8.000 verdik benelli delüx aldık 5 defa patlamadı 2 yılda
5.500 verdik beretta tekniscoat mı nedir tam yazamadım aldık oda kıstırdı
s56 var parasını bilmiyorum iğne kırdı
391 urika 1 aldık kıstırdı
browning var bi abimde o da kıstırdı
sitede bir konu var beretta 2 ye bölündü die okursanız
arkadasın urika 2 si kıstırmış
a 400 ortadan ikiye bölünmüş
sadece benim beretta 390 var 15 yıldır bir defa takılmadı
Ama ben silahıma bakım yaparım hemde iyi bakarım
Siz sanıyomusunuz ki avrupa bozulmuyor bizim ülkemizde avrupa tüfek yok denecek kadar az onun için problem az vede az duyuluyor
Gelelim ikinci probleme o avrupa tüfek bir arıza yaparsa yandığınız gün ülkemizde parça yok
YANLIŞ DUYMADINIZ PARCA YOK
21 ayda parcası bulunamamıs beretta yenisi ile değişiyor kavga dövüs
benellide namlu rezalet hele bi ıslada koy kılıfa
7.500 tl ödediğim benelli crionun namlu bayası ilk avda fındık buyukluğünde attı
tamir için italyaya gitmesi 1 sene dediler yanlıs duymadınız 1 YIL TAMİR SÜRESİ
2 ci avında el kundağı köseleri vernik attı
Benelliden 1 YILDIR DİPCİK TAKOZU BEKLEYEN VAR SANIRIM 1 buçuk yıla yaklaştı hala bekliyor
FABARM çifte satıyor adam 5.000 küsür liraya Ödüyor karton kutuda bildiğin karton kutuda
bunlar benim birebir gördüğüm bildiğim sahit olduğum
Yerliye gelirsek git al Akus elit al 4.000 küsür lira bakalım kaç kere problem yasıcan gecen gün yine inceledim adam işlemiş kardeşim
ama 600 tlye süper poze alıcaz yanında bir kutu fişek harbi takımı enjektör olucak sellektör olucak av bayi kazanıcak kargo kaznıcak fabrika kazanıcak devlet hem ötv hem kdv alıcak ya bu iş nasıl olucak ben her zaman söylüyorum bu fiyata o tüfe yapa bilmek heleki patlıyosa baslı basına mucize sırf duvarda süs olsun die o paraya maal edemeye bilirsiniz bırakın av tüfeği yapmayı onunla avlanmayı ee şimdi nasıl olucak siz 600 tl vericeksiniz ben 10.000 tl av sahasında birlikte avlanıcaz emin olun aksam oluca sonuc farklı olmuyo sen avdan anlıyosan tüfeğede iyi bakıyosan ben senden fazla av vuramam ben yıllarca beretta ile avladım babam walterle 6 yıl avlandı 3 defa arıza yaprı belki ama o hep benden cok keklik vurdu ayrıca bir not daha ben ondan cok ıyı tüfek atarım benim berettanın tüm ölcüleri bana göre onun ki zaten sol atıyo hiçte ayar yapmadı ama o hep benden bir adım önde bende yakaladım artık nerede ise ama aramızda fark yok hava atılacak gecen yıl onada benelli aldık ama yine walterle avlandı memnun şu var kundağı gevsiyomu sıkıcaksın arkadas
yerlide 2.000 tl deyin ce off o para verilirmi diyor su an ülkemizde 4.000 5.000 tl satılan tüfeklerin yüzde doksanı avrupanın alt sekmenti
ÖZETLER İSEK YILLARDIR AVRUPACIYIM VE AVRUPA TÜFEK TARAFTARIYDIM ŞİMDİ Mİ KESİNLİKLE
İYİ BİR AVRUPA BUGÜN 7.000 TL OTOMATİK
YERLİNİN EN İYİSİ 1.500 TL
ARADAKİ 5 KAT FAR VAR MI YOK CÜNKÜ SU AN AVRUPADA ÜRETİLEN TÜFEKLERDEDE KALİTE YOK O BERETTA BENELLİ LER 1990 DA BİTMİŞ GERİ KALANINI KOYVER GİTSİN
HADİ HEPSİNİ GECTİM SERVİSİ YOK PARCASI YOK TAMİRİ YOK TÜRKİYEDE HERKEZ DUYSUN BİLSİN
200.000 TL YE TÜFEK ALSANIZ BİLE BOZULDUMU PARÇA YOK FABRİKASINA O TÜFEK GİTMİYOR ÜLKEDEN CIKMIYOR CIKSA GİRMİYOR GİDİP GELSE 1 YIL 2 YIL BELKİDE GÜMRÜK MEVZUATINA TAKILIP HİÇ GELMEYECEK

KOMİK AMA GERCEK OLAN NEDEN BU
SEVİSİ OLMAYAN FERRARİ ALSANIZ NE OLUR ARACIN BALATASI YOK HAVA FİLİTRESİ YOK BOZULDU TAMİR EDECEK USTA YOK TOFAS SERVİSİNE GÖTÜRÜRSÜNÜZ ÜLKEMİZİN GERCEĞİ BU AVRUPA DERSEN 90 YILI VE ÖNCESİ ONUDA KUTUDA BULURSAN ADAM ALMIS ATMISTIR KENARA Kİ ÇOK ZOR YOKSA KUNDAĞI NAMLUSU DEDEMİN SAÇLARINA DÖNMÜŞ TÜFEGE ADAM CIKIYOR 4.000 5.000 PARA İSTİYOR AVRUPA YA COK KIYMETLİYMİŞ HİKAYE BEN O TÜFEĞİ ALIP İNSAN İÇİNDE TÜFEĞİM VAR DİE CIKARMAM
BEN KULLANDIM NE BİRİ AT NEDE BİRİ DEVE HEPSİ HİKAYE ADAM BENELLİ ALMIS ÖYLE VURUYO BÖYLE VURUIYO DİO KUNDAK KENDİNE BİR KARIŞ UZUN BİZ HALK OLARAK HAVA YI SEVİYORUZ