Taner çok uzun ve değişik bir sürü yazı yazıyorsun.
Konunun ne olduğunu unutuyoruz neredeyse.
Aradaki farkı sen kullanan biri olarak anlayamıyorsan diyecek bişey yok. Oğuzhan kardeşim ben yerliyle hiç bir avrupa çifteyi kıyaslamam.
Kaldıki o sizin talaşlı çapaklı deyip beğenmediğiniz Baikal marka tüfeğede sahibim.
Öncelikle O beğenmediğiniz o baikal markasının bundan on sene önce yapılmış ve 5 günde 50.000 fişeği sorunsuz atmış bir y oto tüfeğinin testleri mevcut.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suat Bey emin olun yazmak için cok çaba harcıyorum elimden gelince örnekleme yapmaya calısıyorum size okumak için zahmet veriyosam kusura bakmayın ama gercekten emek veriyorum hatta benelliye yazacağım 1 sayfalıkn şikayet mektubunu üsenmekten yazamadım ama buraya yazıyorum işte.
Yerliyle avrupa arasında özellikle otomotiklerde fark gözle görülür yanı mekanızmayı bosa bir defa cekip bıraksanız sesinden bile farkını cok rahat anlarsınız
Benim anlatmak iştediğim amac avcılıksa yerli silahlar yeterli seviyede avcılık konusunda arasında bir fark yok
5 yerli 5 avrupa silah alalım patern testi yapalım kimse bu avrupa tüfek grupmanı bu yerli tüfek grupmanı diyemez
otomatikte bant biraz daha açık fakat süper pozede avrupaya nal toplatıcak süperpozelerimiz var hem işçilik hem grupman olarak yeter ki siz kesenin agzını acın
Baikal la gelirsek avrupanın en ucuz tüfeği 250 300 euro arası fiyatları var neredeyse bizim köyde herkezde var 1 tek memnun olanı duymadım yarısından fazlası çift patlatıyor daha bu yıl arkadasımın baikalı ile kopayla tavsan avında çift patlama sonucu tavsanı kacırdım aksam kahvede olayı anlatınca herkezin tek bir ağızdan verdiği cevap BIRAK ŞU TÜFEĞİ BEA
otomatiğini hiç görmedim iyide kötüde desem yalan söylerim
Avrupa tüfeğe sağibinin daha çok baktığı ve kolladığıda aşikar yerli tüfeği balta olarakta kullananaı gördüm baston olarakta vursana 8.000 tl lik benelliyi calıya göreyim