Gönderen Konu: Av işi nasip işi. Ne kadar harcadığın değil kısmetinde ne olduğu önemli.  (Okunma sayısı 2391 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

The following users thanked this post: Atagan YILDIZ, Berkay TOPUZ, Şener CANKAT

Çevrimdışı Selim TEKİNARSLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Valla tam av hobisini tarif eden bir olay abi, tabi keçiyi görüp vuramamış o ayrı :)

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Valla tam av hobisini tarif eden bir olay abi, tabi keçiyi görüp vuramamış o ayrı :)
Trakyada kar yağıyor. Kapıkule hudut kamerasına baktım sabah.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
1971 istanbul

Çevrimdışı Yasin TORAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Haberin yorumunda bizim doga severler cosmus gene hiç sasirmadim hayvansever etcillere Allah akıl versin.
  • Franchi affinity 12 / 66
  • Sarsılmaz super champion 12 / 71
  • Atüs tek kırma 36 / 71
  • Huglu tek kırma (stetienne namlu ) 12 / 71
Antalya- Konyaaltı 1992

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
TURİZME BÜYÜK GELİR

Çoruh Avcılar ve Atıcılar Kulüp Başkanı Gökhan Soydan da, Artvin’in av turizminden büyük gelir elde etmesini beklediklerini anlattı, "Ben ve ekibim ne gerekiyorsa yapıyoruz" diye konuştu.,

Avı gelir kapısı gören ve gördüren zihniyete herzaman karşıyım şu yazıyı görünce utandım elin godomanlarına kendi ülkesini peşkeş çeken avcılar...Pardon avcı dedimm... !!

Kimse ses çıkarmasın Abi adamlar gelsin bizim öz kaynaklarımızı tüketsin güzelce yiyip içip gitsin ohh bee.. !
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

The following users thanked this post: Şener CANKAT

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
TURİZME BÜYÜK GELİR

Çoruh Avcılar ve Atıcılar Kulüp Başkanı Gökhan Soydan da, Artvin�in av turizminden büyük gelir elde etmesini beklediklerini anlattı, "Ben ve ekibim ne gerekiyorsa yapıyoruz" diye konuştu.,

Avı gelir kapısı gören ve gördüren zihniyete herzaman karşıyım şu yazıyı görünce utandım elin godomanlarına kendi ülkesini peşkeş çeken avcılar...Pardon avcı dedimm... !!

Kimse ses çıkarmasın Abi adamlar gelsin bizim öz kaynaklarımızı tüketsin güzelce yiyip içip gitsin ohh bee.. !
Samet bey onlar yesin içsin avlansın ama bıraktığı gelir ile doğaya 5 hayvan daha yetistirilip salınsın.  Ama bizde öyle değil o parayla yol yapıp bide biz yaptık diye hava atıyorlar sanki kendi ceplerinden yaptırıyormuş gibi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
1971 istanbul

Çevrimdışı Yiğit BAŞARAN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Gecenin kör karanlıgında yola çıkarsın. Avlağa varırsın sırtına kadar çamurda bacakların titrer artık. Kurar gümeyi oturursun en azından ucarken göreyim diye dua edersin. Uzaktan geçenlere bile heyecanlanırsın bazen birtane bile vurmadan eve gelirsin ama mutlusundur doğaya cıkmışındır,temiz hava almısındır ve en önemlisi o heyecanı arkadaslarınla yaşamış ve paranın ticaretin olmadıgı keyifli muhabbet edip dönmüşümdür. Keyif budur abi
  • Browning b25 gold
  • Browning b525
  • Browning maxus camo max 5
  • El reno ispanyol çifte
1988 -  İSTANBUL-ATAŞEHİR/AKSARAY