar su avrupa sevdasınıda bırakın hollandanın kaldırımlarında köpek pisiliği ve türükten yürünmüyor her konuya bakıyorum mutlaka biri cıkıyor avrupa öylemi die nasıl avrupa böyle değill nedir kanunları bir söyle doğru durüst bilen bile yok bu sözüm sahsınıza değil siz gidip görmüssünüz sözüm edirne yi görmeden avrupa anlatanlara  neyse konumuz ne avrupa ne amsterdam

HALA SUNU MERAK EDİYORUM GÜME AVI NASIL YAPILIR SAAT KAÇTA BASLAR KAÇTA BİTER ÖRDEK ORAYA NASIL ÇEKİLİR ÖRDEĞİN GELDİĞİ NASIL ANLAŞILIR NASIL CVP BEKLİYORUM?
memet taner abi güme avı sizin bakış açınıza göre uygun değil bnce vicdan yaparsanız mühreleri diziyorsun gümede sobayı yakarsın başlarsın beklemeye ördeklar bağırmaya başladımı mumu söndürür mazgalı açar konmuş olan ördeklere atış yaparsın sabahta toplarsın yani size göre bu vicdansızlık olabilir ben bunlkarı anlatıyorum ama kendimde yapmadım yıllardır karşı komşumuz gider hep ondan dinlerim zaten artık eskisi gibi aman aman av da olmuyor ama bana bnce vicdan dahilinde güme avı yapılab ilir vergi uygulanır yasal olarak yaparsın avını  sonuçta gece farla tavşanı oturtup çaresizce bekleyen hayvanı vurmuyorsun öle vicdansızlarda var sayın avrupalı avcı arkadaşımız :) rastgele
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
1987 balıkesir

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #23 : 31 Ocak 2016, 14:03:04 »
BURSA avcıları da iyi bilir GÜMECİ liği taner.Hatta gittikleri yerlerde milleti ne kadar illallah ettirdiklerini.

Sazan balığına gelirler belledikleri yerleri kuruturlar.
Üveyik avı ona keza.
KARACABEY BURSA ya bağlı değilmi bak orada kralını yaparlar bu GÜMECİLİĞİN..
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: İsmail BİLİR

Çevrimdışı Taner MEMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #24 : 31 Ocak 2016, 15:05:23 »
Ben yapmazlar demedim ki Suat bey sizi bu kadar kızdıran nedir bu manyastada vardır karacabedede bigadada trakyadada olayı yöresellestirmek ne gibi bir fayda sağlar size bursalılar yaparsa suç değil mi oluyor veya bursa nın ilçesi olan karacabeyliler BU AV SERBEST BIRAKILMALKI DİE BAS BAS BAĞRIYOR İNSANLAR DOĞRU OLAN TARAFINI MERAK EDİYORUM BAŞLI BASINA KANUNEN SUÇTUR HER ASAMASIYLA AYRICA AV ETİĞİ OLARAKTA BENCE LİTERİTÜRDE YERİ YOK SİZCE VARSA ANLATIN DOĞRU BİLDİKLERİNİZİ BENDE ÖĞRENEYİM?
Taner MEMET
Bursa-1988