0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelik le Sadık akdas ve Ömer akdas bey teşekkürlerimi sunarimGösterilen ilgi ve alakadan ötürü cok memnun kaldimSöz konusu silahim ile fabrikada 150 kadar fişek atip deneme atışı yaptik ve ariza ile karsilasmadikariza olmamasina rağmen Sadik beyin hassasiyeti ve benim memnuniyetim icin ak212 model silahimin mekanizma tetik tertibati ve el kundagini yenisi ile değiştirdi Sonucun ne kullanici hatasi nede fabrika hatasi olmadığı anlaşıldı Akdas silah sanayinin büyük bi firma olduğunu bu vesile ile anlamis oldumYaşanan üzücü olaylardan akdas silah sanayiye özürlerimi sunarim
Paylasimi iyi oku gursel karabay sonra yorumla
Gorsel karabay sizin bu konu hakkinda ne dusundugunuz benim icin onemli degil ben akdas firmasiyla herhan gibi alip veremedigim yok ortak noktaya varamadigimiz bir konu üzerine problem yaşadık karsi taraf kullanici hatasi benim tarafimda uretim hatasi olarak algiladi ben tek cesit mermi kullandim ve sorunun bundan kaynaklandığının sonucuna vardık orda farkli ve ayni serinin mermilerini kullandik ve tufek ariza vermedi Şimdi dusunuyorsunuz ki ben bu konuda sahtekarlik yaptım ama yukarda allah var içim rahat Ömer bey ve Sadık beyde bu konunun aslını biliyorFabrikada benimle olağan üstü ilgilendiler ve bende bu paylaşımı yaptım ister yanlış algıla ister doğru algıla emin ol senin yazdiklarin benim umrumda değil